Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• murat
    yanıtladı

Kongreden canli yayin yapan tüm arkadaslara tesekkurler!

burdan devam edelim http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=4828& amp;PN=1

yorum Yap:

• AyhanPe
    yanıtladı
    torpille sampiyon olacaksak ikinci lige düselim daha iyi!!!

yeni baskana basarilar.hemen stada baslasin.

yorum Yap:

• bahadiroglu
    yanıtladı

albayrakin trabzonspor yönetimine gelmesi aslinda bizim için çok sevindirici bir durumdur.

iskender önal ve özkan sümerin bu ülkedeki sayginligi ya da taninmisligi söz dinlenilirligi en fazla kendi odalarinda olur.

albayraklar ise türkiyenin en zengin isadamlarindan.ayni zamanda böylece aleyhimize çalisan hükümeti de susturmus oilacagiz.çünkü tayyipin bir kizi geçen sene albayraklarin ogluyla evlendi.ayni zamanda albayraklarin hükümetle olan iyi iliskileri kesinlikle trabzonspora da yansiyacaktir.

emekli maasiyla ev geçindirilmiyor biz kalktik emeklilerle birlikte koskoca trabzonsporu geçindirmeye..

aslinda bu forumda ve disarda parasiz baskan istemiyoruz diyenlere kizardim.ama simdi anladim ki gerçekten parasiz adam baskanlik yapamiyor.

ben umuyorum ki albayrakla trabzonspor yükselise geçecektir.

yorum Yap:

• manomat
    yanıtladı

Hayirli ugurlu olsun..

Nuri Albayrak'i tebrik ederim.. Umarim gerekli transferleri yapar da hepimiz rahatlariz.

yorum Yap:

• Zurawski
    yanıtladı
    Hayirli ugurlu olsun ben Iskender Önali istiyordum ama hayirlii olsun herkes destek vermek zorunda yeni baskana çünkü baska Trabzonspor yok...

yorum Yap:

• owenank
    yanıtladı

Albayrak 1228 oy

Sumer+Onal=1217 oy

Çekisme dedikleri bu muydu?

yorum Yap:

• owenank
    yanıtladı

Yeni baskan Nuri Albayrak
    Nuri Albayrak, Trabzonspor?un 54. Genel Kurulu?nda Trabzonspor?un 14. Baskani seçildi. Albayrak 1228 oy alirken, diger baskan adaylarindan Iskender Önal 688, Özkan Sümer ise 529 oy aldi.

Resmi sitenin haberidir.

yorum Yap:

• crazyboy
    yanıtladı
    iyi bir seçim.hayirli ugurlu olsun

yorum Yap:

• kelkitli29
    yanıtladı
    Hayirli ugurlu olsun.

yorum Yap:

• ayoga
    yanıtladı

artik yeni stad yeni transferler yeni baskan bizde degiselim artik degil mi arkadaslar ALBAYRAK IÇIN ÜÇ KERE OLEY OLEY OLEY

yorum Yap:

• The Legend
    yanıtladı
    Hayirli olsun Baskanimiz N.ALBAYRAK

yorum Yap:

• OfluMo
    yanıtladı

OFLU61 :

Sen Ovaciktanmisun ??? Hacan bende . Mollamustafaogullarindan Muammer Varol ... Almanyada yasiyorum ... Ben seni taniyormuyum ???

yorum Yap:

• canim TS
    yanıtladı
    Hayirli ugurlu olsun o zaman.

yorum Yap:

• kamil
    yanıtladı

OLEYYYYYYYYYYYY

yorum Yap:

• U.Sadıkoğlu
    yanıtladı
    OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

yorum Yap:

Çalışıyor...
X