Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben TS başkanı olsam, hakkımda TS ile ilgili değil de, halkı galeyana getirmekten dolayı bir suçlama olsa, TS'nin üzerindeki spekülasyonları sonlandırmak adına, neyle suçlandığımı hemen açıklardım. Bildiğim kadarıyla sayın başkan ve avukatları suçlamaların ne olduğunu şu an biliyorlar.

Bu arada Serdar Kulbilge ile ilgili ciddi iddialar vardı, onun da bırakılmış olmasına şaşırdım doğrusu. Acaba bu akşamki hakim, "tutuklu yargılama"dan pek hoşlanmayan bir hakim olabilir mi?
    Bugün resmi açıklama yapıldı zaten ...Bir oku istersen...Hükümete sevgilerini ilettiler

Yorum

• İlk olarak rashomon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öyle bir şey olursa pozisyonları ermana yorumlatır o zaman
      bir gün gelecek erman dönecek

Yorum

• Şu unutulmasın Fenerbahçe tüm bu şikeleri yaparken bizi 1 puan dahi geçemedi

En büyük ayrıntı.
        Tüm medya Fenerbahçe 9 puan farkı kapattı helal olsun dedi.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bızım kulup toplumsal olaylarda cok duyarlıydı bugune kadar suan kulupte kımse calısmıyomukı henuz şehıtlerımız ıcın başsaglıgı mesajı yayınlamadılar

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ilelioğlu oğlum trabzonspor küme düşecek rahatla tamam mı !!!!!!!!
            bakalım kim patlayacak diye bekliyordum ve o patlama anı yaşandı ççç

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              emniyeti boşalttılar haftasonu yeni dalgayı bekleyelim.
              şu bir gerçek önemli olan 1. dalga idi bence burada çoğu kişi gözaltı deyimiyle bilgisine başvurulan insanlar bütün bildiklerini anlatsın diye psikolojik baskı şu ana kadar somut delili olmadan kimseyi tutuklamadılar.

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zeki Mazlum serbest mi kaldı?
                evet serbest kaldı ayrıca serdar kulbilgede serbest kalmış

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zeki Mazlum serbest mi kaldı?
                  Evet mahkemece serbest bırakıldı.
                  Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu kadar tv yalan mi diyor
                    mahkemenin karari gizli degil
                    savci kefaletle serbest kalmasini istedi. hakim de kefalete gerek yok dedi. serbest kaldi. ama yurt disi yasagi koydu.
                    yeni bir sey olursa cagiralim diye.
                    arkadaşlar biraz sakin olunuz lütfen...

yurtdışı yasağı koyulması hukukta adli kontrol uygulaması diye geçer.
                    adli kontrol nedir peki?
                    adli kontrol tutukluluğuna karar verilemeyen bir kimsenin hakkında hükmedilen bir tedbirdir.
                    Bu kararın verilmesi için ;
                    -Şüphelinin işlediği iddia olunan fiilin tutuklamayı gerektirebilecek bir suçu oluşturması,
                    - Cumhuriyet savcısının istemi,
                    - mahkemenin kararı gerekir...
                    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                    Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bızım kulup toplumsal olaylarda cok duyarlıydı bugune kadar suan kulupte kımse calısmıyomukı henuz şehıtlerımız ıcın başsaglıgı mesajı yayınlamadılar
                      ne ilgisi var 4.07.2011 21:59:33 itibarı ile yayınlanmış

Yorum

• İlk olarak nahkog3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alanzinho nun talibi

3 milyon istiyomuşuz biz bunu daha fazlaya almamışmıydık ayrıca olumlu bakıyormuş alanzinho

http://4-4-2.com.sportalsports.com/s...200000_00.html
                        Alanzinho hazırlık maçlarında oldukça faydalıydı satılacağını düşünmüyorum. İlk 11'in değişmez isimlerinden olabilir bu hırsla devam ederse.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Sampiyonluk tamamda Türkiye Kupasi kime gidecek ?

IBB aliyormu kupayi ?
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bugün resmi açıklama yapıldı zaten ...Bir oku istersen...Hükümete sevgilerini ilettiler
                            Medyadaki iddialara bir cevaptı ve aslı olmadığını söylüyordu. Başkana olan suçlamalardan bahsetmiyor bu açıklama.

Hayırlısı olur inşallah.
                            hatipoglu

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya arkadaşım sıkılmadın mı artık? Neyse ne, o onu dedi, bu bunu dedi sürekli tekrarlıyorsun aynı şeyleri...Sürekli herkese cevap yetiştirmek zorunda hisssetme kendini...

1. Ögrenmekten hicbir zaman yorulmam, üstelikte gercekleri. Hukukcularin bizi böyle konularda aydinlatmasi benim hosuma gidiyor, cünkü neyin ne oldugunu anliyoruz.
                              2. Yanliz onlarda sürekli ayni seyleri tekrarliyorlar, bu durumda bende Hukukcularin aciklamalarina dikkat cekmek zorunda kaliyorum, cünkü herkesin dogruyu bilmesini gerektigini düsünüyorum.
                              3. Benim yazdigim mesaji alinti yapiyorlar ve bu durumda cevap vermek zorunda hissediyorum kendimi.

Neden bu kadar öfkelendin ki?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Nevzat Şakar dışında emniyette Trabzonspor adına herhangi bir isim söz konusu mu?
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X