İlk olarak carolo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Erdoğan, Platini ile görüşecek!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, UEFA Başkanı Michel Platini ile pazartesi günü Ankara'da görüşecek
Görüş tabi Şikecilerden de oy almak lazım.
Yorum
-
İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam geri zekali herhalde.
Ne demek her kararda imzasi var? Senere mi soruyorlar talimati degistirmek icin?
Hadi digelim var.
Biz taraftarlar kendi yönetimimizi sikayet edemez miyiz?
sadri sener'in destek verdigi federasyonun icraatları bunlar. buyuk baskan kupamızı sattı . bu acık ve net.
Yorum
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFİFA birkaç gün önce bir Asya takımını şike yaptığı gerekçesiyle tüm müsabakalardan men etti diye bir haber okumuştum.
Bilgisi olan var mı?
Yorum
-
İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinş.bugün fener gs'yi yener.
muhteşem olur.
ben ts yerinde olsam avni akerdeki maçta fenere yenilirim, şike yaparım arkadaş.
fb bu yıl şamp olsun o zaman görürüz şamatayı..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
fblilere resmen gs maçı öncesi doping yapıyorlar bu tür uygulamalarla.
he birde unutmadan :
fb forumdaki başlıklarda beşiktaşla ilgili gelecek sene şunu yapsınlar , şu kaleciyi alsınlar falan yazıyorlar.hatta bir başlıkta beşiktaşımız´a bir kaleci şart diye konu açmışlar.
yazık 8taşlılara yazık.utansınlar bunlar hep demirören yüzünden ve uygulamalarından oluyorArkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli olan Sirketin hangi segment´te satis yapmak istedigi.Genelikle öyle yerlere reklam veren orta ve üst gelir segmentine yapar reklamina.Orda o 500.000 isvecli 20-25 mio Türkten daha önemli.Adamlar Parayi Kuzey Avrupa ve Orta Avrupada kiriyor.Onun icin UEFA o Segmentleri korumak icin hersey yaparlar.Türkiye ancak bir ekstra alan.Olursada olur olmasada.Önemli olan UEFA nin disa dogru verdigi imaji.
Ama Play Station örneğinden gidersek hedef kitlelerinin yaşlı özellikle de Kuzey kısmen de Batı Avrupa nüfusu olduğunu hiç sanmıyorum.
Nasıl ki nüfusun çoğunluğu pek de zengin olmayan Çin pazarı Nba için en cazip alan olduysa, futbolda da benzeri bir durum szö konusu.
Tv ve internet en iyi pazarlama yolları artık.Dünyanın öbür ucuna bile ulaşabiliyorsunuz.Bu potansiyel açısından Türkiye küçümsenecek bir durumda değil.Hele de futbol maçı denince akan suların durduğu 75 milyonluk bir ülke olunca.Avrupa Şampiyonasına 5 milyonluk Hırvatistan yerine Türkiye'nin katılması sanırım Uefa için tartışmasız bir tercih olurdu.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
Yorum