Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bahadır, ben emin olmadığım bir şeyi emin değilim diye söylerim yahu ...Hatta önce sorarım....Bundan eminim...
    yok estagfurullah abi

O kadar komplike bilgi içinde yanlış hatırladım

Yorum

• erdal abi bugün ki haberlerin hic rahatlatmadi bizi..illede fb nin düsmesini istiyoruz..diger türlüsü cok buruk bir sevinc olur
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Erdal abi valla surada neredeyse 1 aydir kanunda yaziyor diye biliyordum, bilgilendirdigin icin tesekkurler
        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bursaspor,bu soruşturmadan önce yapılan manipülasyon olayında tehdit edilerek susturuluyor olabilir
          Adamların başkanı hakkında hergün yeni iddialar var, taraftarlarından içeri alınanlar olmuş, daha bir kaç gün öncesinde bıraktılar bazılarını. Bu tablo içinde onların da pek keyfi yerinde değil zaten. Spor sayfalarında bile eskisi kadar yoğun yorum yapan Bursasporlu görmüyorum.

Yorum

• İnsanlar önce suç aletinden kurtulmak isterler Habu emenikeyi niye satıyolar acep
            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Sizin düşüncenizi okeylemeye fenerli mi oluyor ? Herkesin bir düşüncesi var ... katlırsın katılmazsın ...Çürütmeye çalışırsın, ama her şey saygı ve sevgi içinde olmalı...
              bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ulan ben şampiyonlar ligi gruplarına kalamıcam bu tler yüzünden.

dava açamazmıyız bu konuda?
                dava eski tff ye acilirsa yenisini de baglar..sonucta ligi tescil eden yetkili kisi icerde degil mi? hakkimizi gasp ettiler..

Yorum

• mesela desem ki benim hakkım endi,şampiyonlar ligine gidemedim, 100 milyon dolar tazminat istiyorum? olmaz mı?
                  Entropi İyidir.

Yorum

• Bu Ümit Karan salak mı ?

Sorguda psikolojik baskıya maruz kaldım demiş. Bre şikeci sorgulamanın ana mantığı bunun üzerine kurulu ya zaten...

Savcı sorguya başlamadan sana inanmayacağım demiş, peşin peşin. Azıcık kafan çalışsa bu lafa bozulmak yerine herşeyi yaptım diye kabul ederdin. Adam nasılsa inanmayacakmış ya anlattıklarına...

Ne yapacaklarını şaşırdılar iyice İnsanın g.tü tutuşunca böyle oluyor demek...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• ruslar bunu kirli işlerinde kullanmak için alıyolardır Bu çapulçuya para verin adam bile vurur 14 - 15 gibi rakamları da angut ta nerlerinden uyduruyorlar acaba
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Madem fb küme düşmeyecek -40 45 le başlasınlar lige de sürünsün köpekler..
                        Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• vah vah ümit karanda sucsuz yere metriste tutuklaniyormus

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ruslar bunu kirli işlerinde kullanmak için alıyolardır Bu çapulçuya para verin adam bile vurur 14 - 15 gibi rakamları da angut ta nerlerinden uyduruyorlar acaba
                            Küme düşmesi yüksek olasılık olan bir kulüpten bonservisi ile futbolcu almak farklı bir ahmaklık türü olabilir...bu işin içinde bile pislik olduğunu düşünüyorum
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• "Fenerbahçeden yeni açıklama Futbolcumuz Bilicanın transferi için mezarlıklar müdürlüğü ile görüşmelere başlandığı borsaya bildirilmiştir. " Ölecem yahu
                              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• valla fb ligde kalsa ve italyada da türkiye de sike dosyasi altinda bir program yapilsa..tabiki iddianame yi icerecek bu program..adamlar nereleriyle güleceklerini sasirirlar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X