Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fatih bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mamalayacaklar onu da yakında ...
    ççç :d :d ...

Yorum

• Sabah saatlerinde Şişli Eftal Hastanesi'ne gelen Polisler Nevzat Şakar'a "Serbestsiniz" şeklinde beyanda bulundular ve bunun sonucunda da Nevzat Şakar'ın hastanedeki odasının kapısında bekleyen Polislerde ayrıldılar.
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• http://www.htspor.com/super_lig/habe...l-sorusturmasi Bir arkadaşında belirttiği gibi iyice saçmalamaya başladılar.Trabzonspor nasıl düşürülüyor ? Bırak yönetimi hiç kimse içeride değil.Suçlamalar belirginleşmemiş. Birde trabzon şampiyonluğu unutsun diyorlar . Allah akıl fikir versin.
        FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.htspor.com/super_lig/habe...l-sorusturmasi
          bu adam ne saçmalıyor ts la ilgili yaaaa....
          Htspor bunu hep yapıyor

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Peki bir sorum var,daha önce soruldu mu bilmiyorum,çok yakın takip etmeme rağmen görmedim. Var ise kusura bakmayın,kura çekiminden sonra karar verilirse ve şampiyonluk bize verilirse ne olacak ? Bizim yerimize o takımla maçı Bursa yapıp biz direk mi gideceğiz ?
            İş işten geçti malesef. Uefa talimatlarında da var. Artık Gaziantep ve biz mecbur şu an ki yoldan gideceğiz.
            33# DRAGO GABRIC
            61# IBRAHIMA YATTARA #11
            13# Steve Nash
            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• habertürk gibi bizans basınının haberlerini burada yayınlamayın lütfen. adamların işleri güçleri masabaşında yalan haber uydurmak.

Yorum

• İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Daha önce verildi mi bilmiyorum ama epey yeni bilgi var:
                http://www.taraf.com.tr/haber/sivas-ta-altin-vurus.htm
                Bir şey rica edebilir miyim? Haberin devamını okumak isteyince şifre soruyor...Kopyalayabilir misin buraya?

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sabah saatlerinde Şişli Eftal Hastanesi'ne gelen Polisler Nevzat Şakar'a "Serbestsiniz" şeklinde beyanda bulundular ve bunun sonucunda da Nevzat Şakar'ın hastanedeki odasının kapısında bekleyen Polislerde ayrıldılar.
                  nerde gectı bu basında yok boyle bırsey yada bız duymadık
                  ama ısın garıbı bedavadan adamı oldurceklerde bunlar yarın azızı de serbest bırakıp bır nısan derse sasırmamak lazım o zaman

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ama ısın garıbı bedavadan adamı oldurceklerde bunlar yarın azızı de serbest bırakıp bır nısan derse sasırmamak lazım o zaman
                    haber61de var haber
                    İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Futbolda şike soruşturması operasyonu kapsamında haber61 farkıyla gelişmeleri an be an aktarıyoruz...YİNE İLK KEZ HABER61 DUYURDUFutbolda şike soruşturması operasyonu kapsamında gözaltına alınan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar hastaneden serbest bırakı
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• @ Adem Öztürk:

Bu ülkede güçlülerin hukuku var, örnek vermek gerekirse Fenerbahçe ve Beşiktaş yerine bir Anadolu takımının adı geçseydi önce medya, sonrasında da TFF "Tiz kellesi uçurula..." der, o takım TFF'nin şu sıralar yaptığı gibi iddianame beklenmeksizin Bank Asya'ya yollanırdı, sonra da çıkıp bakın "İtalya'da böyle yapıldı, biz de aynısını yaptık." denirdi yüzsüz yüzsüz. Daha güçlü siyasi örnekler vermek isterdim ama ne yazık ki forum kuralları buna müsaade etmiyor.

@ Barış Burak Kanbur:

MADDE 44 – MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME
                        (1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna
                        teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi de bu
                        kapsamdadır.
                        (2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak
                        mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin
                        ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.
                        (3) İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir.
                        (4) Anılan yasağın hakemler tarafından ihlali halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir.

MADDE 13 – TAHRİK
                        (1) Fiil, tahrik sonucu işlendiği takdirde cezada indirim yapılır.
                        (2) Disiplin Kurulu, bu gibi hallerde ihlal için öngörülen cezayı tahrikin derecesini dikkate
                        alarak üçte birine kadar indirebilir.

Yukarıda da belirtildiği gibi TFF Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesine göre müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmek (teşviğe teşebbüs de buna girer) suç ve bu hükmü ilan eden kulüpler küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İlgili talimatnamenin "tahrik"le alakalı 13. maddesine göreyse suçumuz üçte bir oranında indirilebiliyor ama gerçekten teşviğe teşebbüs ettiysek (teşebbüs ve eksik teşebbüs tanımlarına hakim değilim, ben sadece talimatnameyi bir mühendislik öğrencisi gözüyle yorumluyorum) ve hakkımızda küme düşürme cezası verilecekse tahrik unsuru göz önüne alınarak bu üçte bir indirim ne şekilde gerçekleştirilecek, bu konuyu da bilmiyorum.

Yani renktaş belirttiğin gibi üçte iki gibi bir indirimTFF'nin talimatnamesinde değil, büyük ihtimalle TCK'nın içeriğinde var, ilgili maddeyi bulup koymak isterdim ama TCK bizim için fazla karışık, TFF'nin 26 sayfalık disiplin talimatnamesini gözden geçirmek daha kolay oldu doğrusu.

Bu arada ölüm ve sıtma mevzuuna gelince ben de sıtma olmaktansa ölmeyi tercih ederim.

TFF Futbol Disiplin Talimatı: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...n-Talimati.pdf

edit: imla
                        En son KemalEROĞLU5961 tarafından düzenlendi; 15.07.2011, 11:14.
                        Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• neyin peşindesniz bizim bir sıknıtımız yk sevinin

:meşale:

Yorum

• Özkan Sümer'in açıklamaları...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İş işten geçti malesef. Uefa talimatlarında da var. Artık Gaziantep ve biz mecbur şu an ki yoldan gideceğiz.
                              Ne yani,fb küme düşürülürse Bursa mı gidecek ?

Yorum

• s.a. Nevzat Şakar serbest kaldı diye duydum doğrumudur ?
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X