Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak virit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim tek korkum Nevzat ŞAKAR'ın hiçbirşey yapmasa bile kendisini tutuklatabilecek yapıya sahip olması. Herşeyi eline yüzüne bulaştırır. İnşaallah yanılırım...
    Bu kadar iyi ve Yakın Tanıyorsunuz Yani.....
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Mehmet Berk'e ifade veriyormuş şu an Nevzat Şakar.NtvSpor
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        S.A.Ç denen adamdan aldığım negatif elektirik boşuna değilmiş....
        20 gün önce Antep'i şampiyon ilan eden adam değil mi bu?

Herkes bu işlere karışmış Antep şampiyon olacak diyen adam bu
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak M.Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

''boş kaleye attım bende ne yapayım'' , ''köşeye gitti bide''

alın size şikenin en büyük ispatı olan video.

Emre'nin bi ara yüz ifadesi var ''oğlum belli edeceksin'' der gibi..
          Vay arkadaş.Şunlara bak.İğrençler!Tek kelimeyle.

Yorum

• İlk olarak holaysa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avukatı kopya vermiştir herhalde on gün boyunca .
            Avkatına telefon açıp " Ne diyecektim? Tekrar anlatır mısın?" diye sormadıysa tabi...
            "Oyuncularımızı kaybettik, maç da kaybettik ancak yarışmacı kimliğimizi ve onurumuzu kaybetmedik" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir Millet vekili, 3 takım düşecek diyor.

FB , Sivas , Mersin..

Bunu sıradan biri değil millet vekili söylüyor.

Önemli
              O milletvekilininde çevresinin geniş olduğu söyleniyo...Dediği doğru olabilir...

Yorum

• Nevzat Şakar ve Trabzonspor için hayırlısı olsun.

Nevzat Şakar aklanırsa sesimiz daha gür çıkacak.

Daha dik durabileceğiz.

Daha emin konuşabileceğiz.

Olimpiyat Stadında protestomuzu daha iyi yapacağız.

Herşey daha iyi olacak.

Allah utandırmasın ..
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• ntvspor canlı!!!

Yorum

• Punisher 61 kusura bkma bisiden anladign yok gelmissin yorum yapiyon...

Nevzat bey kendi ricasiyla gitti adami cagirmadilar... Bunu kafana sok arkadas...

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu hoşumuza giden bişey değil ki,rahat olalım...
                      Bugünkü konuda rahat olun demek istedim.Rahat olunmayacak konu TFFNin bize küme düşürme dışında ne ceza vereceği o da elindeki "delil"lere bağlı.Eğer yok ise veremeyecek çünkü tahkim yolu vs var.Kılıfına uyduracak birşey var ise puan silme yada eksi puanla başlama olabilir.Benim bildiğim teşvik'e teşebbüs bile etmemişiz.Sadece Sadri ile Nevzat tel görüşmesinde Fenerin şike yaptığı duyumlar üzerine o ihtimali görüşmüşler o kadar.Sivas başkanı da yalanladı zaten.Yani Teşebbüs aşaması bile yok.Bu durum ceza gerektirebilir mi onu bilemiyoruz.Yoruma açık bir durum olduğu ve FB'nin küme düşmesiyle birlikte sus payı gerektirceğinden bize ufak bir ceza gelir.Ancak Şampiyonluğu kesinlikle bize verecek şekilde ceza verilecek diye düşünüyor ve mantıklı bir şekilde umuyorum

Yorum

• sezer ablayla geçenlerde sohbet etme fırsatım oldu...
                        bizimkilerde sıkıntı yok dedi.
                        kardeşi sadriyi vdü.
                        iliginç bir anekdotla nevzat beyi çok gariban-masum olarak lanse etti.
                        o anekdot şöyle: ilk oprasyon başladığında şakar gözaltında yazısını görünce n. şakarı aramış.
                        şakar ona "yok abla, ne gözaltısı, ben köydeyim burada zaten televizyon çekmiyor..." diye cevap vermiş.
                        kaynak: kendim

Yorum

• Nevzat Şakar'ın ifade vermeye gelmesini eski resmiyle birlikte "3. dalga" diye haber yapanlar:

Haber geçin, dalga geçmeyin
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• S.A.Ç 'yi tv de gördüğümde, onun o duayen triplerine tutuluyordum...

Spiker bayanın sorularına bed duayen şeklinde verdiği cevapları bildiğim için, sevemedim....

Yorum

• İlk olarak virit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avkatına telefon açıp " Ne diyecektim? Tekrar anlatır mısın?" diye sormadıysa tabi...
                              Bizim daha önce ifade veren yöneticilerin hepsi bir araya gelerek sorguda neler sorulduğunu konuşmuşlardır elbette. Sıkıntılı bir durum olsaydı
                              istifa vs. durumları olabilirdi diye düşünüyorum ama bekleyip görelim en geç bu akşam bizim durum belli olur.

Yorum

• serbest kalır umarım
                                adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X