Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• arkadaşlar bişey soracam kusura bakmayın burya nasıl video yada resim yüklüyoruz. yardımcı olursanız sevinirim beceremedim bi türlü

Yorum

• Arkadaşlar bizim nevzat şakar serbest mi bırakıldı yoksa daha sonra mı sorgulanacak?

Yorum

• İlk olarak ts_ist61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.youtube.com/watch?v=nvEWR...eature=related fb - TS kupa maçı sonrası sadri başkan ve şenol hocamız coşuyor inşallah hakettiğimiz çalına şampiyonluğumuzu geri aldığımızda da aynı coşkuyu hep beraber yaşarız...
          Bu arada Kandiliniz kutlu olsun...
          Benim sesim çok kötü diyordumda, ya Sadri başkanın sesi çok çok kötü, ya da benim sesim sadece kötü
          Şenol Hoca'ya da oynamak pek yakışmıyor gibi

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar bizim nevzat şakar serbest mi bırakıldı yoksa daha sonra mı sorgulanacak?

Ne kadar dogru bilemem!

Insallah dogrudur.

Yorum

• İlk olarak ts_ist61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar bişey soracam kusura bakmayın burya nasıl video yada resim yüklüyoruz. yardımcı olursanız sevinirim beceremedim bi türlü
              resim :

video yüklemede de youtube de = den sonrasını kopyalayıp bunların arasına koyman gerekiyr
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• pek ses yok bu aralar bu konu ile ilgili......

birden 3. dalga patlak verebilir dikkat

Yorum

• Şike soruşturması hatırlanacağı gibi kısa bir süre önce Trabzonspor’u da etkisi altına almış, kulübün üst düzey isimleri gözaltına alınmıştı. Başkan Sadri Şener ve yakın çalışma arkadaşları emniyetteki sorgunun ardından savcılığa sevk edilip mahkemece serbest bırakılırken, Asbaşkan Nevzat Şakar’ın bu süreçteki rahatsızlığı ise herkesi tedirgin etmişti. Zira ciddi kalp sorunları olduğu bilinen Şakar, emniyetteki sorgu sırasında rahatsızlanmış, ardından da koroner yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Yaklaşık 1 hafta kadar bu ünitede kalıp durumu yakından izlenen Bordo-Mavililer’in idarecisi, dün taburcu edildi. Sabah erken saatlerde taburcu edildikten sonra Trabzon’a giden Nevzat Şakar, istirahate çekildi.

Yeni gözaltı kararı yok

Gözaltı süresi hastanede dolan Nevzat Şakar için yeni bir gözaltı talebinin de bulunmadığı öğrenildi. Ancak Şakar’ın ilerleyen dönemlerde gerek duyulması halinde tekrar ifadesine başvurulabilecek. Asbaşkanın da serbest kalmasıyla birlikte Trabzonspor camiası da rahat bir nefes aldı. Çünkü soruşturma kapsamında gözaltında bulunan Bordo-Mavili yönetici kalmadı.

PAZARTESI TFF TOPLANDI KARAR VERECEKLER AMA TRABZONSPORDAN KIMSE YOK TRABZONSPORUN TEPKISINDEN KORKTULAR BIR AGIZDAN MSJ YAYIMLADILAR GECENDE YAZDIM TRABZONSPOR SAMPIYON OLAMAZ KIMSEDE KUME DUSMEZ! RESMEN TRABZONSPORU KUKLA DIYE OYNATIYORLAR!!! NEVZAT SAKAR GOZ ALTI SURESI HASTANEDE DOLMUS MU$ MU$ madem ifadesini bile almaya gerek duymayan TC CUMHURHIYETI SAVCILARI NEDEN BU ADAMI GOZ ALTINA ALDI????? YAZIK GUNAH DEYILMI O ADAMI YA KOTU BISEY OLSAYDI NEOLACAKTII!!!! SACVILAR HUKUKCULAR GERCEKDEN GUVENILIRLIGINI KAYBETMEYE BASLIYOR REZALET!!!
                  14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• yeter artik biz neyi beklioz ya
                    resmen fenerbahce sike yaparak ve bunu tüm türkiye gördü halde sampion olacak,ben böyle birseyi kabul etmem,tarih her zaman dogru söyler dedikleri artik dogru degil,yane trabzonspor 2010-2011 sezonu fenerbahce sampionsa ben artik her yere basvururum(uefa,fifa,caz maz ne varsa artik),inanin bana türkiye karisacak,zaten bir tarafta terrör bir tarafta fenerbahce terrör,bu ne ya, sehitlerin mekani cennet olsun
                    kahrolsun hainler ve kahrolsun f......bahce yönetenler

Yorum

• daha gücüm kalmadi,kendimi 50 gibi görerim,neden?
                      ben trabzonspora yapilanlari her zaman gördüm ama hakem hatasi dedim,aslinda 4.dalga lazim oda hakemler inanin bana en büyük sike onlarda,hele fenerbahcenin son maclarina , bu kadar belli olmaz

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şike soruşturması hatırlanacağı gibi kısa bir süre önce Trabzonspor’u da etkisi altına almış, kulübün üst düzey isimleri gözaltına alınmıştı. Başkan Sadri Şener ve yakın çalışma arkadaşları emniyetteki sorgunun ardından savcılığa sevk edilip mahkemece serbest bırakılırken, Asbaşkan Nevzat Şakar’ın bu süreçteki rahatsızlığı ise herkesi tedirgin etmişti. Zira ciddi kalp sorunları olduğu bilinen Şakar, emniyetteki sorgu sırasında rahatsızlanmış, ardından da koroner yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Yaklaşık 1 hafta kadar bu ünitede kalıp durumu yakından izlenen Bordo-Mavililer’in idarecisi, dün taburcu edildi. Sabah erken saatlerde taburcu edildikten sonra Trabzon’a giden Nevzat Şakar, istirahate çekildi.

Yeni gözaltı kararı yok

Gözaltı süresi hastanede dolan Nevzat Şakar için yeni bir gözaltı talebinin de bulunmadığı öğrenildi. Ancak Şakar’ın ilerleyen dönemlerde gerek duyulması halinde tekrar ifadesine başvurulabilecek. Asbaşkanın da serbest kalmasıyla birlikte Trabzonspor camiası da rahat bir nefes aldı. Çünkü soruşturma kapsamında gözaltında bulunan Bordo-Mavili yönetici kalmadı.

PAZARTESI TFF TOPLANDI KARAR VERECEKLER AMA TRABZONSPORDAN KIMSE YOK TRABZONSPORUN TEPKISINDEN KORKTULAR BIR AGIZDAN MSJ YAYIMLADILAR GECENDE YAZDIM TRABZONSPOR SAMPIYON OLAMAZ KIMSEDE KUME DUSMEZ! RESMEN TRABZONSPORU KUKLA DIYE OYNATIYORLAR!!! NEVZAT SAKAR GOZ ALTI SURESI HASTANEDE DOLMUS MU$ MU$ madem ifadesini bile almaya gerek duymayan TC CUMHURHIYETI SAVCILARI NEDEN BU ADAMI GOZ ALTINA ALDI????? YAZIK GUNAH DEYILMI O ADAMI YA KOTU BISEY OLSAYDI NEOLACAKTII!!!! SACVILAR HUKUKCULAR GERCEKDEN GUVENILIRLIGINI KAYBETMEYE BASLIYOR REZALET!!!
                        Nevzat Şakar'ın, doktorların ricası üzerine serbest bırakıldığını duymuştum bir yerde. Yani yeni bir yakalanma kararının çıkmaması sağlık sorunlarından kaynaklanıyor olabilir. Dinlenmesi için birkaç gün verilecek, ardında ifade için savcılığa çağırılacaktır diye düşünüyorum ben.
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İbrahim Akın TÜRK Futbolunun temizlenmesinde KAHRAMAN'dır.

Hakkını teslim etmeyecek miyiz ?

Beşiktaş , Çarşı bu işin kaymağını yerken !
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nevzat Şakar'ın, doktorların ricası üzerine serbest bırakıldığını duymuştum bir yerde. Yani yeni bir yakalanma kararının çıkmaması sağlık sorunlarından kaynaklanıyor olabilir. Dinlenmesi için birkaç gün verilecek, ardında ifade için savcılığa çağırılacaktır diye düşünüyorum ben.
                            aziz yildirimin sekeri 270 cikiyordu yalanmiydi peki??? numarami yapiyorduu????

cok buyuk ayak oyunlari oynaniyor ben artik hic birseye inanmiyorum .

Yorum

• Su anda atmaya calistiklari camuru suratlarina yediler..bundan sonra yine Mahkeme süreci icinde bunu yapmaya calisacaklar ama basarmalari imkansiz cünkü teknik hic bir delil yok!

Eger bu sezon Sampiyonlar ligine gidemezsek TFF´ye en az 150 milyon €´luk tazminat davasi acmaliyiz.

1. Ordan gelecek Min. 25 milyon €
                              2. Tur atlama olasiliginda gelecek + Para
                              3. Alabilecegin daha kaliteli futbolcularin engllenmesi
                              4. Futbolcularin kazanacagi tecrübe ve bunun akabinde kazanilacak degerler
                              5. O parayi degerlendirerek Türkiye liginde daha kolay kazanabileceklerin

Uzar gider...

Bunu buradaki Hukukcu arkadaslara sormak gerek...
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Su anda atmaya calistiklari camuru suratlarina yediler..bundan sonra yine Mahkeme süreci icinde bunu yapmaya calisacaklar ama basarmalari imkansiz cünkü teknik hic bir delil yok!

Eger bu sezon Sampiyonlar ligine gidemezsek TFF´ye en az 150 milyon €´luk tazminat davasi acmaliyiz.

1. Ordan gelecek Min. 25 milyon €
                                2. Tur atlama olasiliginda gelecek + Para
                                3. Alabilecegin daha kaliteli futbolcularin engllenmesi
                                4. Futbolcularin kazanacagi tecrübe ve bunun akabinde kazanilacak degerler
                                5. O parayi degerlendirerek Türkiye liginde daha kolay kazanabileceklerin

Uzar gider...

Bunu buradaki Hukukcu arkadaslara sormak gerek...
                                trabzonsporun simdi susmasini nasil acikliyabilirsin peki??????
                                DIYELIM mahkeme onayladi $ike yapildi butun belgeler dogru trabzonun sampiyonlugu aldi , peki TRABZONSPORUN kaybedecegiii prestijii nasil kazanacak , samlpioynlar ligine oyle yada boyle giremicez uefa ya girmemiz bile zor bu durumda kalkacaksin TFF dava acacaksin yemezler yedirmezler TC de yasiyoruzz , simdi susanlar YARIN HIC KONUSMAZ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X