İlk olarak virit tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS.A.Ç denen adamdan aldığım negatif elektirik boşuna değilmiş....
Herkes bu işlere karışmış Antep şampiyon olacak diyen adam buO Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
İlk olarak M.Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
''boş kaleye attım bende ne yapayım'' , ''köşeye gitti bide''
alın size şikenin en büyük ispatı olan video.
Emre'nin bi ara yüz ifadesi var ''oğlum belli edeceksin'' der gibi..
Yorum
-
İlk olarak holaysa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvukatı kopya vermiştir herhalde on gün boyunca.
"Oyuncularımızı kaybettik, maç da kaybettik ancak yarışmacı kimliğimizi ve onurumuzu kaybetmedik" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Millet vekili, 3 takım düşecek diyor.
FB , Sivas , Mersin..
Bunu sıradan biri değil millet vekili söylüyor.
Önemli
Yorum
-
Nevzat Şakar ve Trabzonspor için hayırlısı olsun.
Nevzat Şakar aklanırsa sesimiz daha gür çıkacak.
Daha dik durabileceğiz.
Daha emin konuşabileceğiz.
Olimpiyat Stadında protestomuzu daha iyi yapacağız.
Herşey daha iyi olacak.
Allah utandırmasın ..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hoşumuza giden bişey değil ki,rahat olalım...
Yorum
-
sezer ablayla geçenlerde sohbet etme fırsatım oldu...
bizimkilerde sıkıntı yok dedi.
kardeşi sadriyi vdü.
iliginç bir anekdotla nevzat beyi çok gariban-masum olarak lanse etti.
o anekdot şöyle: ilk oprasyon başladığında şakar gözaltında yazısını görünce n. şakarı aramış.
şakar ona "yok abla, ne gözaltısı, ben köydeyim burada zaten televizyon çekmiyor..." diye cevap vermiş.
kaynak: kendim
Yorum
-
Nevzat Şakar'ın ifade vermeye gelmesini eski resmiyle birlikte "3. dalga" diye haber yapanlar:
Haber geçin, dalga geçmeyinTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak virit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvkatına telefon açıp " Ne diyecektim? Tekrar anlatır mısın?" diye sormadıysa tabi...
istifa vs. durumları olabilirdi diye düşünüyorum ama bekleyip görelim en geç bu akşam bizim durum belli olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum