Emniyetin teknik takibine takılan kulüp sayısı 8. İşte iddialara göre dosyada adı geçen kulüpler:
Bu kapsamda şike ve teşvik primi yaptığı öne sürülen, emniyetin teknik takibine takılan kulüp sayısının 8 olduğu sızan bilgiler arasında. F.Bahçe, Beşiktaş, Sivasspor, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bucaspor, Giresunspor ve Mersin İdman Yurdu kulüplerinin dosyada adının geçtiği iddia edildi.
haber61.net
Futbol çarşı pazarda oynanmaz..KAYBEDENLER KULUBÜ
Adam haklı beyler dağılalım !
İlk Sadri Şenerin gozaltına alındıgı gunde ben burda yazmıştım.Kesin ogrendim bizlik birşey yok diye.Aziz yıldırım ve febeşliler telaşla kendilerine ortak bulmak icin bizi kasti olarak bu işin icine cekmeye calıstılar kısmen başarılı oldularda.Biz bu işin icine cok şukur girmedik ama yok eksik teşebbus yok telefon konuşmaları var diye bize uyuşturucuyu vurdular.Bzide acabamı diye şuphesiyle internetin başından kalkamadık.
Eger bu alcaklar bizim adımızı surekli sıcak tutmasalardı soruyorum tepkimiz boylemi olurdu?
Emniyetin teknik takibine takılan kulüp sayısı 8. İşte iddialara göre dosyada adı geçen kulüpler:
Bu kapsamda şike ve teşvik primi yaptığı öne sürülen, emniyetin teknik takibine takılan kulüp sayısının 8 olduğu sızan bilgiler arasında. F.Bahçe, Beşiktaş, Sivasspor, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bucaspor, Giresunspor ve Mersin İdman Yurdu kulüplerinin dosyada adının geçtiği iddia edildi.
Dun macta cikan olaylar 1 dakika yer aliyor haberlerde, resimler olay oncesi resimler, basina saldiri resimleri yok ama Azizin mektubu kelime kelime sonuna kadar ekranda.
Uyuyan nöbetçiyi cezalandırmak için eline pimi çekilmiş bomba veren ve askerin bombayı elinden düşürmesiyle 4 erin şehit olmasına neden olan Teğmen Mehmet Tümer’in 9 yıl 2 aylık hapis cezasını onadı.
Eskiden böyle olaylar eğitim zayiatı altında kapatılırdı. Fenerbahçe şampiyonluğu gibi
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum