Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Arkadasla Simdi soru Basbakan Bu Ise karisirmi karismazmi Aldigim habere göre Basbakan Faruk Özak a kesin emir vermis Karisma diye.

Diyer aldigim habere göre AKP Imaji Düzeltmek icin Ya Iskender Önal yada Albayraklardan biri olur.

Bir BaskaIsim Murat Bozoglu Cikabilir

En Önemlisi Herkesten Bagimsiz Hüsü Hayali

Su Anda Sadece Bunlar Konusuluyor Kulislerde.

saygilar
    Allahim Trabzonumu Özkan´Ihtirasindan Fatih´ín Kaprislerinden Koru

Yorum

baskan ben c ya mehmet ali yilmaz yada ahmet aga oglu olmali koltuk sevdalisi olmasin da ne olursa olsun
      GÖNÜLLERIN SAMPIYONU TRABZONSPOR

Yorum

bu isimleri bi araya getirip barisamadiktan sonra ancak günü kurtaririz. asil hedefleri tutturmamiz zor.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak samway tarafından gönderildi
          sezon basinda transfer yapabilmek için yildiz oyuncunu satip abuk sabuk adamlar alan(atay aktug),sampiyonluk eline kadar geldiginde maçi almasini bile beceremeyen(faruk özak),sadece herseyi para olarak gören(m.a.yilmaz),trabzonlu olupta baska takimlarin yalakaligini yapan(haluk ulusoy),trabzonu keyfiyen birakip giden(ahmet agaoglu),trabzonu siradan bi klup yapan(özkan sümer) gibi baskanlar istemiyoruz... simdi baska aday var mi yok malesef bize de bi ATATÜRK gibi bi adam lazim yani herseyi ile trabzonsporumuza kendini adiyacak biri ben bulamiyorum ama varsa bu adaylar için biraz zor gibi ama en olumlu adayim yine en azindan diger takimlarla basedilmesi açisindan M.A.YILMAZ gibi ama bunu da cok isteyerek soleyemiyorum malesef...

ahmet agaoglu icin keyfiyen kacti yazabiliyorsun ya sana helal olsun ne diyim?burdaki herkes ahmet agaoglunun neden kactigini, neden kacmak zorunda birakildiginibiliyor.belki sen de biliyorsun ama isine gelmiyor.elestiri yapacaksiniz ya o bakimdan.herkesin hayalinde farkli bir baskan adayi var.amasunu da unutmayin taraftar ne isterse hep tersi olur.ben istemez miyim ahmet agaoglu gibi nerede konusacagini bilen, yerlerde suruklenen golf federasyonuna altin cagini yasatabilen iyi bir baskanin trabzonspora gelmesini.kim istemez?ama kabul edelim ki bu adam bir daha gelmez.gelemez.nedenini de herkes biliyo.su an icin isteyin veya istemeyin hem maddi acidan hem de bizi fenerasyona ve azizeye karsi koruyabilecek tek adam mehmet ali yilmaz.goreve geldiginde ali senin halini bi hatirlayin.Edited by: armutcu61
          HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
            İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi
            İlk olarak arsinlionur tarafından gönderildi

May gelmesinde aranacak kriteler su olmali:

1)Futbolu bilmeli

2)Trabzonsporlu olmali^

3)Parali olmali

4)Masa basinda güçlü biri olmali

5)Herkes tarafindan saygi duyulan ve sevilen biri olmali

Saydigin kriterlere en uygun baskan adayi bence ki insallah aday olur ULUSOY dur...

Baskan ulusoy

Baskan Yardimcilari : Agaoglu, MAY, Cevahir, Özkan Sümer

Ah be bu olay bi gerçeklessede bende sizin koltuk sevdalisi degil de TRABZONSPOR sevdalisi oldugunuzu anlasam...

hepsi birbirinden fazla trabzonsporlu ama nedense onlari bir arada görmek pek mümkün olmuyo. iste bu yüzden basari gelmiyor. hani hepsi ayni yöntimde olsa. çok mükemmel olur ama herkes BEN diyor neyazikki.

Ronaldo,eto,raul,trezegout,delpiero,adriano bunlarin hepsimükemmel oyuncular ama hepsini birden ilk 11e alipta oynatamazsiniz Sizin hesap buna çok uyuyor
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

akp'nin cevahir yada albayrakla seçimlerde yarisacagi yönünde duyumlar var

Özkan Sümer de büyük olasilikla aday olacakmis

Atay Aktug ise baskanliga aday olmayacakmis.
              İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi

arsinlionur Yazdi:

May gelmesinde aranacak kriteler su olmali:

1)Futbolu bilmeli

2)Trabzonsporlu olmali^

3)Parali olmali

4)Masa basinda güçlü biri olmali

5)Herkes tarafindan saygi duyulan ve sevilen biri olmali

Saydigin kriterlere en uygun baskan adayi bence ki insallah aday olur ULUSOY dur...

Baskan ulusoy

Baskan Yardimcilari : Agaoglu, MAY, Cevahir, Özkan Sümer

Ah be bu olay bi gerçeklessede bende sizin koltuk sevdalisi degil de TRABZONSPOR sevdalisi oldugunuzu anlasam...

kulübümüzün onursal başkanlığı sıfatı verilmiş birisini başkan yardımcıları arasınayazman baya komiğime gitti.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

bide başkan a.agaogluolsun istiyorum ama adama destek olan yok.o zaman yeni isimler çıkana kadar tek yol may kalıyor.diğer isimler isehikaye.
                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                legends never die ...

Yorum

Utku Bozoglu kesin aday olacaktir zaten çalismalara basladigi bundan önceki günlerde söyleniyordu.
                  İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

bu utku bozoglu ismini ilk defa duydum kim bu adam

milyonlarin askisin

Yorum

murat bozoglunun babasi.oglu yönetimdeydi ama yaptigi isler ortada.
                      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                      legends never die ...

Yorum

ÖZKAN sümer gelirse atay aktugu mumla arariz

Yorum

iyi bir yonetimle BAHRI KÖSE olabilir..para verecek ve TRABZONSPOR sewdalisi olmali,BAHRI KÖSE bu kriterlere uyuyor..
                          Erkek adam haritada ismi olmayan takim tutmaz

Yorum

İlk olarak CuttySark tarafından gönderildi

İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi
                            kim gelirse gelsin.ama bir kez olsun bu sefer önce taraftardesin

"Önce taraftar" "Para bende" veya "Ben Trabzonspor'u kurtarmaya geliyorum!" diyen adaylari, sadece tribün amigolari istiyor... Bu konuda ne düsünüyorsun...?
                            Mevcut yönetimin 1-2 güne kadar, idareyi tüm olumsuzluklara ragmen birakmak istememesi,köklü polikalar üretecek yeni bir yönetimin vede baskanin yerine hazirliksiz bir yönetim ve baskana teslim edilmesi sonucunu doguracagini düsünüyorum.

Hal böyle iken seçilecek yeni yönetimin çok hizli düsünüp hareket etmesi ve ilk etapta taraftar demesi zaten mecburen olacaktir.Bu popilist yaklasimin netcesi degil sartlarin geregi olacaktir.

Aslolan kurumsal büyümeden taviz vermelerini ne gönlüm nede mantigim ister.

Ayrica önce taraftar yada önce kurumlar veya futbolcular, sonuçta ayni yere çikmali.Dairesel bir döngü.Sistemi çalistiran disliler tam olmali..

Takimin gisinde düzelmeler baslayinca ,taraftar olarak elimizden geldigince," yönlendirme ve kontrol mekanizmasini" isletmeye çalismak en dogrusu diye düsünüyorum.

Hakli olarak amigo vari yaklasim endise yaratir.Ama önceki dönemlerden simdi daha rahatiz.Iletisim agi ve düsünen ,fikir üretebilen taraftar kitlesi her geçen gün artiyor.Seçilecek yönetimlerin takimin nüvesini bozmaya yada degerlerinden eksiltmeye gücü yetmez.

Hatta bu yüzdende" ben takima, takim bana çalissin" düsüncesinde olanlarin adaylikta geri duracagini düsünüyorum.

fenerbahçe dünya pisliğidir..
                            her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

mehmet ali yilmaz olsun veya haluk ulusoy

futbol zaten kirli böyle olunca kirli islerle ugrasmak içinde adin olacak ve korkacaklar rakiplerin senden ben ce bu iki isim eziklere karsi trabzonu koruna görevini iyi yürütür diger alt kademe yönewticileride uzman olursa bu is harika olacakl
                              Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

MAY gelecegine Azize gelsin Trabzona daha cok faydasi olur.

kizmayin arkadaslar ama nasil bir fenerliyi Trabzonspor baskanligina
                                aday gosterebiliyorsunuz??? bu adam baskan olsun Fatih' i fenere satar,
                                soylemedi demeyin.

Kurallar geregi imzaniza resim ekleyemezsiniz.Lütfen düzeltin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X