Gel artık gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel
En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 29.07.2011, 16:34.
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Şu kozmik odada yer alan dosyalarda bizle ilgili bir durum yoktur inşallahh... tamam nevzat başkan serbest bırakıldı ama o modadaki dosyalarda ne olduğunu daha bilmiyoruz... hele şu eziklerin küme düştüğü açıklansında ondan sonra şampiyonluğumuz gelsin...
Yok olduğuna dair basında çıkmıştı..26 klasöre konu alan takımların adı verilmişti içlerinde Trabzonspor yoktu....Bizde yok olduğuna inanıyoruz...
Şu kozmik odada yer alan dosyalarda bizle ilgili bir durum yoktur inşallahh... tamam nevzat başkan serbest bırakıldı ama o modadaki dosyalarda ne olduğunu daha bilmiyoruz... hele şu eziklerin küme düştüğü açıklansında ondan sonra şampiyonluğumuz gelsin...
Kozmik odada bizimle ilgili tek bir dosya bile yok muş daha geri sayflara gidersen kaynakları da bulabilirsin bu konu konuşulmuştu şimdi ben yazacam kaynakları da tam hatırlıyamıyorum ama bi çok kişi söyedi bunu
Kozmik odadaki klasörlerde bizim adımız geçmiyormuş. Bu bilgi bir şekilde sızdırıldı.
Yorum