Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burhan abi çok önemli bir yere parmak bastın.Hukuki olarak bu söylediklerin doğru ancak sence bu YD yönetiminde bunu yapacak .... var mı?
    yapmasin önemli degil. önemli olan köseye sikistirmak. bu hamle karsisinda en azindan derler "yaaa bu herifler durmadan birsey buluyor". cemberi daraltmamiz lazim bu gibi seylerle.

Yorum

• malasef olan bize oldu, toparlanmamiz 96 dakinden daha zor olacak,

- MEHMET ŞEKİP MOSTUROĞLU'nun 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

- İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU 'nun, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor- Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 3 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

- CEMİL TURHAN'ın, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

- İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

- ÜMİT KARAN'ın, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

- SERDAR KULBİLGE 'nin, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 2 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

- YAVUZ AĞIRGÖL'ün ,15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

- MEHMET ŞEN'in, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

58 madde neden degisti ? degismeseydi fenerbahce Küme dusmustu bile, boyle ulke olurmu ya ? uefa sifonu cekmelidir olan bize oldu resmen sampiyonlugumuz calindi yazik..
      En son BayzanTs61 tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 12:15.
      2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak KemalisTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon kentine başka bir devletin kenti gibi davranılması can sıkıyor ağabey.

Bişeyler yapmalıyız artık.

Bizim zenginimiz de ekonomik kayıplar yaşayacağı için sessiz yazarımız da gazetecimiz de korkak,asimile olmuş İstanbul ağzıyla konuşuyor.

Böyle gitmez...Siyasetse siyaset yapalım mücadele neyi gerektiriyorsa öyle hareket edelim.Bir oluşum başlatılsın.

Sürekli ezilmekten yorulduk artık ya!
        bız kendı gucumuzun farkıdna değılız kardes ıstesek neler yapabılırız dunyanın en buyuk futbol sehrıyız dunyanın hıc bıyerınde taraftarlarının bukadar yuksek oranda tek takımı destekledığı baska bır sehır klubu yok ıstesek neler yaparız yeterkı eğılıp bukulmeyelım sıyaset karsısında..surda su surecde bıle burda ne tartısmalar oldu sız bılmem ne partılısınız bılmem kıme dusmansınız dıye nezamnkı cıktı basbakan kendı ağzıyla acıkladı ondan sonra herkes suspus oldu anlatamöadık nedemek ıstedığımızı anlayamadılar ıs ısden gectıkden sonra herkesın gozu acıldı..baska caremız yok basın sıyasıler butun hukuk kurumları adamların elınde bızım yonetıcıler bıle hala daha neden 26 ocakda tupcuyu destekledıklerını soyleyemıyoalr hekres bıldığı halde bızım artık bır partı kurmamız lazım kendı haklarımızı savuncak..

Yorum

• Çok basit bir soru soracağım , çok net cevap istiyorum.

Cevap belli zaten

Madem bu kararlar verilebiliyordu Mehmet Ali Aydınlar yönetimi niye bu kararı alamadı ? Niye gidip UEFA anlaşma yolunu seçti ?
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Trabzon kentine başka bir devletin kenti gibi davranılması can sıkıyor ağabey.

Bişeyler yapmalıyız artık.

Bizim zenginimiz de ekonomik kayıplar yaşayacağı için sessiz yazarımız da gazetecimiz de korkak,asimile olmuş İstanbul ağzıyla konuşuyor.

Böyle gitmez...Siyasetse siyaset yapalım mücadele neyi gerektiriyorsa öyle hareket edelim.Bir oluşum başlatılsın.

Sürekli ezilmekten yorulduk artık ya!
            bence de artık bir tepki zamanı türkiyenin zencisi olduk resmen
            https://twitter.com/malimar61

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim taraftarın gerçekten psikolojik desteğe ihtiyacı var.

Varsayılım ki UEFA bağlandı.

Yunanistan,Macaristan,İtalya ve İsviçre futbol fedarasyonları demez mi , bu perhiz bu ne lahana turşusu.

Eyyam'ın kralı olur , herkes UEFA hakkında görevi kötüye kullanmaktan dolayı CAS aleyhinde dava açar.

UEFA'nın üstü FIFA devreye girer.

Biz ırkçılık ve şikeyi bitireceğiz diyip hiçbirşey yapmadan dururlar mı .

Bu işler bu kadar kolay olmuyor .
              Herkes buna inansın.. dün yenildik anlık zevk yaşayacaktık ama az daha sabır.. asırlık zevk yaşama vaktine az zaman kaldı

Yorum

• futbolda dısarıya transfer yapamıyoruz mıllı takım yerlerde hakemler berbat avrupada sıfır basarı ...

hala daha ulke fenerı kurtarma pesınde ...

ulkede okulda sut dagıtılıyo ıcenlerın hepsı hastanelere dusuyo ama bırılerı sutten paraları cukka yapıyo

sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yıyecegını yogurdun kaymagını nasıl yerım pesıne dusuyo ...

bazıları bu duruma hepımız aynı gemıdeyız dıyo ama bırılerı gemı deıl o gemıcık dıyo ...

dun aksam anneme kufur edenler gıtsın anasının elını opsun dıyen ırkcı soylemcı bozuntusu mıllı macta ana avrat seyırcıye kufredıyo buna karsılık bazıları da ananı al da gıt dıyo !!!

bırde tupcu var hanı mahalleden muzık seslerı ıle tup satısı yapan sırketın sahıbı !!! oda sımdılerde taksımdekı yerının nasıl kendısıne verıldıgını arastırmadan tff ye oturtuldu yakında başbakan olursa sasırmıcam !!!

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maayi konusturmak mi? onun A.Koc dan ne farki var,?
                  serefi namusu olsa baskanken gerekeni yapardi.
                  bende maa ya küfredenlerdendim ama o yine süreç zorlu cezalar verilecek, en az hasarla atlatmanın yollarını arıyoruz diyordu. bu şeref yoksunları milleti salak yerine koydu. aslında milleti doğru yere koydu. salağız arkadaşlar, gerizekalının önde gideniyiz. fransa'da bunların 100'de 1 i olsa paris'te yakılmadık yer bırakmazlardı. ama biz ilahi adalet var öbür tarafta hesaplaşırız diyoruz, şaka gibi.

Yorum

• İlk olarak murat köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar buraya çok fazla yazmıyorum sadece okuyorum. Bunları yazmamın sebebi sadece rahatlamak içindir. Zaman ayırıp okuyanlar hakkınız helal edin.

Ben Murat KAMİLOĞLU , 31 yaşımdayım evli ve iki kız çocuk babasıyım, çok şükür kendi imkanlarımla ailemi ve evimi geçindirebiliyorum. Bir evim ve arabam var. Sahibi olduğum proje ve inşaat firmam da kendi işimi ve mesleğimi icra ediyorum.
                    Size buraya nasıl geldiğimden bahsedeceğim. 1999 yılı Kadıköy imam hatip lisesi mezunuyum. Şuan da ortadan kaldırılan ama o zaman bizim hayallerimizi yıkan kat sayı mağduruyum. 1999 yılında mezun olduğumda üniversiteyi kazanamadım. 2000 yılında tekrar sınava girdim bu sefer iyi bir puan almama rağmen 2 yıllık meslek yüksek okulu kazandım. Yılmadım, 2 yıllık okulu okudum ve dikey geçiş sınavlarına girdim. Ancak otorite o kadar hakimdi ki konuya dikey geçiş sınavlarında da karşıma yine kat sayı kuralını getirdiler. 2002 yılında ilk girdiğim sınavda başarısız oldum.( kat sayıdan dolayı ) Bir sene boş boş gezdim. Sonra tekrar sınava girdim ve yine aynı senaryo ama bu sefer tedbirimi almıştım. Son tercihime özel bir üniversite yazmıştım. Tabii doğal olarak özel üniversiteyi kazandım. Sene 2003 eylül ayı ve Ankara’da okul hayatıma devam ediyorum. Bu sırada sene sonu yaklaşırken tekrar DGS sınavlarına başvuru yaptım. Dgs sınavında tercihler sınava girmeden önce yapılır. Ben de iyi bir puan almama rağmen, kaliteli bir üniversite kazanamadığım için bu sefer puanları düşük üniversiteler yazdım. O sırada dgs sisteminde bir değişiklik olmuş ve katsayı uygulaması kalkmış. Tabii bundan bizim haberimiz yok. O sene sınava girdim ve çok iyi bir puanla 4 yıllık bir fakülte kazandım. Burada bir mağduriyet daha yaşadım. Eğer tercihlerimi yüksek yapmış olsaydım İstanbul üniversitesi inşaat mühendisliği bölümü kazanıyordum. Sonuca geliyorum yavaş yavaş , 2004 yılında girdiğim fakülteden 2007 yılında mezun oldum. 1999 yılında başlayan üniversite hayatım 2007 yılında bitti. Tam 8 sene. 4 yılda biten fakülte benim için kat sayı dan dolayı 8 senede bitmişti.
                    Ben kendimce iyi bir mücadele verdim ve hayali kurduğum mesleğin sahibi oldum. Artık İNŞAAT MÜHENDİSiYDİM.
                    Bu konuyu anlatmamın sebebi şudur…
                    2007 yılında mezun olduğumda ilk işim AK PARTİ’ YE üye olmak oldu. Ak parti ye üye olmamın sebebi bu yaşamış olduğum adaletsizliği ortadan kaldırabilmek, ve gelecek olan tüm meslek lisesi mezunları arkadaşlarımın daha adaletli bir ortamda mağdur olmadan istedikleri okulda istedikleri bölümleri okumalarını sağlamak içindir. Tabii başka sebepleri de vardı ama onlar çok ta önemli değil. Asıl derdim ADALET….
                    2007 yılında başladığım gençlik kolları görevim de bir çok faaliyette bulundum. Bunlardan bir tanesi de 2010 referandumuydu.
                    Çok inanmıştım Sayın Başbakana ve ekibine. Bize bir şey vaat ediyorlardı.
                    Hep birlikte hatırlayalım, güçlülerin, üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçiyoruz dedi Sayın Başbakan.
                    Sene 2012 , görüyorum ki ben yine üstünlerin hukukuna yardım etmişim. Bu ülkede hukuk ve adalet hiçbir zaman işlemeyecek her zaman güçlüler kazanacak.

3 Temmuzda başlaya ŞİKE şorusturması kapmasında futbolun ileri gelenleri tek tek cezaevine alınıyorlar ve hukukun üstünlüğü işliyordu. Ancak bir süre sonra gördüm ki Sayın Başbakan dahil herkes bu olayın üstünü örtmeye çalışıyordu. Ve bugün gelinen noktada bu olayın üstü örtüldü.
                    Benim derdim a takımı yada b takımı değil. Her kim ki hukuka aykırı bir suç işlediyse cezasını çeksin.
                    Benim bu ülkeye olan inancım bitmiştir. Bunlara hizmet ettiğim için Büyük TRABZONSPOR taraftarından özürdiliyorum.
                    Sayın Başbakanım size son sözüm…."Darbeseverlik" ne kadar kötü ise "şikeseverlik"de o kadar kötüdür....
                    Son söz Erdal Hoş bey e aittir...

Yorum

teşekkür ederim.

Feodal yapıyı biz bu ülkede yıkamadık.

Eskiden toprak ağaları vardı şimdi azınlık burjuvası sınıfı var.

Ve onların kölesi olan bir halk...

Avrupanın çok gerisindeyiz çok...
                      Avrupanin en 50 sene gerisende degilsek bir sey bilmiyorum.
                      Istedigin kadar kanun, yasa cikar, istedigin kadar trafik levhalari as ama bu kurallara, yasalara uyacak ADAM YOK, uymanyanlara ceza verecek ADAM YOK.
                      Sen istedigin kadar okullara tablet (i-pad) dagit.... avrupada kara tahta kullaniyorlar ve sene binlerce PATENT kayiti var (bunlari yazmak üzücü ama gercekler bunlar).

Yorum

• Bu kararla dünya hukuk tarihine geçmeyi planlamışlar.

Aynı maçta hem teşvik verene hem de teşvik alana ceza vereceksin, sonra da sahaya yansımadı diye karar alacaksın.

Ya yürüyün gidin gerizekalılar !
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• dinleyin . PFDK üyesi YUSUF REHA ALP konuşuyor.
                          Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Ülkenin zencisi olduk.

Zenci kardeşlerimiz ABD'de ve dünyanın her yerinde nasıl mücadele edip haklarını söke söke aldıysa bizde aynı yolu izlemeliyiz.

BMN yöneticileri bir oluşum içine girsin.
                            Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fb bu sene şamp.olursa hakikaten nasıl olacak bu işler
                              midem bulanıyor arkadaş.
                              Dileriz cumartesi akşamı GS şampiyon olur. Yoksa bizim kupa da hayal olur.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Şuan yapılanlar komedi

bunu kabullenebilen fenerliler onur ve şereflerini sorgulasınlar bence..

+

İbrahim akın'dan itiraf bekliyorum artık..3 yıl ceza almışsın..

herşeyi anlatmalıdır..
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X