karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
o camia da tek tük insan varsa artık inanır belki,bişi çıkmaz çark aynen dönmeye devam edecektir ama dediğim gibi bu sadece kaybeden bir takımın mazeret araba çabası değil hakkın yendiğinin ıspatı olması bakımından güzel bişi.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
yeni mi başladılar? hangi delilleri toplayacaklarmış? delil mi kaldı? bu işin prosedürü kesinlikle, bence birşey çıkmayacak ve aziz yıldırım ntvsporda;
'' bakın aradılar ve bulamadılar'' gibisinden birşeyler dicek.inşaallah yanılırım ama ben bu ülkenin pislik adaletinin Trabzonsporuma geçen senen neler yaptığını biliyorum ve bu ülkenin adaletine güvenmiyorum,nefret ediyorum.İnşaallah yanılırım...
Nasıl bir şey çıkmaz anlamadım. Durduk yere yüksek profilli bir kişiyi neden gözaltına alsınlar. Bu bir soruşturma kapsamında ifadesine başvurma değil. Resmen adamı gözaltına aldılar.
Ancak şike kapsamında mı? Heryerde şike kapsamında diyor.
Hastayım bizim uşakların bir şey çıkmaz demesine..siz de böyle derseniz çıkmaz tabii..yani fbnin şike yaptığından şüphesi olan mı var..belki bazı deliller ele geçirildi ondan arama ve göz altı yapılıyor..
Yorum