Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cuma namazında Şakar için de dua edelim.
    Keşke araya bir iki şey daha sıkıştırsaydık.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Gel artık gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel
      En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 29.07.2011, 16:34.
      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• - Olimpiyata gitmek farz oldu
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ohh cok sukur, cok mutluyum. Gecmis olsun hepimize...
          Hadi simdi hepberaber Olimpiyat'a...
          80.000 dolsun
          Hocam lig tv hedef 65 bin demiş halt etmiş,
          ben de sizin gibi düşündüm hatta biraz abarttım 90 bin yazdım,ülke rekoru kırarmıyız,bence kırarız.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bizim felaket tellallarımızda bi sükut dururlar artık herhalde..
            Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu kozmik odada yer alan dosyalarda bizle ilgili bir durum yoktur inşallahh... tamam nevzat başkan serbest bırakıldı ama o modadaki dosyalarda ne olduğunu daha bilmiyoruz... hele şu eziklerin küme düştüğü açıklansında ondan sonra şampiyonluğumuz gelsin...
              Yok olduğuna dair basında çıkmıştı..26 klasöre konu alan takımların adı verilmişti içlerinde Trabzonspor yoktu....Bizde yok olduğuna inanıyoruz...

Yorum

Şu kozmik odada yer alan dosyalarda bizle ilgili bir durum yoktur inşallahh... tamam nevzat başkan serbest bırakıldı ama o modadaki dosyalarda ne olduğunu daha bilmiyoruz... hele şu eziklerin küme düştüğü açıklansında ondan sonra şampiyonluğumuz gelsin...
                Kozmik odada bizimle ilgili tek bir dosya bile yok muş daha geri sayflara gidersen kaynakları da bulabilirsin bu konu konuşulmuştu şimdi ben yazacam kaynakları da tam hatırlıyamıyorum ama bi çok kişi söyedi bunu

Yorum

• KOCAMAN ümitlerinz karanlığı aydınlatan GÜNEŞin altında sönük kalacaktır

Yorum

• Bence stadı full dolduracaz bana öyle geliyor.

Yorum

Kozmik odadaki klasörlerde bizim adımız geçmiyormuş. Bu bilgi bir şekilde sızdırıldı.

Yorum

• vuuuuuuuuu şimdi olimpiyatı düşünüyorum da.........

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kusura bakmasınlar ama çüş,oha yani.
                          Dekont'u da saklamıştır bu mallar
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• angut forum Nevzat Şakara özel başlık açmış ağlıyorlar. resmen trabzonsporu 2 dakikada akladılar diyorlar.
                            Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                            Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Mehmet Baransu twitter birşey yazıyor mu ?
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                angut forum Nevzat Şakara özel başlık açmış ağlıyorlar. resmen trabzonsporu 2 dakikada akladılar diyorlar.
                                linkle bizi
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X