Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben şike yaptığımızı ve 2. lige düşürüleceğimizi düşünüyorum.Böyle düşünmeme sebep olan kendi yönetimimin açıklamaları.Söyledikleri 2 laftan biri "Türk futbol ekonomisini düşünün".Yemişim ekonomisini masumsam çık kendinin savun bunlar iftira desene !
    Allah bu takımı bu hallere düşürenlerin belasını versin.Keşke Allahtan önce biz verebilsek diyeceğim ama maalesef halen büyük bir kesim bunların arkasında.O cesaretle saçma sapan açıklamalar yapıyorlar ve senelerdir umurlarında olmayan "taraftar"dan destek bekliyorlar.Eğer en ufak bir suçunuz varsa içerde çürürsünüz inşallah.100 küsür senelik camianın adını bu işe bulaştırdınız,futbolcunun , taraftarın emeğini hiçe saydınız.Bu takım şampiyon olmasaydı , şerefiyle 2. olsaydı bu taraftar yine arkasında dururdu.Çünkü herkes bu çocukların bu şampiyonluğu ne kadar istediğini gördü.Gaziantep , Bursa maçlarındaki mücadeleyi nasıl unutabiliriz ? Gökhan depar atarken kaslarımda yorgunluk hissediyordum artık.
    Şimdi de yanındayız bu takımın , 2. ligde de olsa yanlarında olmaya devam edeceğiz.
    Futbolu ve Fenerbahçe'yiçok seviyoruz.İkisine de zarar verenleri sevmiyoruz , istemiyoruz.

İlk defa gördüm böyle düşünen Fenerliyi..Bu adama üzülürüm arkadaş..

Yorum

• Bu neşenin sebebi nedir?Deyinde biz de sevinelim,nolur yani?

Yorum

• Emniyet ve savcılık şifreli konuşmaları sormuş ya bu şikecilere... onlar da tarla bağ bahçe ev saat gibi şeyler için böyle konuşuyorduk demişler...
        E peki bu Anadolu'nun g.tü kalktı Adnan cümlesinde kastedilen nedir? Buna bir cevap veren oldu mu?
        En son Abluka tarafından düzenlendi; 20.07.2011, 16:47.
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak GLADYATÖR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu neşenin sebebi nedir?Deyinde biz de sevinelim,nolur yani?
          öyle esti bize işte her hangi bir sebebi yok
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• TFF başkanıMAA... Etik kurul izleyecek 1 iki gun surer demiş
            федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• Her kanalda / Gazetelerde sike ( küme ) konusmalarinda Trabzonsporumuzuda isin içine sokuyorlar.
              Acaba kaçirdigim birseymi var, biri açiklaya bilirmi?
              En son lazside61 tarafından düzenlendi; 20.07.2011, 16:49.

Yorum

• Olcay abi,sağolsaın.Allah da sizi güldürsün.
                Tevfik Fikret bilse,yeniden derlerdi kitabı.

Yorum

• adliye memuru: Kim teslim alacak bu evrakları?
                  MAA: Göksel alsana olum belgeleri
                  Göksel:Ben helaya gidiyorum abi..motor bozulmuş sorma..
                  MAA : Lütfi!!!!!.........Lütfi!!!!!!!!
                  Lüfti (içses):ben aslıda yoğum... ben aslında yoğum....
                  MAA:Hüsnü.. kardeş şu belgeleri şeyediversen..
                  Hüsnü: Aaaaabi şimdi hanım aradı...bizim köpek , fifi ,cıvık scıyormuş..ben acil kaçıyorum..
                  MAA: Aaaaaa... Saat 5 olmuş. Memur kardeş, mesai bitmiş..sen o belgeleri adliyeye geri götür yarına Allah kerim...
                  Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• tff aciklama yapar , 4 klasör cok az o yüzden simdi karar veremiyoruz tüm belgelerin gelmesini bekliyecegiz !!
                    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emniyet ve savcılık şifreli konuşmaları sormuş ya bu şikecilere... onlar da tarla bağ bahçe ev saat gibi şeyler için böyle konuşuyorduk demişler...
                      E peki bu Anadolu'nun g.tü kalktı Adnan cümlesinde kastedilen nedir? Buna bir cevap veren oldu mu?
                      Ömer o Anadolunun değil Trabzonun falan olacak Diyalog aynen şöyle

- Adnan Polat: (Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye İnönü stadında 4-2 yenildiği maçla ilgili olarak yaptığı değerlendirme) Maçı da istediğin gibi aldın, eğer üç olsa maç dönmezdi.
                      - Aziz Yıldırım: Bu üç büyüklerden birinin şampiyon olması lazım, olamazsak bu Anadolu ile başedemeyiz, haberiniz olsun.
                      - Adnan Polat: Ama bu federasyondan ben memnun değilim.
                      - Aziz Yıldırım: Tamam da bu Trabzon’un falan gö..... kalktı.
                      - Adnan Polat: Ama federasyon bunlara yol veriyor.
                      - Aziz Yıldırım: Yarın Kayseri de kalkar, ötekide kalkar, hepsi kalkar.
                      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• tff baskani: Liglerin baslama tarihiyle ilgili karar bu haftasonu veya haftabasi-ntv

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Trabzonluyken "olm niye tutarsın Trabzonspor'u" diyen embesillerle karşılaşıyorsam Trabzonlu olmayanlar kim bilir nelerle karşılaşıyor. O arkadaşları bir ayrı seviyorum.
                          Istanbul takımlarını tutanlarla gönül bağımız olmayacağı gibi aynı ortamda bulunmak dahi mümkün değildir.
                          ben artvinliyim bana da hep aynı soruyu soruyorlar ama bu konuda kazım koyuncunun açıklaması müthiş dün bir arkadaş yazmıştı galiba trabzon mevcut düzene başkaldırıdır....

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ömer o Anadolunun değil Trabzonun falan olacak Diyalog aynen şöyle

- Adnan Polat: (Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye İnönü stadında 4-2 yenildiği maçla ilgili olarak yaptığı değerlendirme) Maçı da istediğin gibi aldın, eğer üç olsa maç dönmezdi.
                            - Aziz Yıldırım: Bu üç büyüklerden birinin şampiyon olması lazım, olamazsak bu Anadolu ile başedemeyiz, haberiniz olsun.
                            - Adnan Polat: Ama bu federasyondan ben memnun değilim.
                            - Aziz Yıldırım: Tamam da bu Trabzon’un falan gö..... kalktı.
                            - Adnan Polat: Ama federasyon bunlara yol veriyor.
                            - Aziz Yıldırım: Yarın Kayseri de kalkar, ötekide kalkar, hepsi kalkar.
                            Sonunda hepsi demiş abi burda herhangi bir villalık arsa durumunda mı bahsediyor acaba ?
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• o bze ...ü kalktı diyen aziz efendiyi de,

o ümit karanla konuşurken bize ana avrat küfreden şerefsizi de Allah bir şekilde karşıma çıkarsa da,

hamsiler adamı nasıl kaldırıp oturtuyor bir gösterebilsem!
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sonunda hepsi demiş abi burda herhangi bir villalık arsa durumunda mı bahsediyor acaba ?
                                Rezidanstır o rezidans
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X