bursaspor,bu soruşturmadan önce yapılan manipülasyon olayında tehdit edilerek susturuluyor olabilir
Adamların başkanı hakkında hergün yeni iddialar var, taraftarlarından içeri alınanlar olmuş, daha bir kaç gün öncesinde bıraktılar bazılarını. Bu tablo içinde onların da pek keyfi yerinde değil zaten. Spor sayfalarında bile eskisi kadar yoğun yorum yapan Bursasporlu görmüyorum.
Sizin düşüncenizi okeylemeye fenerli mi oluyor ? Herkesin bir düşüncesi var ... katlırsın katılmazsın ...Çürütmeye çalışırsın, ama her şey saygı ve sevgi içinde olmalı...
Sorguda psikolojik baskıya maruz kaldım demiş. Bre şikeci sorgulamanın ana mantığı bunun üzerine kurulu ya zaten...
Savcı sorguya başlamadan sana inanmayacağım demiş, peşin peşin. Azıcık kafan çalışsa bu lafa bozulmak yerine herşeyi yaptım diye kabul ederdin. Adam nasılsa inanmayacakmış ya anlattıklarına...
Ne yapacaklarını şaşırdılar iyice İnsanın g.tü tutuşunca böyle oluyor demek...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
ruslar bunu kirli işlerinde kullanmak için alıyolardır Bu çapulçuya para verin adam bile vurur 14 - 15 gibi rakamları da angut ta nerlerinden uyduruyorlar acaba
ruslar bunu kirli işlerinde kullanmak için alıyolardır Bu çapulçuya para verin adam bile vurur 14 - 15 gibi rakamları da angut ta nerlerinden uyduruyorlar acaba
Küme düşmesi yüksek olasılık olan bir kulüpten bonservisi ile futbolcu almak farklı bir ahmaklık türü olabilir...bu işin içinde bile pislik olduğunu düşünüyorum
bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
"Fenerbahçeden yeni açıklama Futbolcumuz Bilicanın transferi için mezarlıklar müdürlüğü ile görüşmelere başlandığı borsaya bildirilmiştir. " Ölecem yahu
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
valla fb ligde kalsa ve italyada da türkiye de sike dosyasi altinda bir program yapilsa..tabiki iddianame yi icerecek bu program..adamlar nereleriyle güleceklerini sasirirlar..
Yorum