Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Birsey cikmaz.Sali verirler onu.Aptal degil kendini isaret eden kanitlari coktan yok etirmistir bile.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

fenerbahçe kulübünde arama yapılıyor şuanda...

Yorum

Türkiye'de bu bir ilk. Nasıl bu kadar rahat söylemler içinde bulunabiliyorsunuz.

Ortada ciddi bulgular olmasa 40 kişi hakkında nasıl tutuklama kararı alınabilir.
        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nasıl bir şey çıkmaz anlamadım. Durduk yere yüksek profilli bir kişiyi neden gözaltına alsınlar. Bu bir soruşturma kapsamında ifadesine başvurma değil. Resmen adamı gözaltına aldılar.

Ancak şike kapsamında mı? Heryerde şike kapsamında diyor.

Emrullah abi inanıyormusun birşey çıkacağına? yanlış anlama laf sokma manasında birşey ima etmiyorum,sadece soruyorum.

Ben inanamıyorum abi, keşke yanılsam ama inanamıyorum. Adamlar bu saate kadar belge bırakmışmıdır? hem bizim avukatların başvurusu kabul eidldimi savcılık tarafından? hiç haberini duymadık. sanırım bu bizim şikayette bulunduğumuz soruşturmanın davası değil.

Farketmez ama birşey çıkarsa iyidir, ama Trabzonumun hakettiği şampşyonluğu geri vermediklerinden sonra adaletin tecellisine inanamam ben.İnşaallah yanılırım tekrar diyorum.
          Entropi İyidir.

Yorum

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birsey cikmaz.Sali verirler onu.Aptal degil kendini isaret eden kanitlari coktan yok etirmistir bile.
            Valla belli olmaz o iş...Telefon kayıtları vs. mutlaka bir şey vardır...Durduk yere adamı gözaltına almazlar...

Yorum

kıvılcım çıktı artık ortalık yanacak inşallah bu pisliğe bulaşan herkes belasini bulur
              En son Salih Kara tarafından düzenlendi; 03.07.2011, 09:36.

Yorum

Eskişehirspor maçı soruşturmanın bir numaralı göstergesi.

Ümit Karan ve Sezer Öztürk gözaltında...
                renktaş bu gözaltılar doğrumu yoksa latifemi yaptın)
                Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...

Yorum

Bu arada Lig TV'de ne altyazı var, ne de bir şey söylüyorlar, enteresan...

Yorum

İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hastayım bizim uşakların bir şey çıkmaz demesine..siz de böyle derseniz çıkmaz tabii..yani fbnin şike yaptığından şüphesi olan mı var..belki bazı deliller ele geçirildi ondan arama ve göz altı yapılıyor..

ama murat abi,öyle diosunda boşu boşunamı diyoruz biz bunu? sene içinde Şenol Güneşe demediği şeyleri dedirtten bir sistem gördük abi.Keşke biz yanılsak,inşaallahta yanılırız,inşaallah birşeyler çıkar,ama güvenemiyorum abi adalete.Vallahide güvenemiyorum,billahide
                    Entropi İyidir.

Yorum

Sabah sabah uykulu gozlerle aglamak umarim adalet tecelli eder.

Yorum

Eskişehirspor maçı soruşturmanın bir numaralı göstergesi.

Ümit Karan ve Sezer öztürk gözaltında...
                        Oh oh ne güzel,Allahım bu günleri de mi gösterecektin yarabbi şükürler olsun.

Ben de bir şey çıkmayacağını düşünüyorum ama ne olursa olsun ülke de adaletin az da olsa işlemesi,onların mahkeme kapılarında sürünüp hakimlere hesap vermesi çok çok harika bir olay.Bu süreç artık şikenin dedikodu olmaktan çıkıp yapılmış bir pislik olduğunun yoludur.Bir yaptırımı olmasa bile ki inşallah yanılırız ceza da lırlar bu yafta onlkara yapışır bir daha çıkmaz.
                        Tekrar şükürler olsun.
                        Bu ara da ilk başlığım galiba,yönetici kardeşime teşekkür ederim,pek şanslı kısmetli biri değilim ama belki uğur getirir,febe yi hak ettiği logara yollandığının başlığı olur inşallah.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emrullah abi inanıyormusun birşey çıkacağına? yanlış anlama laf sokma manasında birşey ima etmiyorum,sadece soruyorum.

Ben inanamıyorum abi, keşke yanılsam ama inanamıyorum. Adamlar bu saate kadar belge bırakmışmıdır? hem bizim avukatların başvurusu kabul eidldimi savcılık tarafından? hiç haberini duymadık. sanırım bu bizim şikayette bulunduğumuz soruşturmanın davası değil.

Farketmez ama birşey çıkarsa iyidir, ama Trabzonumun hakettiği şampşyonluğu geri vermediklerinden sonra adaletin tecellisine inanamam ben.İnşaallah yanılırım tekrar diyorum.
                          Bakın bu iş şu anda çok ciddi boyutta. Aziz Yıldırım yüksek profilli bir isim Türkiye'de. Bu adamı kimse işin ucundan bir şey çıkmayacak bir olay için tutuklayamaz.
                          TRABZON BİR SEVDA!

Yorum

telefon kayıtlarına ulaşıldıysa şimdiden şampiyonluğumuz hayırlı olsun, febeye de 2. lig yolu gözüküyor..

Yorum

Sivasspor başkanı Mecnun Odyakmaz gözaltında...
                              TRABZON BİR SEVDA!

Yorum

CNN Türk'ü açın...
                                TRABZON BİR SEVDA!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X