Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adam şike yapmıştır demiyor zaten. Yazılan çizilen haberleri söylüyor. Forum yöneticileri daha duyarlı olmalı bu dönemlerde. Öyle düşünmüyor ama şike yaptığımızı düşünen bi taraftar da olabilir o arkadaş. İsanların düşüncelerine karışılmaz. Her hoşumuza gitmeyen kişiyi susturmaya çalışırsak nerde kaldı beyin fırtınası...
    Beyin fırtınasını hali hazırda Trabzonspor yöneticisi üzerinden mi yapacağız?Trabzonspor kulübü yöneticisini şike yaptığına dair herhangi bir delil yokken sırf adı geçti acaba nasıl yapmış kimlerle görüşmüş diye tartışmak beyin fırtınası değil olsa olsa ahmaklıktır.

Burada yazılan yazıları kişisel olarak değerlendirmemiz mümkün değil.Her yazıyı forum kuralları çerçevesinde değerlendiriyoruz.Trabzonspor üzerinde oynanan oyunlara alet olup iddiaları burada tartışmak ne bizlere ne de Trabzonspor'a faydası vardır bu manada müdahil olmak bizim başlıca görevlerimizden biridir.

Saygılar...
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tff başkanı : pazartesi cenevrede uefa ile toplantı yapacağız...
      haaaaahh bu güzel işte
      BMN İZMİR

Yorum

• aydinlar bjk icin konusacak uefa la ya fb ne olacak hala onu koruma aliyor serefsiz
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak RaJoNKeSeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence polis mecnunu dinlerken zeki mazlum la olan konuşmaları duyuyor bunun üzerine Trabzonlu yöneticileride dinlemeye karar veriyor ama suç olarak tek halkı galeyana getirmeyi buluyorlar bunun cezasıda 1-3 yıl bunun için savcı kefalet istiyor . yukardaki konuşmalarda ise zarf atıyor yani sadri şeneri deniyorlar zeki mazlumun bu girişiminde trabzonlu yöneticilerle bi alakası varmı diye bakıyorlar.genel sayman para çıkışını kontrol eder demekki bir usulsüzlük yokki sayman serbet.dışardan bir iş adamı girişimde bulunursa bu bizi ilgilendirmez.
          Bizim başkana soruyorlar neden kulüp zeki mazlum dene şahsa ödeme yapıyor diye

Başkanın cevabı: Stadın güvenliğinden sorumlu şirketin ortağı herhalde bedava yapmıyorlardır işlerini

Yorum

• Arkadaşlar forumdaki herkes o kadar hassaslaşmışki havadan nem kapar hale gelmişiz. Tüm soruların cevabı Nevzatta bitiyor sakin olalım ben bişrşey çıkmayacağına inanınıyorum.

Yorum

• mazlum beni bağlamaz her trabzonspor u tutan suç işledimi bizemi maal edilcek bırakın allah aşkına nevzat başkan karşı tarafla irtibatmı kurmuş yok bana yardım parası dedi dese nevzat başkan nolcak
              ayriyetten düşeceksek düşelim renktaşlarım harici tanıdığın yok 3 ezikleri tutan kimle tartışacam been gs lilerlemi
              biz bank asyaya düşersek fb 2. amatöre düşer cünkü yaptığın şike sayısı kadar alta gidiyon diye biliyorum ben
              nasıl bakarsan öyle görürsün
              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Tff başkanı uefa ıle toplantı yapıcak, yalvaracaktır aman etmeyin yanarız falan fılan o salak türk futbolu adına değil yıne feneri kurtarmak ıcın gidiyordur

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Diyelim ki öyle...

Yahu tesebbüs edenin tutuklanmasi cok sacma degil mi?

Neden tutuksuz yargilanmiyor?
                  Zaten tutuklandığı yok, o kararı mahkeme verecek.

Ayrıca daha gerekeçyi bilmiyoruz, bu adamın karanlık biri olduğu belli, başka pislikleri olabilir. Tutuklanma talebi gerekçesi ve hatta en önemlisi mahkemenin vereceği karar.

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    haaaaahh bu güzel işte
                    "gel bakayım la habu işler nedir ? ne çeviriyorsunuz" diye hesap soracaklardır ...
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şike dünyadaki en şerefsizce olaydır. Eksik teşebbüs bile olsa.. Kim şike yapıyosa müeebbet alması lazım bana göre!
                      buna karsi gelen yok zaten, ama düsün belinde silah birini vurmaya gidiyorsun, yari yolda vazgecip eve dönüyorsun....
                      öteki tarafda biri silahi belinde gidiyor birini vurup öldürüyor....
                      bunlar aynisimi? türk kanununa göre sike ve tesebbüs olayinda ayni duruyor

Yorum

• mehmet ali aydinlari tüm kainat sevsin nedense bu adamin resmini gördükce ne kadar pislik varsa aklima geliyor...
                        ...imza...

Yorum

• Adliye çıkışında kızgın olduğu gözlenen Vural, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Vural, sorularını tekrarlayan basın mensuplarına, "Çekilin şuradan, defolun, terbiyesiz herifler." şeklinde bağırdı.

haha

Yorum

• Mazlumun durumu belli oldu mu?

Yorum

• Bjk kendi kendini yaktı bu arada.Büyük ihtimal uefa almıcak bjk yi avrupaya.Ya fener ne olcak serefsiz aydınlar.

Yorum

• toplantıyı kimin talep ettiği önemli.
                                Zuğaşi Berepe
                                Çoban Express

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X