Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kimse boşuna sevinmesin.

ülke federasyonunun almış olduğu karar, uefa kararlarını asla değiştirmemektedir. küme düşme kaldırılsa bile şike yaptığı ispatlanan takım uefa kurallarına göre küme düşürülecektir.

26 mart 2012 tarihinde aziz yıldırım beraat edemezse fener küme düşürülecektir. yok eğer beraat ederse dava kapanmış olacak.

Yorum

• Türkiye de potansiyel varmış...Güldürmeyin adamı.
      diğerlerinden farklı...öteki...
      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kimse boşuna sevinmesin.

ülke federasyonunun almış olduğu karar, uefa kararlarını asla değiştirmemektedir. küme düşme kaldırılsa bile şike yaptığı ispatlanan takım uefa kurallarına göre küme düşürülecektir.

26 mart 2012 tarihinde aziz yıldırım beraat edemezse fener küme düşürülecektir. yok eğer beraat ederse dava kapanmış olacak.
        Demek ki aziz beraat edecek...
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• yahu bizde çıkmışız dün niye burak atamadı penaltıyı niye 3 puan kaybettik ankarada diye üzülüyoruz... yahu bu namuslu şerefli ligde neyin mücadelesini veriyoruzki biz... futboldan resmen soğudum be kardeşim...
          " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Futbol endüstrisi açısından futbolun neredeyse tek spor olduğu 75 milyonluk bir Türkiye potansiyeldir.

Futbol kalitesi değil bahsedilen.

Uefa Türk takımlarının organizasyonlarda yer almasını ister.

Para futbolun önündedir endüstrilileşen her alanda olduğu gibi.
            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• biz sade vatandaş olarak ne yapabiliriz başka yaw.

mail göndermekten başka.

kendimi de sorumlu hissediyorum.
              Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• beyler hepinizi premier lig ve la liga izlemeye davet ediyorum
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• TFF'den açıklama 17.03.2012

Kamuoyunda bugün, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 16 Mart 2012'de yaptığı Yönetim Kurulu toplantısında, Futbol Müsabaka Talimatı'ndaki bazı cezaların kaldırıldığına dair haberlerin yer alması üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği doğmuştur:

"Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24. maddesinin d bendinin 1. ve 2. fıkralarında öngörülen disiplin yaptırımı, Futbol Disiplin Talimatı'nın (FDT) 58. maddesinde daha kapsamlı olarak düzenlenmiştir. Mevzuatta aynı disiplin ihlaline iki farklı talimatta ve maddede aynı yaptırım öngörülmüş olduğu için daha kapsamlı olan 58. madde korunarak mükerrerlik giderilmiş ve Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24. maddesinin ilgili düzenlemeleri kaldırılarak 25. maddesinde de FDT'nin 58. maddesine atıf yapılmıştır."

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok uzatmak istemiyorum.

Ama Play Station örneğinden gidersek hedef kitlelerinin yaşlı özellikle de Kuzey kısmen de Batı Avrupa nüfusu olduğunu hiç sanmıyorum.

Nasıl ki nüfusun çoğunluğu pek de zengin olmayan Çin pazarı Nba için en cazip alan olduysa, futbolda da benzeri bir durum szö konusu.

Tv ve internet en iyi pazarlama yolları artık.Dünyanın öbür ucuna bile ulaşabiliyorsunuz.Bu potansiyel açısından Türkiye küçümsenecek bir durumda değil.Hele de futbol maçı denince akan suların durduğu 75 milyonluk bir ülke olunca.Avrupa Şampiyonasına 5 milyonluk Hırvatistan yerine Türkiye'nin katılması sanırım Uefa için tartışmasız bir tercih olurdu.
                    Para kimd saniyorsunuz. O yasi kitlelerde.Adamlarin hayat ortalamasi nerdeyse 80 küsür sene.Mercedes Türkiyede mi daha fazla para yapiyorlar yoksa Isvecte/Danimarkada/Belcika vs. mi??

Türkiye´de kücük bir zengin tabaka var onlar icin reklam yapmaya gerek yok onlar zaten avrupada gördüklerini alirlar.Cogu sonradan görme derler.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• çoğu kişi unuttu galiba ama operasyon başladığında ilk sözü edilen şey zaten küme düşmenin kalkmasıydı. lakin uygulanamadı. çünkü uefa "beni bağlamaz ben feneri avrupa'da görmek istemiyorum" demişti.

zaten küme düşme kalkar da fenerbahçe kümede tutulursa geriye dönük uygulama yapılmış olacağı için bucaspor, konyaspor ve kasımpaşa hukuken lige dönme hakkı kazanacak. çünkü şikeyi ilgilendiren sezon, küme düşen takımlar bunlar.

büyük gün 26 mart 2012. aziz beraat edemezse fener gider. beraat ederse bu iş maalesef biter.
                      En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 17.03.2012, 14:03.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TFF'den açıklama 17.03.2012

Kamuoyunda bugün, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 16 Mart 2012'de yaptığı Yönetim Kurulu toplantısında, Futbol Müsabaka Talimatı'ndaki bazı cezaların kaldırıldığına dair haberlerin yer alması üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği doğmuştur:

"Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24. maddesinin d bendinin 1. ve 2. fıkralarında öngörülen disiplin yaptırımı, Futbol Disiplin Talimatı'nın (FDT) 58. maddesinde daha kapsamlı olarak düzenlenmiştir. Mevzuatta aynı disiplin ihlaline iki farklı talimatta ve maddede aynı yaptırım öngörülmüş olduğu için daha kapsamlı olan 58. madde korunarak mükerrerlik giderilmiş ve Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24. maddesinin ilgili düzenlemeleri kaldırılarak 25. maddesinde de FDT'nin 58. maddesine atıf yapılmıştır."

Tff lütfetmiş nihayet açıklamış.

Gerek yoktu.

Zaten durumun böyle olduğunu yukarıda yorumlamıştık.

58 kalacak mı onu söyle sen...
                        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tff lütfetmiş nihayet açıklamış.

Gerek yoktu.

Zaten durumun böyle olduğunu yukarıda yorumlamıştık.

58 kalacak mı onu söyle sen...
                          Ha işte, mesele bu, bizde yedik...

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            biz sade vatandaş olarak ne yapabiliriz başka yaw.

mail göndermekten başka.

kendimi de sorumlu hissediyorum.
                            maç izlemeyerek kombine almayarak ts clup tan alışveriş yapmayarak önümüzdeki sene boş avni aker türbünleri bence herşeyi açıklar..
                            Ben şahsen fener küme düşürülmezse trabzonsporun ligden çekilmesi taraftarıyım sonuçları ne olursa olsun...
                            şehrimiz erkek şehri. aşık eder herkesi..
                            Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi..

Yorum

• arkadaşlar şunu belirteyim bu yaşanan sürecte şunu gordum fenerbahce gerçekten büyük kulupmüş adamlar türkiyeyi ele geçirmişler adamlara uefada fifada bişe yapamıyo görüyoruz işte herşeyi deme...
                              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TFF'den açıklama 17.03.2012

hiçbirşey anlamadım.
                                kısaca açıklayabilecek varmı ?
                                Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

Yükleniyor...
                                X