Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kupayı alalım artık sayın MAA, bir zahmet canım ? savaştık biz bu kupa için be savaştık.. sivas maçı sonrası t shirtlerinizde ''biz bu oyunu böyle oynarız'' yazıyordu, volkan g.gönül sevinçten ne dediklerini bilmiyorlardı kendilerince bize gönderme yapıyorlardı evet o gün beddua ettim ve şükürler olsun tuttu. kurtulamazsınıııızzz dü şe cek si nizzz o kupada bize ge le cek !!! birazcık daha bekleriz sorun değil siz delilleri iyice gözden geçirin CL den olduk ama hiç önemi yok paralarıda kupayıda ''seve seve'' alıcaz sizden

not: cidden CL demişken, diyelim kupayı verdiler... direk katılma işi nasıl olacak yani hiç mi şansımız yok gruplara almazlar mı bizi nasıl olacak bu iş ?
    Bende merak ediyorum, doğrudan katılma hakkını bize vermeleri gerekmez mi? Guruplar belli olmadan karara açıklanırsa

Yorum

• Kupamızı istiyoruz daha baya temizlenmesi gerekecek
      Hatta mümkünse onu direk TFF alsın bize yeni Kupa yapılsın

Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        angut forum Nevzat Şakara özel başlık açmış ağlıyorlar. resmen trabzonsporu 2 dakikada akladılar diyorlar.
        Ben de bunu anlayamıyorum. Tamam FB dışında diğer takımların da bu işe bulaşması FBlilerin acılarını hafifletecek.

İyi de FB suçluysa ki suçlu, o zaman şampiyonluk gidecek ve küme düşecek. Diğer takımların bu işin içinde olup olmaması veya ceza alıp almaması bu durumu değiştirmeyecek ki ! Yani biz de suçlu olsaydık ve şampiyonluk bize de verilmeseydi FB bundan ne kazanacaktı?
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• bu saate kadar sustuk ve bekledik artık harekete geçme vaktidir.yönetimden şampiyonluğumuzu geri almak için sesini çıkarmasını bekliyorum.kozmik oda da dosyaların incelenmesini beklemek zorunda değiliz.eziklerin başkanı asbaşkanları muhasebecileri,genel kaptanları metriste ise ve bizden suçlanan tutuklanan yok ise bunu istemek en doğal hakkımız.önce şampiyonluğumuzu alalım sonra bu seref yoksunu insanların hakettiği cezaları almaları için gerekli kamuoyu baskısını yaratalım

Yorum

• Geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• angut forumdan alıntı:

Nevzat Şakar :"Savcı Bey´e 2 saatten fazla kalamayacağımı söylemiştim‚o da anlayışla karşıladı sağolsun."

İlk geldiğinde 14 gibi tekrar uğrayacağını söyleyen Nevzat Şakar‚ ikinci gelişinde ise 1-2 saate çıkarım‚ 18´de başka bir randevum var dedi.
              Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
              Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak parandroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu başlığı kapatsak mı artık?Şike soruşturması artık(zaten ilgilendirmemesi gerekiyordu) bizi ilgilendirmiyor)
                Bizi ziyadesiyle ilgilendiriyor.İşin ucunda CL ye doğrudan katılabilmek var

Yorum

• Bu arada önemli değil ama bizim adliye muhabirine göre Özaydınlı serbest değil adliyeye gidiyor
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu havayla olan benficaya olacak. 3-0
                    inşallah renkdaş inşallah
                    Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• Özgürlük..
                      En son The Ciks tarafından düzenlendi; 29.07.2011, 18:08.
                      "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                      --------------------------Novalis--------------
                      ------------

Yorum

• İnancımdan bir zerre kaybetmeden bekliyorum şampiyonluğu.
                        Allah'ıma şükürler olsun.
                        Alnımızın akıyla,helalimiz o şampiyonluk.
                        Beklediğimiz gün geliyor,umutlarım asla sönmedi,sönmeyecek.

Yorum

• Acil şampiyonlar ligi treni kaçmadan bir şeyler yapmalıyız.Çok acil hem de! Direkt gruplarda olmamız gerek.

Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            angut forumdan alıntı:

Nevzat Şakar :"savcı bey´e 2 saatten fazla kalamayacağımı söylemiştim‚o da anlayışla karşıladı sağolsun."

İlk geldiğinde 14 gibi tekrar uğrayacağını söyleyen nevzat Şakar‚ ikinci gelişinde ise 1-2 saate çıkarım‚ 18´de başka bir randevum var dedi.
                            ççç ççç

İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hop üç iki bir...
                            şampiyon oluyoruz yıl ikibin onbir...

bizi şampiyon yapacaklar...

abi dur karartma umutlarımızı
                            7
                            Cngz_61

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende merak ediyorum, doğrudan katılma hakkını bize vermeleri gerekmez mi? Guruplar belli olmadan karara açıklanırsa

O iş bence ancak şöyle olabilir renkdaş eğer fener küme düşerse biz direk UEFA ve FIFA'ya fenerbahçenin yerine Türkiyeyi biz gruplarda temsil etmek istiyoruz türünden bir başvuru yapılırsa belki direk biz alınabiliriz.
                              Öbür türlü bu fenerasyondan bişe beklemeyin

Yorum

• İlk olarak GeZeGeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Murat Özaydınlı serbest birakilmadi Ligtv birakildi diyor CNN serbest degiller diyor :-)
                                A Haber de son dakika olarak serbest bırakıldı yazmıştı. Aslında Özaydınlı'nın serbest kalması daha iyi olur. Böylece suçu olanın içeride olmayanın dışarıda olduğunu görmüş olur FBliler !
                                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X