Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fatih bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mehdi 1 saattir imzandaki noktayı elimle monitörden silmeye çalışıyorum allah seni iyi etsin
    Ahah evet ya tam pc ortasında bir leke gibi kokta
    ---------------------------------------
    KARADENİZ
    TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haşa kendini Allah zannedenler var. Sıkıntı orada zaten...
      Sıkıntı değil Yiğit .

Bir de bakmışın Ebabiller gelmiş taşlamış gitmiş. Sorun olmaz ...
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sıkıntı değil Yiğit .

Bir de bakmışın Ebabiller gelmiş taşlamış gitmiş. Sorun olmaz ...
        Ebabilleştirebildiklerimizden misiniz ?

Yoksa Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız ?
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İşte şike dosyasındaki 8 kulüp

Emniyetin teknik takibine takılan kulüp sayısı 8. İşte iddialara göre dosyada adı geçen kulüpler:

Bu kapsamda şike ve teşvik primi yaptığı öne sürülen, emniyetin teknik takibine takılan kulüp sayısının 8 olduğu sızan bilgiler arasında. F.Bahçe, Beşiktaş, Sivasspor, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bucaspor, Giresunspor ve Mersin İdman Yurdu kulüplerinin dosyada adının geçtiği iddia edildi.

haber61.net
          Futbol çarşı pazarda oynanmaz..KAYBEDENLER KULUBÜ
          Adam haklı beyler dağılalım !

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet mikrofonlarımız mehmet aslan'da!

ilkeli ahlaklı gazetecilik..evet tabi!
            Bu NTVSPOR'da Hıncal Uluç'la program yapan adam değil mi?
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk Sadri Şenerin gozaltına alındıgı gunde ben burda yazmıştım.Kesin ogrendim bizlik birşey yok diye.Aziz yıldırım ve febeşliler telaşla kendilerine ortak bulmak icin bizi kasti olarak bu işin icine cekmeye calıstılar kısmen başarılı oldularda.Biz bu işin icine cok şukur girmedik ama yok eksik teşebbus yok telefon konuşmaları var diye bize uyuşturucuyu vurdular.Bzide acabamı diye şuphesiyle internetin başından kalkamadık.
              Eger bu alcaklar bizim adımızı surekli sıcak tutmasalardı soruyorum tepkimiz boylemi olurdu?
              федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benim merak ettigim ahmet agaoglu yeni sezonda da bu faik ve sinanla ayni programda olacaklar mi
                Ahmet Ağaoğlu zaten son birkaç programda bile yoktu bu sezon.Bu şerefsizlerle asla biraraya gelmez merak etme sen

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak berdus_usak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşte şike dosyasındaki 8 kulüp

Emniyetin teknik takibine takılan kulüp sayısı 8. İşte iddialara göre dosyada adı geçen kulüpler:

Bu kapsamda şike ve teşvik primi yaptığı öne sürülen, emniyetin teknik takibine takılan kulüp sayısının 8 olduğu sızan bilgiler arasında. F.Bahçe, Beşiktaş, Sivasspor, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bucaspor, Giresunspor ve Mersin İdman Yurdu kulüplerinin dosyada adının geçtiği iddia edildi.

haber61.net

Bakalım bu listeye bizi nasıl iliştirecekler.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ta kendisi.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet yapan o da "ADAM" olan o değil..
                        "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mehdi 1 saattir imzandaki noktayı elimle monitörden silmeye çalışıyorum Allah seni iyi etsin
                          ççç

Aga öldürdün beni yaa.
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Dun macta cikan olaylar 1 dakika yer aliyor haberlerde, resimler olay oncesi resimler, basina saldiri resimleri yok ama Azizin mektubu kelime kelime sonuna kadar ekranda.

Ofke patlamasi imis. Utanmaz bunlar.

Yorum

• Bu ülkede bazı şeyler harbi değişiyor..

Uyuyan nöbetçiyi cezalandırmak için eline pimi çekilmiş bomba veren ve askerin bombayı elinden düşürmesiyle 4 erin şehit olmasına neden olan Teğmen Mehmet Tümer’in 9 yıl 2 aylık hapis cezasını onadı.

Eskiden böyle olaylar eğitim zayiatı altında kapatılırdı. Fenerbahçe şampiyonluğu gibi
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ne yapmış bu Mehmet Aslan ?
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X