Saçmalama arkadaşım, ne demek herşey TFF'nin elinde. Ortada bu kadar açık deliller var, kanun belli sen neyin insiyatifinden bahsediyorsun. O insiyatifi yapan adamın götünden kan alırlar kan
Ayrıca Fenerbahçe'nin küme düşürülmesine kesin gözü ile bakıyorum.
Ve 7 geliyor 7
Lafını bil de konuş. Terbiyeni kendin takın ki sonradan eklemesinler
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Kertenkele reha(muhtar) büyük ihtimalle yani bana gelen bilgilere göre tff nin kararı Trabzonu şampiyonlar ligi gruplarına göndermek dedi. fenere şimdilik yani sonuçlanana kadar dokunmayacaklarmış.
beyler rahat olun, bence bu saatten sonra bi kaç iyi adam almamız gerektiğini düşünmemiz lazım. biz değilsek bile yönetim düşünsün çünkü gruplardayız. 20 milyon euro geliyo nerdeyse bursa şampiyonlar ligine kalamazsa. transfer şart!
olaya mudahil olmak yanlış yöneticilerin konuşmmasını olumlu buluyorum. hatta operasyonun olacağından haberleri bile olduğunu duşunmeye başladım. yöneticiler son haftalarda garip tavırları oldu . bize düşmek
Odyakmaz mehmet yildizi yanina cagirip bu macta kahraman istemiyorum demis (kaynak, menejer tanidigi olan fb li arkadasim), o da takima iletmistir. erman in abdullah in oynadigi oyunu gorunce bana takimin tamami sike yapiyor gibi gelmedi.
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Gecen yıl Yunanistan2da da benzeri bir durum sözkonusu olmuştu, UEFA önce aynı minyalde açıklamalar yapmıştı ama baktılar aradan 3 ay geçmiş birşey yaptıkları yok , gönderdi yazıyı;Hemen halletmezseniz hiç bir spor musabakasına katılamazsınız diye.... olay budur...
evet, dün yazdım ben de bunu
hatırladığım kadarı ile yunan hükümetini uyardı hatta örtbas edilecek gibi duruyo, uefadan atarız sizi dediler
onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum