Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cemile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    basbakan bu surece dahil olmasaydi biz fener ve federasyonun tum oyunlarina ragmen sampiyonduk. azizi kabul medya onunde konusulanlardan sonra eskisehir macinda 2 golumuz verilmedi.

basbakanin bu kadar kritik bir surecte sampiyonluga oynayan 2 takimdan birisini bu kadar agirlikli sekilde medya onunde desteklemesi eskisehir macinda hakemin de takdir haklarini farkli sekilde kullanmasina yol acti. 1 degil 2 golumuz verilmedi. bunu hic bir hakem hic bir takim icin kolay kolay yapamaz.

o mactan sonra verilmeyen 2 golumuz ulusal medyada yer almadi.

siyasi durusunu destekliyor olabilirsiniz ancak lig sampiyonluguna etki etmedigini savunan ve sike olaylarindan sonra gordunuz mu basbakan feneri kurtarmadi vs vs savunmalarina girenler trabzonsporlu olamaz.
    Maçın satın alındığı, başbakanın olaya dahli olmadığı anlaşıldı..
    Not Important..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sayet asbaskanimiz tutuklansa bu hangi nedenden olacak resmi olarak...sike yapmak diyemi gececek yoksa tesvike eksik tesebbüs diyemi..

bunun cevabi bizim seneye durumumuzu belirleyecek

Yorum

• Levent Kızıl mumtaz karakay ve yılmaz vural serbest. Mazlum ve Serdar Kulbilgenin kararı bekleniormuş.
        федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• İlk olarak nahkog3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sedat peker değil olgun peker, sedat peker bayadır içerde benim bildiğim
          İlk olarak ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özür diliyorum o halde, olgun peker benim dedigim kisi.

.....................................

:d
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• eğer bu işin ucu hakemlere dayanırsa bülent yıldırım alınmazsa bende bişey bilmiyorum...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Savcı bey, Mazlum Olgun'u sorgulamak için nasıl çağıracak acaba...

- " mazlumu getirin bana " ...

çççççççççççç

Çok iyiydi

Yorum

• Ne olursa olsun

Fenerbahçe - Beşiktaş

Süper Şike finali nasıl oynanacak çok merak ediyorum.

Kupayı alan en şikeci takım mı olacak ?
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bunun cevabi bizim seneye durumumuzu belirleyecek
                  iyide tesvike eksik tesebbüs diye sucmu olur yahu..adam sike yapmadi ki sike diyesin..

tutuklananlarin cogu sike yapmak ve cete üyesi olma sucuyla tutuklandi..aziz de cete kurdugu icin..

bjk de ki durum biraz daha farkli sanirim..

böyle bir ortamda asbakanimiz tutuklanirsa gercekten cok ama cok büyük adaletsizlik olacak..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne olursa olsun

Fenerbahçe - Beşiktaş

bence bütün kupaları bize vermeleri lazım bu sezon.üstün mücadelemizle hepsini hakettik
                    Krallar Önde Gider...

Yorum

• bizi küme düsürürseler ben artik futbol mutbol seyretmem.
                      Fener 12 mac baglamis, bjk da sike yapmis.
                      Bizimkiler telde görsüme yapmis ama para falan yollamamis.
                      Simdi fener ve bjk küme düsecek bizde ayni cezayi alacagiz öyle mi?

- 18 puana raziyim, sonucta (eger dogruysa) tesebbüs varsa cezalandirilmali, ama sike yapmis gibi degil.
                      Hicbir puanimiz haram degil, bu sorusturma bunu kanitladi

Yorum

• Beşiktaş Türkiye Kupasını TFF'ye iade ediyor.

Haberin linki için tıklayın.
                        Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                        #20 COLMAN

Yorum

• Beşiktaş şike davası sonuçlanana kadar Türkiye Kupası'nı iade ediyor..
                          Futbolda şike iddiaları gündemi sarsarken Beşiktaş yönetimi tarihi bir karar aldı...

15:39 | 14 Temmuz 2011

Beşiktaş Asbaşkanı Serdar Adalı ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun , Türkiye Kupası Final maçı öncesi transfer teklifi yaptıkları iddiasıyla tutuklanmaları üzerine Beşiktaş yönetimi tarihi bir karar aldı.

Günün erken saatlerinden beri toplantı halinde olan Beşiktaş yönetimi. dava sonuçlanıp Serdar Adalı ve Tayfur Havuçtu aklanana kadar 2010-1011 Ziraat türkiye Kupası'nı federasyona iade etme kararı verdi.

Karar önümüzdeki saatlerdi resmen açıklanacak...

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beşiktaş şike davası sonuçlanana kadar Türkiye Kupası'nı iade ediyor..
                            Futbolda şike iddiaları gündemi sarsarken Beşiktaş yönetimi tarihi bir karar aldı...

15:39 | 14 Temmuz 2011

Beşiktaş Asbaşkanı Serdar Adalı ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun , Türkiye Kupası Final maçı öncesi transfer teklifi yaptıkları iddiasıyla tutuklanmaları üzerine Beşiktaş yönetimi tarihi bir karar aldı.

Günün erken saatlerinden beri toplantı halinde olan Beşiktaş yönetimi. dava sonuçlanıp Serdar Adalı ve Tayfur Havuçtu aklanana kadar 2010-1011 Ziraat türkiye Kupası'nı federasyona iade etme kararı verdi.

Karar önümüzdeki saatlerdi resmen açıklanacak...

Delikanlılık budur işte helal olsun... bordomavi netin girişine bi tebrik koyulabilir bu konuda...

Yorum

• bence fenere versin, bjk.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne olursa olsun

Fenerbahçe - Beşiktaş

süper kupa finali netleştii....

istanbul'da oynanacak
                                lig tv yayınlayacak
                                cüneyt çakır yönetecek
                                emeği geçenleri anma maksadıyla kazanan takım Metris'in önünde kupayla tur atacak..
                                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X