Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saçmalama arkadaşım, ne demek herşey TFF'nin elinde. Ortada bu kadar açık deliller var, kanun belli sen neyin insiyatifinden bahsediyorsun. O insiyatifi yapan adamın götünden kan alırlar kan

Ayrıca Fenerbahçe'nin küme düşürülmesine kesin gözü ile bakıyorum.

Ve 7 geliyor 7
    Lafını bil de konuş. Terbiyeni kendin takın ki sonradan eklemesinler
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Kertenkele reha(muhtar) büyük ihtimalle yani bana gelen bilgilere göre tff nin kararı Trabzonu şampiyonlar ligi gruplarına göndermek dedi. fenere şimdilik yani sonuçlanana kadar dokunmayacaklarmış.

Yorum

• TFF yi aşan birşey.. Kanıtlar ortaya koyulduktan sonra TFF sadece hükmü uygular
        Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• beyler rahat olun, bence bu saatten sonra bi kaç iyi adam almamız gerektiğini düşünmemiz lazım. biz değilsek bile yönetim düşünsün çünkü gruplardayız. 20 milyon euro geliyo nerdeyse bursa şampiyonlar ligine kalamazsa. transfer şart!
          Trabzonspor

Yorum

• Erman Reis
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Eger Sampiyonlugumuzu bize vermezlerseler, siz o zaman Sadri Baskani görün.
              TFF mahkemeye verir

Yorum

• fenerlileri çatlatıyor erman hoca....

kahkahalar o biçimm ççç

ohh aslanım yürü be..

Yorum

• Erman reyis yardırdı yine

Koçum benim
                  Twitter Adresim

Yorum

• olaya mudahil olmak yanlış yöneticilerin konuşmmasını olumlu buluyorum. hatta operasyonun olacağından haberleri bile olduğunu duşunmeye başladım. yöneticiler son haftalarda garip tavırları oldu . bize düşmek

Yorum

• Erman Toroflu ayak üstü teşvik itirafı yaptı yıllar öncesine ait

Yorum

• Odyakmaz mehmet yildizi yanina cagirip bu macta kahraman istemiyorum demis (kaynak, menejer tanidigi olan fb li arkadasim), o da takima iletmistir. erman in abdullah in oynadigi oyunu gorunce bana takimin tamami sike yapiyor gibi gelmedi.
                        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Kanal D haberin gösterdikleri doğru ise İbrahim Akın nasıl göz altına alınmadı?

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gecen yıl Yunanistan2da da benzeri bir durum sözkonusu olmuştu, UEFA önce aynı minyalde açıklamalar yapmıştı ama baktılar aradan 3 ay geçmiş birşey yaptıkları yok , gönderdi yazıyı;Hemen halletmezseniz hiç bir spor musabakasına katılamazsınız diye.... olay budur...
                            evet, dün yazdım ben de bunu
                            hatırladığım kadarı ile yunan hükümetini uyardı hatta
                            örtbas edilecek gibi duruyo, uefadan atarız sizi dediler
                            onur, emek, başkaldırı...
                            kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                            LiverpoolFC

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TFF olayı örtbas edemez arkadaşlar çıkarın şunu aklınızdan...

Edecek bunu hep beraber görecegiz...

Ne Fenerin sampiyonlugu alinacak nede küme düsürülecek...

Türkiye'de en son var oldugunu düsündügüm sey : Adalet!
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hangi arkadaş istedi bilemiyorum, paylaşıldıysa özür diliyorum.
                                Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                                sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X