Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Parali Asker Kim? Taraftar mi Yönetim mi?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ATAY AKTUG ISTIFA ETMEK BUNDAN SONRAKI EN IYI ICRAATIN OLACAKTIR .
    ne para pull nede manita varsa yoksa TRABZON ölürüm sana

Yorum

BARI BUNU YAPARKEN CESARETLI OL.TARAFTARIDA BÖLDÜN VE BU OLAYLAR BÜYÜYECEK SÜPESIZ VE SIZGITTIGINIZDEDE GEÇ OLACAK.YENI YÖNETIMIN IKINCI YARIYA BASLAMAK IÇIN ZAMANA IHTIYACI OLACAK.
      ne para pull nede manita varsa yoksa TRABZON ölürüm sana

Yorum

Trabzonlu kulübüne sahip çikti

09 Kasim 2005 15:04

Trabzonsporlu taraftarlar kulüplerine sahip çiktilar. Gençlerbirligi maçi sonrasi bir grup taraftarin kirdigi koltuklarin tamiri sirasinda, taraftar gruplari onarima katildilar

Grup Trabzonlu Gençler ve Boztepe Taraftarlar Dernegi üyeleri, Hüseyin Avni Aker Stadi'na giderek, burada Gençlerbirligi maçi sonrasi kirilan koltuklarin tamirine yardimci oldular.

Hüseyin Avni Aker Stadi'na gelen ve koltuklarin montesine yardim eden iki grup adina bir açiklama yapan Grup Trabzonlu Gençler Baskani Çaglar Çuvalci, Gençlerbirligi maçi sonrasi Hüseyin Avni Aker Stadi'nda yapilan çirkin olaylarin tüm Trabzonspor'lu taraftarlar gibi kendilerini de üzdügünü söyledi. "Bu tip olaylari yapanlari kiniyoruz" diyen Çuvalci, "Esasinda kinanmasi gereken, o insanlara öyle bir tepki göstermeleri için bilet yardimi yapan kisilerdir. Bu kisiler kendileri yöneticilik yaptiklari siralarda ellerini ceplerine atmayan, ancak simdiki yönetimi yikmak için ellerinden geleni yapan eski yöneticilerdir. Yapilan bu çirkin olay önceden planlanmistir. Çünkü bu grup hiçbir maça böyle organize olup gitmemistir. Geç olmadan hatalarindan dönmeleri gerekmektedir" dedi.

Taraftarlarin takimlarina kötü günde de destek vermesi gerektigini kaydeden Çuvalci, "Biz Boztepe Taraftarlar Dernegi ve Grup Trabzon'lu gençler olarak bu çirkin olayi yapanlari ve yaptiranlari kiniyoruz. Bir daha böyle olaylarin olmamasini diliyoruz. Bugün de stada geçen maçta tahrip edilen koltuklarin tamiri için geldik. Her zaman takimimizi destekleyecegiz. Eger tepki gerekiyorsa onu da stat disinda yapacagiz. Koltuk kirmayla sampiyonluk olacaksa stattaki bütün koltuklari

buda birilerine kapak olsun.Taraftar bunlardir bence[img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi

"Bu tip olaylari yapanlari kiniyoruz" diyen Çuvalci, "Esasinda kinanmasi gereken, o insanlara öyle bir tepki göstermeleri için bilet yardimi yapan kisilerdir. Bu kisiler kendileri yöneticilik yaptiklari siralarda ellerini ceplerine atmayan, ancak simdiki yönetimi yikmak için ellerinden geleni yapan eski yöneticilerdir. Yapilan bu çirkin olay önceden planlanmistir.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

stadi yakma girisimleri ve koltuk kirma girisimleri yanlistir ama ATAY AKTUG un YANLISLARI yaninda hiç bi sey degildir taraftarin yönetimi istifaya davet etmesi çok dogaldir TARAFTARIN BU TAKIMA SAHIP ÇIKTIGI KADAR YÖNETIMDE BU TAKIMA SAHIP ÇIKSAYDI SIMDI BU HALLERDE OLMAZDIK

parali asker taraftar degil futbolculardir

Yorum

Trabzonlu kulübüne sahip çikti

09 Kasim 2005 15:04

Trabzonsporlu taraftarlar kulüplerine sahip çiktilar. Gençlerbirligi maçi sonrasi bir grup taraftarin kirdigi koltuklarin tamiri sirasinda, taraftar gruplari onarima katildilar

Grup Trabzonlu Gençler ve Boztepe Taraftarlar Dernegi üyeleri, Hüseyin Avni Aker Stadi'na giderek, burada Gençlerbirligi maçi sonrasi kirilan koltuklarin tamirine yardimci oldular.

Hüseyin Avni Aker Stadi'na gelen ve koltuklarin montesine yardim eden iki grup adina bir açiklama yapan Grup Trabzonlu Gençler Baskani Çaglar Çuvalci, Gençlerbirligi maçi sonrasi Hüseyin Avni Aker Stadi'nda yapilan çirkin olaylarin tüm Trabzonspor'lu taraftarlar gibi kendilerini de üzdügünü söyledi. "Bu tip olaylari yapanlari kiniyoruz" diyen Çuvalci, "Esasinda kinanmasi gereken, o insanlara öyle bir tepki göstermeleri için bilet yardimi yapan kisilerdir. Bu kisiler kendileri yöneticilik yaptiklari siralarda ellerini ceplerine atmayan, ancak simdiki yönetimi yikmak için ellerinden geleni yapan eski yöneticilerdir. Yapilan bu çirkin olay önceden planlanmistir. Çünkü bu grup hiçbir maça böyle organize olup gitmemistir. Geç olmadan hatalarindan dönmeleri gerekmektedir" dedi.

Taraftarlarin takimlarina kötü günde de destek vermesi gerektigini kaydeden Çuvalci, "Biz Boztepe Taraftarlar Dernegi ve Grup Trabzon'lu gençler olarak bu çirkin olayi yapanlari ve yaptiranlari kiniyoruz. Bir daha böyle olaylarin olmamasini diliyoruz. Bugün de stada geçen maçta tahrip edilen koltuklarin tamiri için geldik. Her zaman takimimizi destekleyecegiz. Eger tepki gerekiyorsa onu da stat disinda yapacagiz. Koltuk kirmayla sampiyonluk olacaksa stattaki bütün koltuklari

buda birilerine kapak olsun.Taraftar bunlardir bence[img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

iste bu tam oldu,bu günler için kuruldu bu dernekler zaten; hazirlanan piyes sahneye konulacak saolsun stadtta adi sani bilinmeyen 1-2 pankart yapip kendini dernek zannedenler öne çikar islem tamamlanir.bazi hiçbirsey bilmezlerde alir bunlari kendileri için malzeme yapar.hakketen çok güzel gerçek taraftar bunlar...atay aktug gidince bu derneklerin kaçinin devam edecgini hepimiz görecez.böylelikle kimin parali asker oldugu da açikça ortaya çikacak...

TUTI MUCIZE GUYEM NE DESEM LAF DEGIL
              ÇERH ILE SÖYLESEMEM AYINESI SAF DEGIL
              EHLI DILDIR DIYEMEM SINESI SAF OLMAYANA
              EHLI DIL BIRBIRINI BILMEMEK INSAF DEGIL...

Yorum

İlk olarak Utku61 tarafından gönderildi

"Bu tip olaylari yapanlari kiniyoruz" diyen Çuvalci, "Esasinda kinanmasi gereken, o insanlara öyle bir tepki göstermeleri için bilet yardimi yapan kisilerdir. Bu kisiler kendileri yöneticilik yaptiklari siralarda ellerini ceplerine atmayan, ancak simdiki yönetimi yikmak için ellerinden geleni yapan eski yöneticilerdir. Yapilan bu çirkin olay önceden planlanmistir.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

o kadar ne güzel de demis...

özkan da zamaninda dogru dedi atay da simdi dogru diyor

bunlara olacak ki MAY gibi Ulusoy gibi baskan beslesin bunlari bunlar da her mac büyük baskan el salla diye bagirsin[img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: Efrasiyab
                <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

off off ne olacak halimiz.. biz hep tartisiyoz da ne yapmamiz gerekiyor.. Daha dogrusu, dogru olan seyi kim hangi baskan ne zaman yapacak. yeter ama yani.. Bi sampiyonluk görelim artik ya..
                  ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

Bu tip olaylari yapanlari kiniyoruz" diyen Çuvalci, "Esasinda kinanmasi gereken, o insanlara öyle bir tepki göstermeleri için bilet yardimi yapan kisilerdir. Bu kisiler kendileri yöneticilik yaptiklari siralarda ellerini ceplerine atmayan, ancak simdiki yönetimi yikmak için ellerinden geleni yapan eski yöneticilerdir. Yapilan bu çirkin olay önceden planlanmistir
                    fficeffice" />

Günlerdir süren bu tartismalardan sonra bu haber çok iyi geldi. Çünkü ümidimi kesmek üzereydim, olayin yanlisligini kinayacak baska taraftarlarimiz olmadigina dair? Zamaninda bizlerin de yanlis yaparak uyguladigimiz bu tür siddet olaylarinda, bizleri örnek almayan genç arkadaslari görmek sevindirici. Koltuk kiranlari da, kendi vicdanlarina birakalim. Olayin yanlis oldugunu anlayip, tepki vermenin baska yollari da oldugunu ögrenmislerdir eminim.

Yorum

cafer abi sana inanmakta güçlük çekiyorum vallahi.topici ''parali asker'' seklinde açiyorsun.eyvallah lafim yok.baskanin bazi taraftara parali asker demesini tartisacaz burda.ama sen tutuyorsun tam biz konuyu tartisirken transferle ilgili sagdan soldan haber bulup buraya koyuyorsun.altina da ''bu parali askerler lafi çok su götürür'' yaziyorsun.ne yapmaya çalistigini anlayamadim vallahi.gerçekten sen misin bunlari yazan?

Yorum

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
                        cafer abi sana inanmakta güçlük çekiyorum vallahi.topici ''parali asker'' seklinde açiyorsun.eyvallah lafim yok.baskanin bazi taraftara parali asker demesini tartisacaz burda.ama sen tutuyorsun tam biz konuyu tartisirken transferle ilgili sagdan soldan haber bulup buraya koyuyorsun.altina da ''bu parali askerler lafi çok su götürür'' yaziyorsun.ne yapmaya çalistigini anlayamadim vallahi.gerçekten sen misin bunlari yazan?

valla ben de anlayamadim ne yaptigini [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                        <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

geçtigimiz günlerde divan kurulunda Baskan Atay Aktug ile tartisan eski yöneticilerden Mustafa Erdem yönetim kurulu karariyla disiplin kuruluna sevkedildi

zaman.com.tr
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

bizim basimiza mehmet ali yilmaz gibi bi baskan gelmedigi sürece biz basariyi yakalamayiz nu is atay aktugla falan olcak is degil masaya vurdugu zaman herkezi sustura bilecek bi baskan lazim yani mehmet ali yilmaz gibi......
                            emrebey

Yorum

İlk olarak Efrasiyab tarafından gönderildi

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

valla ben de anlayamadim ne yaptigini [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Ben ne yaptigimi gayet iyi biliyorum.Kendi beceriksizliklerini Baskalarini yikmaya kalkanlara hala neden destek veriliyor bende bunu anlamiyorum.Madem bu taraftarlar bu isi organize ediyordu bunlar planli idi neden Rum takimina elendigimizde bunlari yapmadilar.Her seyin bir siniri her insanin bir sabri vardir.Eger amaçlari Yönetime planli bir sekilde saldiri yapmak olsa idi RUM TAKIMI rezaletinden sonra ortaligi savas alanina çevirilerdi.

Koltuk kirianlari tasvip etmiyorum.ama eger o koltuklari kiracak kadar insanlari sabri zorlaniyoirsa burda bu sabri zorlayanlardan hesap sorulmali.Yaz aylarindan beridir yaziyorum.Trabzonspor Kimsenin yöneticilik oynama Tiyatrosu degildir.Bu gün görüyoruzki adamlar resmen Tiyatro oynuyorlar.yönetim içinde birbirlerini çelmeliyorlar.Birinin Transfer etmek istedigine öteki engel oluyor.Sonunda gelinen nokta 4 hafta üst üste Kupa maçi ile beraber 5 maç üst üste yenilgi.Hala bu rezaleri yapanlari elestirdik diye CAFER abi ne yapmak istiyor anlamadik diyorsunuz.

Ben Trabzonsporu çok seviyorum.TRABZONSPOR a hizmet edenleri daha çok seviyorum.ama Trabzonsporun menfaatlerine zarar getirenler benim gözümde bir hiçtir zerre kadar degeri yoktur.TRABZONSPOR bir yönetim kaosu vardir.bunu yapanlarda derhal çekip gitmelidir.Bundan daha öte kaos olacagini zannetmiyorum.

Egerki Baskan Traftarlari parali askerlikle suçluyorsa o zaman bende iddia ediyorum.FB,Fedarasyon ugrassa Trabzonsporu bu yönetimin dagittigi kadar dagitamazdi.o zaman parali asker kendileri oluyor bu durumda.2 yildir FB yi zorlayan tek takim Trabzonsporu sirdan hale getirmeye FB nin gücü yetmezdi ama Bunlarin gücü yetti.

Yaziklar olsun hala piskin piskin yönetici diye ortalikta dolasanlara yaziklar olsun.Küçük düsünceli adamlarla Büyük hedeflere kosmamiz mümkün degildir.Eger Trabzonsporun siradan bir takim olmasi sizi rahatsiz etmiyorda.Benim yazdiklarim rahatsiz ediyorsa o zaman bende sizlere siz ne yapmak istiyorsunuz diye sorarim.?
                              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

?Sabrimiz kalmadi?
                                Atay Aktug, 'Transferde ayni hatalari yapmayiz. Ancak seyircimiz de koltuk yakarak islerin düzelmeyecegini bilmeli' dedi

10.11.2005

Genel kurul seçti?
                                Trabzonspor Baskani Atay Aktug, Bordo-Mavili ekibin gündemindeki konulari FANATIK?e yorumladi... Son olarak asbaskan Ömer Sari?nin, ?Jun?u izlemeden aldik? açiklamalariyla muhalefetin elestirileri karsisinda zora giren Karadeniz ekibinin patronu, ?Ben de bu demeçler basindan takip ettim. Maksadini asan, yanlis açiklamalar olmus. Bunlar kulübe zarar verir. Arkadaslarimla mutlaka konusacagim? dedi. Istifa edip etmeyecegi konusuna da nokta koyan Aktug, ?Bizi genel kurul 3 yillik seçti. Birkaç kisi istiyor diye görevi birakmayiz? diye konustu.

Bakiniz adam resmen dalga geçiyor Bir kaç kisi istedi diye istifa etmeyiz diyor.

Yönetim Istifa Etmeli mi?

Evet
                                66%
                                Hayir
                                34%

Toplam Oy: 1250

su anda sitede oy kullananlarin %66 kisisi Yönetim gitsin diyor .ama Baskana göre bir kaç kisi.Bizleri bile yalanci çikartiyor.bir kaç kisi istedi diyeistifa etmezmis.ISTIFA isteyen çogunluk bir kaç kisi.Protosto edenler parali asker tek dogru bu adam.Transferde artik hata yapmazmis.yaptin yapacagin kadar.daha ne olacak illa senden bi halt olmayacagini anlamak için takimin küme mi düsmesi gerekiyor.

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Çalışıyor...
                                X