Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

beyler hükümet destekli Nuri ALBAYRAK sizce gelmezmi.biliyorsunuz TAYYIP beyin arkasindaki en önemli isim .Zaten limanida ona vermislerdi.
    o.kocaturk

Yorum

İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
      hala "kongre istediniz. bulun bakalim yönetici" diyenler var..yapmayin böyle arkadaslar...koca trabzon camiasi bulur çikartir merak etmeyin..basiretsiz ataylara,ömer sarilara mi kaldik...özkan sümer istifa ederken burada atay aktug'un ismini mi yazdiniz da aday oldu..durun bakalim daha zaman var...delege yapacagini bilir...

Iyi ya bulun bakalim ama unutmayin 3 sene gidecek o yönetimler! Dedigim hala geçerli Trabzonsporu yine Çapsiz ve bu yönetimden farki olamayanlar yönetecekse Yazin bir tane daha Olaganüstü kongre yapariz.

Su basligida bir degisin artik Hcayi da ekleyin oraya hiç bir hoca yeni yönetim ile çalismaz..Istifa eder!

Yeni Baskan ve Yeni Hoca Kim olacak!

Yorum

İlk olarak livorcu tarafından gönderildi
        beyler hükümet destekli Nuri ALBAYRAK sizce gelmezmi.biliyorsunuz TAYYIP beyin arkasindaki en önemli isim .Zaten limanida ona vermislerdi.

Albayrak soyismi bana hiç olabilirmis gibi gelmiyor.[img]smileys/smiley7.gif[/img]nedeni bana kalsin.

Sadece benim fikrim.
        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

su 7-8 gün içinde adayligini açiklamayan adama benim güvenim olmaz. baskan olcak adamin ismi degil projeleri lazim. surda bir ay gibi kisa bir zaman var ve hala aday olacaklar ortaya çikmadi. simdi kongre karari yeni alindi diyenler olabilir. ama unutmayalim kongre süreci nerdeyse üç ay önce basladi. tutupta programsiz çapsiz bir adamin o zaman yönetimin altinida kazma lüksü yoktur. nerdeyse yigitler çiksin artik ortaya. daha zaman var diyen demeçler veren yönetici adaylarivar ayip ayip[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
          ÜLKERE HAYIR

Yorum

Suraya yazak bir kisi bile aklima gelmiyor ....Dogrusu vahim....!

Yorum

Bence bu isi Ulusoy`dan baskasi kaldiramaz.

Yorum

Bu bizim yazip söylememizle istememizle olacak bir is degil zaten.Böyle onurlu bir göreve ekibiyle,projesiyle birileri gelip aday olur.Ve bu yönetimden daha kötü yönetecek bir ekip düsünemiyorum.Dünya futbol tarihinde geçmis 2 yilin 2.sini 3.senede kümede kalma mücadelesi verecek hale getirmek ancak Atay Aktug ve ekibine ait bir rekor olsa gerek.Ne hikmetse bazilari hala bu yönetim yanlisi !

Birde baska camialarda olmayan tek liste muhabbetleri basladi.Iste size baskan adayi çikmamasi için bir sebep.YAHU BIRAKINDA INSANLAR ISTEDIKLERI KISILERLE SEÇIME GIRSIN VE EGER SEÇILIRLERSE ISTEDIKLERI INSANLARLA ÇALISSINLAR.BENIM LISTEME GIRECEK INSANLARI KIM HANGI HAKLA BELIRLEYEBILIR ?
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

baskanlik Ahmet Agaoglu'na gerçekten çok yakisir ancak malum nedenlerden dolayi bir daha baska adayi olmasi zor. Zaten kendisi de olmayacagim diyor ve her kim seçilirse destek veririm Trabzonspor'un yanindayim diyor...

Dikkat çekmek istedigim bir nokta var. Atay Aktug döneminde kulübün spor giderleri disinda çalisanlarin maaslari, seyahet, yemek, gece vb organizasyonlarin giderleri son derece artti. Haberlerde izliyip gazetelerde okuyoruzdur yönetimde suna yemek verdi yönetim buna yemek verdi yönetim gece düzenledi vs vs... Malesef baskan dahil yönetimdeki hemen hemen herkesin seyahat ücretleri kulübe gider olarak gösteriliyor. Belki bunlar bir ayrintidir ancak kulübe katma deger saglamayan bir baskanin birde kulübün parasini bu sekilde harcamasi israftir. Gereksiz yere kulübe alinan elemanlar var en son basin departmani diye bir sey kuruldu basina Günebakis spor müdürü getirildi. Kim oldugunu biliyorsunuzdur herhalde...

Trabzonspor'un Istanbul seyahetlerinde takimin otel ve diger masraflari Ahmet Agaoglu tarafindan karsilanir. Trabzonspor'luluk budur. Ancak malesef Trabzon'daki yöneticiler ve baskan kulübün sirtindan geçinmektedirler kulübe zarar vermektedirler...

Enazindan gelecek olan yönetim kulübe belki parasal anlamda katki yapamayacaktir ancak enazindan kendi masraflarini kulübe yüklemesinler yeter... Trabzonspor Trabzonspor'u rant kapisi olarak gören insanlardan biran önce kurtulmalidir. Gelecek olan yönetimin ilk isi kulübte bir temizlik yapmak olmalidir. Futbolcular dahil...
                  Barbarian

Yorum

bencede en mantikli kisi haluk ulusoy gibi görünüyor.biliyorum içimize sinmiyor ama.adam yöneticiligi biliyor.üstelik futbol yönetciliginide.duygusal olmamamiz lazim.sonuçta oda trabzonun çocugu.memleketine yanlis yapmaz.hem bunca yildir öz ve hakiki trabzonlu çocugumuz baskan olsun dedikte ne oldu.iste belkide Türkiye'de bir ilktir,eski bir futbolcunun (A.Aktug)ve eski t.direktörün (Ö.Sümer) baskan olmalari. ama ikisindende ne gördükki.ikiside büyük düsünemeyen,sig düsünceli.biri ellibin dolar için marco'yu kaçirir,biri pahali diye zurawski'yi almaz ama iki kati parayla Jun'u alir.Kisacasi is bilmezler. H.ulusoy ise en azindan futbolu bilen biri ve inanin suan biçakçiya karsi bizi savunabilecek biri .tabi bana göre..ama yukaridaki arkadasin dedigi gibi yönetim istifa deyipte bir çözüm getiremeyen ve adayliga bile cesaret edemeyen kisileri kesinlikle görmek istemiyorum.
                    t.akyildiz

Yorum

İlk olarak livorcu tarafından gönderildi

Yahu bu adam Trabzonspor'a karsi ihaleye girip limani alan adam degil mi?..Benim mi kafam durdu da mantikli düsünemiyorum,simdi bu adami baskan mi yapacagiz bir de kulübe?..
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

"albayrak" modelinin biz de basariya ulasmasi için ekibinin çok kaliteli olmasi gerekir. ayrica bu modelde kulübün tekrar kisilere bagimli, borçlu hale getirilmesi, kurumsallasmanin sekteye ugramasiriski var.

Ama aziz yildirim örneginde oldugu gibi kulübü her açidan zirveye tasima ihtimali de var.tanimiyorum o yüzden birsey diyemiyorum.
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

O gelsin bu gelsin demeyle gelmez bunlarin hiçbiri. Bize yedirmezler ortadaki pastayi, o nedenle gelecek olna çok acik belli ki Atay Aktug-Özkan Sümer-Faruk Özak gibi sagligini-malini ve herseyini Trabzona verecek ama parasiz oldugu icin yüzümüz yine gülmeyecek. Parali olan niye gelmiyor -Ahmet Agaoglu, MAY, Albayrak gibi- çünkü biliyor ki bu iste kazanilacak para yok, kaybedilecek sey çok ama ÇOOOOK.

Bu minval üzere, giden gider kalan saglar bizimdir...
                          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Ahmet Agaoglu.

Yorum

BMNdeanket çok daha verimli olur forumda isimleri geçen herkesi aday olarak yazalim bakalim kim ne oy alacak TRABZONDA HERSEYI TARAFTAR BILIR...ELEKTRIKTE EDISON FUTBOLDA TRABZON
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

osman abanoz[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Çalışıyor...
                                X