Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

gerçek!......yorumlarina yüzde yüz katiliyorum
    Yattttaraaaa

Yorum

tabi ki ekip de önemli ama ekibin gücünü de baskan belirlicek yani iyi baskan demek iyi bi ekip demek bence

Yorum

İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi
        kim gelirse gelsin.ama bir kez olsun bu sefer önce taraftardesin

"Önce taraftar" "Para bende" veya "Ben Trabzonspor'u kurtarmaya geliyorum!" diyen adaylari,sadece tribün amigolari istiyor... Bu konuda ne düsünüyorsun...?

Yorum

gercek gercekleri ogren o gel azizede para olmadigini iddia etmis girmisin konuya saka gibi geldi bana.

Cafer abi bence oksan super gelsin ne dersin ????[img]smileys/smiley4.gif[/img]
          Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsin?
          Gömelim gel seni târîhe!desem, sigmazsin

Yorum

MAY dan baska ben çikar yaparim diyen var mi? bu soruyu tüm ciddiyetimle soruyorum.. "Ben çikarim ve Trabzonsporumuzu bu sikintilardan kurtaririm." diyen biri var mi..??
            ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

valla ha abi azizede para yok he ilginç bir tespit...
              SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

Baskanin yaninda ii bi ekip olmasi sart.

atayida mayida bitiren yanindaki beceriksizlerdir..
                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                legends never die ...

Yorum

İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi

İlk olarak Beytullah tarafından gönderildi
                  bence ahmet agaoglu olabilir.karizmasida var...parasi olamayan gelmesin aman aman

agaoglunun parasi oldugunu nerden biliyonuz yaaa bu adam bizi birakip kaçmamaismiydi arkadaslar unutmayalim

o adam kaçmad1 su anki yönetim ondan daha cok oy ald1g1 için ayrildi. arkadaslara kat1l1yorum agaoglu en iyisi
                  [ille d' 7]

Yorum

MAY'dan baska azize'ye karsi koyacak güç yok.baskan olmasa bile gelecek baskan onu arkasina almali.
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

may bence oolmali ama ondan da süphe ediyorumn

Yorum

M.Ali Yilmaz'in kendini kulübün üzerinde görme yanilgisinin temelinde bu topik basligi yatar.Tabii ki her yigidin gönlünde bir aslan yatar.Su ana kadar agirlikli olarak görmek istedigimiz isim Agaoglu'dur.Bu isim bana görede baskanlik için düsünülenler arasinda en dogru tercihdir.

Fakat unutulmamasi gereken en önemli nokta bu makami Sayin Agaoglu'nunda bizim kadar çok istemesidir.Zaten önceki seçimdeki mafya bozuntusuna posta koyabilecek gücü kendinde buluyorsa adayligini koyacaktir.

Benim gönlümden geçen baskan adayi söyle söylemeli : Trabzonspor'umuzun sikintilarini biliyorum.Kisa vadede bu sorunlarin çözümü için yapilacak olanlarsunlardir.Orta ve uzun vadeli plan ve projelerim bunlardir.Yönetimdeki çalisma arkadaslarimin isimleride falanca,filanca...diyerek ekibini saymalidir.Hatta yeni yönetimin hayata geçirecegi projelerin takipçiligini,icraatlarinin taraftar tarafindan onaylanip onaylanmadigini takip ettirmek içinbelli periyotlarda anketler bile yaptirmali.
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

m. ali yilmaz dan baska care yoktur ,o baskanimiz olsaydi cem papila o kadar art niyetli karar werebilirmiyidi fener macinda...baskan masaya yumrugunu vurdugunda bisyler degismeli,iste bana gore m. ali yilmaz bole biri.....tek care olarak onu goruyorum

Yorum

Herkesin bekledigi oldu ve baskan seçim maddesini mali kongreye ekledi. Peki baskanin istifa etmesini isteyenler burada öne sürülen çogu baskanida istemiyor. Ne yani simdi Osman Abanoz mu gelsin yada Iskender Önal mi gelsin. Arkadaslar yeminle söylüyorum suanki durumumuzdan daha kötü duruma geliriz.

Trabzonspor üzerinde oynanansiyasi oyunlarin, Atay Aktug ve yönetimi kurbani olmustur. Üzülerek söylüyorum ki Trabzonspor futbolculari tarafindan bile sabote edilmistir. (Özellikle Diyarbakir maçinda 3-4 sporcu kendini çok belli etmistir.) Bu olan siyasi baskiyi önümüzdeki süreçte bol bol görecegiz. Buraya baskan kim olursa olsun muhalefette kalan baskan adaylari ve siyasi partiler yönetimi devirmek için elinden geleni yapacaktir. Bu yüzden bu baskiyi kaldirabilecek bir baskana ihtiyacimiz vardir.

Bu yükü ve sorumlulugu Trabzon'da yasayan ve ismi baskanlik için geçen Osman Abanoz, Iskender Önal, Atay Aktug, Erol Tuna, Hasim Sayitoglu, Ahmet Agaoglu (kaçtigi için) vb. kisiler kaldiramayacak ve yine basarisizliklarimiz devam edecektir.

Bu yüzden bizim baskanimiz ya Mehmet Ali Yilmaz ya Haluk Ulusoy ya Ibrahim Cevahir ya Utku Bozoglu yapisinda güçlü isimler olmali ve siyasi baskiyi kaldirabilmelidir. Yani siyaset üstü bir isim olmalidir. Yoksa Ayni tas ayni hamam bu devran sürer gider. Ama nedense bazi arkadaslar bazi isimler olmasinda takim küme bile düsse olur zihniyetiyle burada yazi yaziyor. Lütfen sadece Trabzonspor menfaatleri için düsünelim ve yazalim.

Saygilar...

Yorum

Mehmet Ali Yilmaz gelecek baska alternatif yok.

Yeter çoluk çocuk yetersiz insanlarin kulübü düsürdügü durum.

Mehmet Ali Yilmaz adayim budur. Aday olursa benden 50 oy garanti.
                              Barbarian

Yorum

Ahmet agaoglu en mantikli seçim ama nasil ikna edilir orasi tam bir muamma
                                İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

Çalışıyor...
                                X