Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fırat günayer ‏ @firatgunayer Fermer
    Ts taraftarı şikeyle ilgili Avrupa Basınına yönelik mail organizasyonu düzenliyor..İyi de Tff'nin aldığı her kararda Şener'in de imzası var.
    TFF'nin aldığı her kararda Sadri Şener'in imzası nasıl oluyor? Sadri Şener TFF üyesi mi? Soytarı herifin yazdıklarına bakın hele. Zoruna gitmiş heralde bu soytarının?

Yorum

• artık tek umut fifa kaldı, o da ne yapar bilemem.

Yorum

• Bu süreç ceza verilmeden atlatılmayacak hepimiz göreceğiz..
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Twitter icat oldu mertlik bozuldu. Son olarak Sadri Şener ISTIFA!!!!
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Erdoğan, Platini ile görüşecek!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, UEFA Başkanı Michel Platini ile pazartesi günü Ankara'da görüşecek

Görüş tabi Şikecilerden de oy almak lazım.

Yorum

• FİFA birkaç gün önce bir Asya takımını şike yaptığı gerekçesiyle tüm müsabakalardan men etti diye bir haber okumuştum.

Bilgisi olan var mı?
              Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• JUVE kulübüne mail atalım, UEFA sizi şamarladı hemen bakın bize karşı yumuşak davranıyor falan diye, olmaz mı?

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu adam geri zekali herhalde.

Ne demek her kararda imzasi var? Senere mi soruyorlar talimati degistirmek icin?
                  Hadi digelim var.
                  Biz taraftarlar kendi yönetimimizi sikayet edemez miyiz?

sadri sener'in destek verdigi federasyonun icraatları bunlar. buyuk baskan kupamızı sattı . bu acık ve net.

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    FİFA birkaç gün önce bir Asya takımını şike yaptığı gerekçesiyle tüm müsabakalardan men etti diye bir haber okumuştum.

Bilgisi olan var mı?
                    Güney Kore li bir oyuncuyu ömür boyu men ettiler takım diye bir şey duymadım ben. Ne biçm bir ülkedir burası be yeter ulan verin hakkımızı şere.sizler.

Yorum

• İsvicre takımı siona sadece usulsüz transferden 36 puan ceza vermedimi uefa..

Ligin içine eden fenevi af ederse nerde kaldı 0 tolerans..
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        inş.bugün fener gs'yi yener.
                        muhteşem olur.
                        ben ts yerinde olsam avni akerdeki maçta fenere yenilirim, şike yaparım arkadaş.
                        fb bu yıl şamp olsun o zaman görürüz şamatayı..
                        Fenerin ismini duyduğum zaman bütün kutsal değerlerime küfredilmiş gibi hissediyorum ;ama ortalığın karışması için bende fenerin playoflarda şampiyon olmasını canı gönülden istiyorum. O zaman görün at hırsızı terim ve gs yönetmi nasıl kıçlarını yırtıyorlar, nasıl feryat figan otobüslerle uefaya sefer yapıyorlar, her gün tv lerde ağlıyorlar işte o zaman çayımı alıp tv karşısında höpürtede höbürtede içeceğim...
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Fikir kulübünün mail kampanyasına destek olalım.

Yorum

• fblilere resmen gs maçı öncesi doping yapıyorlar bu tür uygulamalarla.

he birde unutmadan :

fb forumdaki başlıklarda beşiktaşla ilgili gelecek sene şunu yapsınlar , şu kaleciyi alsınlar falan yazıyorlar.hatta bir başlıkta beşiktaşımız´a bir kaleci şart diye konu açmışlar.

yazık 8taşlılara yazık.utansınlar bunlar hep demirören yüzünden ve uygulamalarından oluyor
                            Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• hayırlı uğurlu olsun vatana millete küme düşmede yok artık

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Önemli olan Sirketin hangi segment´te satis yapmak istedigi.Genelikle öyle yerlere reklam veren orta ve üst gelir segmentine yapar reklamina.Orda o 500.000 isvecli 20-25 mio Türkten daha önemli.Adamlar Parayi Kuzey Avrupa ve Orta Avrupada kiriyor.Onun icin UEFA o Segmentleri korumak icin hersey yaparlar.Türkiye ancak bir ekstra alan.Olursada olur olmasada.Önemli olan UEFA nin disa dogru verdigi imaji.
                                Çok uzatmak istemiyorum.

Ama Play Station örneğinden gidersek hedef kitlelerinin yaşlı özellikle de Kuzey kısmen de Batı Avrupa nüfusu olduğunu hiç sanmıyorum.

Nasıl ki nüfusun çoğunluğu pek de zengin olmayan Çin pazarı Nba için en cazip alan olduysa, futbolda da benzeri bir durum szö konusu.

Tv ve internet en iyi pazarlama yolları artık.Dünyanın öbür ucuna bile ulaşabiliyorsunuz.Bu potansiyel açısından Türkiye küçümsenecek bir durumda değil.Hele de futbol maçı denince akan suların durduğu 75 milyonluk bir ülke olunca.Avrupa Şampiyonasına 5 milyonluk Hırvatistan yerine Türkiye'nin katılması sanırım Uefa için tartışmasız bir tercih olurdu.
                                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

Yükleniyor...
                                X