Talep : Başlığa nevzat şakar gözaltında değil yazılsın ek olarak yine aynı şeyi söyleyen çizilsin, yeter darlandım.. +6 yaş ile uğraşmayalım lütfen
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrt haber: nevzat şakar da göz altında....
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan nevzat sakar gözaltindaymis
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGözalti yokmus. TRT'de dediler demin.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrt haber: nevzat şakar da göz altında....
Yorum
-
Ulan gel de delirme arkadaş!
Sen koskoca TRT'sin!
Böyle habercilik olmaz ya!
Bana kalırsa maksatlı yapıyorlar bunları!
Trabzon'dan da gözaltı olsun diye sağır kulağa delik açmak gibisinden!
Vallaha korktum bir an için!Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamı zorla göz altına aldıracağız.bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarımız şunu iyice kabullensin..
Biz eğer şike veya teşvik yapabilseydik yada yapsaydık bu sezon şampiyon olurduk.
O yüzden herkesin içi rahat olsun ..Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi trt hberi izliosun bakiyim? galeyana geliyo millet haber yazarken dikkat.
rayman,derdin ne renktaşım? üstteki mesajında milleti yusuflatıon,alttakinde düzeltme yapıon, hürriyette stajyer misin sen? dikkat edin biraz renktaşlar.ayıp oluo.''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum