Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61 baha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maç izlemeyerek kombine almayarak ts clup tan alışveriş yapmayarak önümüzdeki sene boş avni aker türbünleri bence herşeyi açıklar..
    Ben şahsen fener küme düşürülmezse trabzonsporun ligden çekilmesi taraftarıyım sonuçları ne olursa olsun...

birde hala digiturk üyesi olanlar varsa bi zahmet iptal etmeli.
    Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

maç izlemeyerek kombine almayarak ts clup tan alışveriş yapmayarak önümüzdeki sene boş avni aker türbünleri bence herşeyi açıklar..
      Ben şahsen fener küme düşürülmezse trabzonsporun ligden çekilmesi taraftarıyım sonuçları ne olursa olsun...
      Bunu yapmak kirli düzeni temizlemez sadece trabzonsporu daha zor durumda bırakır..

Arkamızı dönüp gitmek çözüm değil açıkcası...
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• valla ince zekamla da düşünüyorum, kalın zekamla da düşünüyorum ve işin içinden çıkamıyorum, sadri başkan aydınlat bizi, 22 martta ne olacak
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• önce af bekleyip sonradan sabah akşam ortaya çıkıp (adeta ben çok bağırdım herkes bana inanır edasıyla )biz suçsusuz küme düşmenin kalkmasına karşıyız diyenlerin amaçlarının ürünleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı bunlar zaten biliniyorduda kıyıdan köşeden bi delikanlısıda çıkmadıki memleketin sporu bir adım ilerlesin... hibelerin kaynağı bakalım ne zaman ortaya çıkar beşiktaşa kimler talip olur en son satış opsiyonunamı geçilir talipler kim olur merakla bekliyoruz....

Yorum

Merak etmeyiniz Avni Aker boş kalmaz. bu sezon topluca 6000 (altı bin) bilet alanlar, seneye 12000 (oniki bin) alırlar.Maalesef acı ama gerçek.
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• TFF açıklama yaptı, yazdığımı yazdı...bu sabah bizim köpek havladı, "haaa, demekki fener kurtuldu"
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• inş.bugün fener yener.

bakalım o zaman da adnan öztürk efendi fb'nin playoff da olmasını kabul edip fb ile 1 ay içinde 3 maç oynayacağız önemli değil diyebilecekmi?
                Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• son dakika:
                  sadri şener:"22 martta kupamı vermezlerse onlara çok fena söverim!!"
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hiçbirşey anlamadım.
                    kısaca açıklayabilecek varmı ?
                    58.madde de bildiğimiz üzere, şike yapan şahısların 1-3 yıl arası cezalandırılacağı ve kulubün küme düşeceğini ve gerekiyorsa puan silineceği geçiyor...

24.madde de aynen küme düşme ve puan silme olayları geçiyordu...25.madde de ise işte Etik Kurulu rapor hazırlar, Disiplin Kururu'da kararı verir(58.maddeye uyarak)...

Ben bunu anladım...

Haa 58'i de değişir bunlar, bir engeli ortadan kaldırdılar işte...

Yorum

• Fazla yorum yapmaya gerek yok arkadaşlar bence düşme felan olmaz lig aynen devem eder o kadar...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Erkut Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        önce af bekleyip sonradan sabah akşam ortaya çıkıp (adeta ben çok bağırdım herkes bana inanır edasıyla )biz suçsusuz küme düşmenin kalkmasına karşıyız diyenlerin amaçlarının ürünleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı bunlar zaten biliniyorduda kıyıdan köşeden bi delikanlısıda çıkmadıki memleketin sporu bir adım ilerlesin... hibelerin kaynağı bakalım ne zaman ortaya çıkar beşiktaşa kimler talip olur en son satış opsiyonunamı geçilir talipler kim olur merakla bekliyoruz....
                        boşver hemşerim.
                        fenerbahçe'li yöneticilere onur-şeref madalyası takılmalı
                        geçen sene gösterdikleri olağan üstü performans nedeniyle.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Para kimd saniyorsunuz. O yasi kitlelerde.Adamlarin hayat ortalamasi nerdeyse 80 küsür sene.Mercedes Türkiyede mi daha fazla para yapiyorlar yoksa Isvecte/Danimarkada/Belcika vs. mi??

Türkiye´de kücük bir zengin tabaka var onlar icin reklam yapmaya gerek yok onlar zaten avrupada gördüklerini alirlar.Cogu sonradan görme derler.
                          Türkiye Almanya'dan öyle mi görünüyor bilmiyorum ama özellikle büyükşehirlerde ki lüks tüketimin fazlalığını görseniz Avrupa da ortalama bir yaşam sürülüyor dersiniz.

Benzin 5 liraya dayandı ama her gün binlerce çoğu da lüks araç trafiğe çıkıyor.

Artık genç ve tüketime aç nüfusu olan bölgeler şirketler için ana pazar haline geldi.Türkiye dünyanın 4.büyük cep telefonu pazarı mesela.
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• kamuoyu tarafından aydın olarak kabul edilen kesimin türk halkı için yaptığı bir yorum varya türk halkı zamanla herşeyi unutur şuan o moddayız 3 temmzdan sonra gündeme gelen resimler konuşmalar bulgular unutulmuş vaziyette zaman geçtikçede unutulmaya yüz tutacak ve '' acaba bu adamlar neden bu kadar göz önündeydi'' diyeceğiz neredeyse.
                            konu o kadar uzatıldı ki doğru bildiklerimizi , kendimizden olan eminliğimizi güvenimizi bile acabalarla baltalayarak psikolojik olarak lan bizde hata yaptık ki başkan onlarla beraber dümeni çeviriyor demeye başladık.
                            hangisi gerçek hangisi yalan ayırt edemez olduk, uefa siyasetin futbola karışmasına karşı dedik başbakanla görüşmeye geliyor.
                            bursa başkanı sadri şenerin tutumuna sallıyor oda işin içinde mi acaba diyor.
                            taraftar uefa ya mailler atarken kulübün başkanı tff nin bütün tezgahlarına imzasını atıyor.
                            hani bu kupa 14 şubatta geliyordu.biz suçsusuz kupayı alacağız diyordunuz kupa falan yok samimi arkadaşım dediğin italyalarda maçtan sonra şampanya ısmarladığın erman tv de canlı yayında seninle makara yapıyor ses çıkartamıyorsun. çünkü erman gerçekleri söylüyor biliyor neyin nasıl olacağını.sadri başkan şimdide kupa gelmesede olur şampiyon biziz diyor.
                            ister istemez aklıma bir soru geliyor komplo teorisi oluşturuyorum Acaba şampiyonlar ligine yalandan mı alındık sus payı olsun diye mi? baksanıza başkan süt dökmüş kedi gibi herşeye imza atıyor. şampiyonlar liginden gelen paralardan bahsediyor. acaba siz şampiyonluk söylemlerini unutun şl den aldığınız para ondan hayli fazla demeye mi getirdiler işi. bunlar teori tabi ama aslolan şu var süreç uzadıkça sulandı sulandıkça da bayağılaştı yavaş yavaş millet salınmaya başladı.olan gene bize oldu boş yere tartıştık yazılar yazdık mailler attık herşey güllük gülistanlıkmış gibi devam ediyor ve edecekte.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              58.madde de bildiğimiz üzere, şike yapan şahısların 1-3 yıl arası cezalandırılacağı ve kulubün küme düşeceğini ve gerekiyorsa puan silineceği geçiyor...

24.madde de aynen küme düşme ve puan silme olayları geçiyordu...25.madde de ise işte Etik Kurulu rapor hazırlar, Disiplin Kururu'da kararı verir(58.maddeye uyarak)...

Ben bunu anladım...

Haa 58'i de değişir bunlar, bir engeli ortadan kaldırdılar işte...
                              zaten maa karar vermede topu disiplin kuruluna atmamışmıydı?

Yorum

• UEFA'mı, FİFA'mı hangisi yapacaksa artık şu dandik, kendini bi .. zanneden ülkenin ... tekmeyi vursun artık, iğreniyorum bütün bu ülkeyi yönetenlerden.

Yorum

Yükleniyor...
                                X