Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fbli oyuncular şike yapmadığı için fb nin puanı silinmez sivasın silinir diyor madde süper komik madde yapmışlar
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uefa'yı ikna etmişler kararla ilgili.
      Nasiiiiiiiiii...
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Uefa buna onay verdiyse işin ucunu alamazlar ne iknası...

Yorum

• Bu zamana kadar başkanı hep anlayışla karşılamaya çalıştım ama eminim ona sorsalar fb'nin düşmesini oda istemezdi. En büyük diliğim Türk futboluna dünya'da eşi benzeri görülmemiş bir ceza verilmesi ve tüm kulüplerin kapanma aşamasına gelmesidir.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Şenol hoca bu ortamda daha çalışmaz...
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• UEFA'yı nasıl ikna etmişler.O halde Yunan takımları ile Juve'nin ne günahı vardı....

Yorum

• kim diyor ikna etmisler??
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  uefa'yı ikna etmişler kararla ilgili.
                  kaynak????

Yorum

• UEFA yı ikna etmişler diyenler var...Baba bir masal anlat bana, içinde şike yapanlara madalya da verilsin...

22 MART UEFA KONGRESİ - İSTANBUL da yapılacak...Negatif bir durumda UEFA güvenlik kaygısı taşımamak için çooook kuvvetli ihtimalle kongre sonuna kadar şikecilere ve çanakçılarına göz yumuyor...Bu iş 24-25 Mart gibi netleşecek...

Kupa gelecek gelmesine de, ben artık Türkiye de futbolun bitmesini istiyorum...Başkası tatmin etmez beni...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• böyle adımlar atıldıkça fb futbol takımı acayip moralleniyorlar ve futbollarınada yansıyor.
                      bizim takım ise fb lehine kararlar alındıkça futbolu olumsuzlaşıyor.

ben belki duygusal ama böyle bir denklem gözlemledim bu sene.
                      Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• biz atalarımızdan adaleti böyle öğrenmiştik; http://nimbusblack.blogcu.com/fatih-...-olayi/7054361

ya şimdi?

adalet nerede?
                        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Olay şu.

Şike ile ilgili iki düzenleme vardı.

Futbol Müsabaka Talimatı ve Futbol Disiplin Talimatı.

İkisi de şike halinde küme düşme cezası verileceğini içeriyordu.

Şimdi Futbol Müsabaka Talimatını değiştirdiler,küme düşmeyi çıkardılar ve şike halinde Futbol Disiplin talimatının 58.maddesinin uygulanacağını yeni talimata yazdılar.

Artık şike cezası ile ilgili sadece 58.madde var.

Onu da dizayn edince kararı verecekler.
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Uefa'yı ikna etmişlermişmiş.

Aklınız hiç alıyor mu bunu.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Uefa puan silmeye yeşil ışık yakmıştı zaten.

Adamlar baktılar küme düşme olmayacak,Türkiye gibi bir potansiyeli de kaybetmek istemedikleri için fb'den sağlam puan silin ve kararı verin noktasındalar artık...
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                UEFA yı ikna etmişler diyenler var...Baba bir masal anlat bana, içinde şike yapanlara madalya da verilsin...

22 MART UEFA KONGRESİ - İSTANBUL da yapılacak...Negatif bir durumda UEFA güvenlik kaygısı taşımamak için çooook kuvvetli ihtimalle kongre sonuna kadar şikecilere ve çanakçılarına göz yumuyor...Bu iş 24-25 Mart gibi netleşecek...

Kupa gelecek gelmesine de, ben artık Türkiye de futbolun bitmesini istiyorum...Başkası tatmin etmez beni...
                                Ben o kongreyi basarım arkadaş

Yorum

Yükleniyor...
                                X