Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Parali Asker Kim? Taraftar mi Yönetim mi?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Türkiye'de siyasi hemen hemen her tartismada konu gelir 27 Mayis ihtilalinde tikanir. Çünkü tam da o noktada çok keskin iki ayrim vardir. O ihtilali demokratik kabul edenler ve etmeyenler diye.

Bu olayin üzerinden 30-40 sene geçse de hala her siyasi konunun ucu gelir ona dayanir. Çünkü onu tartismak kolaydir.

Bizde de son zamanlarda artik kemiklesmeye baslamis bazi ayrimlar vuku bulmaya basladi. Atay'cilar, MAY'cilar diye. Konu gelip dönüp dolasip oraya geliyor.

Ülkede Ordu hükümetle, YÖK hem ögrencilerle hem hükümetle, hükümet doktorlarla, Trabzonsporla, taraftarlar (hemen hemen her takimda) klüplerle, klüpler Federasyonla, Federasyon Trabzonsporla, Trabzonspor yönetimi taraftariyla, ...... herkes dalas halinde.

Yeter artik yahu! Yani ülkede gelistirilecek hiçbirsey kalmadi, her isimizi hallettik, disarida düsmanimiz kalmadi da, simdi birbirimize mi dalasmaya sira geldi.

Çok açik degil mi? Trabzonspor kötü yönetildigi bir dönemden geçiyor. Ortada kaynayan kazanlar ve pustan medet umanlar dolu. Taraftari kiskirtmak, kendi kendine düsman etmek isteyen bazilarinin senaryosunu uygulayanlar bizleri, sizleri bölüyor.Birileri çikip Trabzonspor'un evini yakiyor. Kendi evini yakiyor. Evet bu Trabzonspor'un karizmasi ve maneviyatini zedeliyor. Buna karsi gelinemez. KIMSE TRABZONSPOR'UN EVINI YAKAMAZ!

Ama Baskanimiz (ki benim hala onu destekledigimi bilen bilir) çikip da "Onlar parali asker!" deyince, olayi kurtarmis olmadigi gibi, çizilen karizmaya bir çentik de o atiyor. E bu da yanlis. Madem bu olaylar aile arasinda kalsin diyorsunuz, o zaman ne diye siz çikip da medyaya onlar parali asker diyorsunuz? O da biraz ayip oluyor.

Tekrar edeyim, beni asil çok üzen geçen sezon Avni Aker'e açilan Ulusoy Posteriydi. Bize en çok zarar veren de oydu. Ulusoy'un bu klübe ne menfaati olmustu ki, klübe emek veren onca kisi varken onun posteri açilmisti, hem de bir milli maçta.

Iste eger o kisiler ayni kisilerse (ya da ayni grupsa - bilemiyorum) iste o zaman onlara parali asker denmesi -medya önünde olmasa da- birileri tarafindan dile getirilmeliydi.

Belki tespit dogru, ama sekli zarif degil!Edited by: simal yildizi
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi
      sadece belirtmek istedigim sudur;nasi ki 25 bin kisi içinde 30 kisilik bi grup bu olaylari yapti deniliyorsa,her maç 25 bin kisilik stadta kaç kisi olursa olsun en fazla 50-60 kisi her maç tezahurat ediyor...o tepkisini göstermeyen geri kalan kisim zaten maçlara gelip TRABZONSPORUMUZA destek vermeye bile üseniyor!bunu koltuk kirmanin dogrulugunu savunmak için söylemiyorum ama bi sekilde tepki dile getirilmeliydi...bizler karadenizin çocuklariyiz,karadenizin dalgalari gibi söylemlerimiz tepkilerimiz bazen sert vurur kiyiya...gönül koydugumuz konularda biraz fazla parlariz ama ölümüne koruruz sevgimizi,dostumuzu...

meselenin bi de bu boyutu var,ben olayin bu yonunin uzerine gidlimesini isityorum.trabzonspor tribünleri bitmistir arkdasalr eger o 30 kisi de olmazsa kimse takima destek vermeyecek stadda.Avni aker cenneti haline geldik,en buyuk nedeni de seyircini bu pasifligi gelir takimin desteklemeyi bilmemesi gelir.

dunyanin her tarafinda "tribun" denen bi olgu vardir.buyuk takimlarin stadlari gerek fiziksel gerekse atmosfer olarak rakip takimlari bogar.Ben bilmiyorum ama galiba avniakerde geçmiste boyleydi.Bu milan içinde bolyledir,liverpool içinde lazio içinde.Hatta fener içinde besiktas içinde gs içinde.Hepsinin saglam gruplari var.Ne kadar begenmezsek begenmeyelim ama takimlarina bizden daha fazla ve"etkili" destek veriyolar tribünlerde.Genç fenerbahçeliler,çarsi,ultraslan v.b.

gelelim trabzona,ole inanilmaz çarpik bi tribun yapilanmasi var ki etrafina 30-40 kisi toplayan dernek kuruyo sonra yonetimle "duygusal" iliskiler içine giriyor.beles bilet aliyor,yemekler ismarlaniyor falan fialn ama bunlarindan yaninda esas isleini unutyolar adam gibi etkili bi tribun destegi saglayamiyolar takima.Yillardir ayni sarkilar avniakerde.bizler bile biktik futbolcularin bunlardan etkilendigini düsünmek bile gülünç.toptan nester vurulmali bu konuya madem Atay aktugun skandal açiklamsiyla boyle bi süreç basladi tam zamanidir bu mesele kökünden halledilsin ki bise yarasin bu konu.

kolayciliga kaçip bunlar parali askerler demek kolay o zaman parali asker olmayan taraftarlar kursun adam gibi bi dernek ve destek verilsin takima.vurun abaliya olmasin,su andaki tribun onderlerinin kapasiteleri belli onlari linç edecegine acaba meydanda niçin bu tip adamlar var onun sorgulamasini yapalim.
      TUTI MUCIZE GUYEM NE DESEM LAF DEGIL
      ÇERH ILE SÖYLESEMEM AYINESI SAF DEGIL
      EHLI DILDIR DIYEMEM SINESI SAF OLMAYANA
      EHLI DIL BIRBIRINI BILMEMEK INSAF DEGIL...

Yorum

simal yildizina kelimesi kelimesine katiliyorum

Her daim TRABZONSPOR!
        Türkiye Kyoto'yu imzaladı
        "7"

Yorum

Simal Yildizi'na küçük bir düzeltme; 27 Mayis Ihtilali.

Onun disinda Ulusoy ile ilgili söylediklerinize kesinlikle katiliyor, hatta daha siddetli seyler düsünüyorum.

Ulusoy disinda off of nasil anlatayim bizim tarihimizde neler var neler... Zaman zaman arkadaslar da not düsüyorlar buraya o kara lekeleri. En son gultekinsurulyazmisti galiba...

Aslinda çok kisa bir cümleyle ; Gökdeniz'e yükleniyoruz ya.. Anli sanli Trabzonspor tarihine leke düsürdü, diye... AslindaGökdeniz bütün bukisa kirli tarih içinde toplu igne ucukadar leke birakmistir, desek yeridir... Daha büyüklerini biliyorsunuz zaten... Koca koca çamurlari...

Sadece Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak Fidel tarafından gönderildi

@Kutoz

EvetErkan Bey'inbahsettigi nokta lafin sonunun geldigi andir.Lütfen bari bu tespitten sonra bu yapilanlari tasvip edici konusmalari birakin.Ha bu arada varsayalim Atay Aktug istifa etti, var mi bir tane TS'umuza sahip çikan biri, varda ben mi hala göremiyorum ya da yoksa hedeftekibaskan adaylari (MAY, Haluk Ulusoy)mi var?

Burda illede Atay Aktug istifa diyenler acaba hazirda baskan mi varda bu kadar açik açik çigliklar atiyorlar?Hazirdaki baskan adaylari acaba yukarida sayilan isimler mi?Varsa böyle niyetleri olanlar bari açik açik söylesinlerde parali askerleri burda da taniyalim.

Not: Atay Aktugve yönetimi yaptigi, yapmadigi, yapamadigi tüm icraatlari ile TS'un bu hale glmesinden asil sorumlulardir ve kati surettede suçludurlar.

Kardes, sende ne sis yansin istiyorsun ne kebap!!!!...Trabzonsporun bu hallerde olmasinin sorumlulugunuAtay Aktug ve yöneticilerine keseceksin, öte taraftan da aman May gelmesin, aman çay gelmesin,aman ulusoy olmasin gibi saplantilar içerisindesin.Nedir bu paranoya?bence siz arkadaslar genel kururl üyelerine hakaret ediyorsunuz?Yani oy verecek adamlar kime oy verecegini bilmiyorda, siz onlar için en güzelini düsünüyorsunuz gibisiniz.May'i-Ulusoy'u seçip yada seçmemek sadece senin elinde olan bir sey degilki!...Ben kime oy verecegimi bilmiyormuyum?Buradan ahkam kesiyorsunuz.Trabzonsporun iyiyi kötüyü seçecek bir sen biliyorsun gibi tavirlari birakin...

Birde bu kulübün baskanlik koltugunun sahipsiz kalacagini ima etmek ne kadarda ahmakça bir düsüncedir.Illede ortaya aday çiksin diyorsunuz ya; bunada deli oluyorum.Atay Aktug da, Özkan Sümer kaçip gittiginde,baskanliga adaymiydi?Yada Özkan Sümerin en büyük muhalefetimiydi?
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

atay artik fazla olmaya basladin. üslubuna dikkat et. yoksa bu saldirganligin ayiplarini bu sekilde kapatmak istemenden mi kaynaklaniyor. hiçbir neden bu takim taraftarina hakaret etmeni gerektirmez.
              asla siddet yanlisi degiliz. siddeti yok etmenin yolu siddeti doguran nedenleri ortadan kaldirmaktir.kendi stadinda gereken önlemleri neden almiyorsun. özkan sümer bu bedava bilet olayini kaldirmisti. bunlar bir sekilde senin döneminde türedi. neden. önlemler mi yetersiz. yoksa diger yönetici arkadaslariniz birbirlerine karsi mi dagitiyor bunlari (ki artik herseyi beklerim onlardan)
              sen bunu hep yapiyorsun. senin için bir suçlu bulmak çok kolaydir. ama hiçbirsey 25milyon dolar parasini aldiginiz ve de kullanmadiginiz taraftariniza böyle sert erkek imaji vermek adina çirkeflesmenizi gerektirmez. huyundur gerçi laf atar kaçarsin. devamini getiremezsin.
              :::TS:::

Yorum

bu tartismada yeni bir sey ögrenmedim.Edited by: gerçekefsane
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

surekli daireler cizip ayni noktaya geliyoruz..trabzonspor gibi olduk sonunda..

orda olay cikaranlar yapabileceklerinin en kotusunu yapip kendilerinede klubede zarar verdiler.kazanan kim oldu bizim tarafimizdan hickimse..SUNU HERKES COK IYI BILSIN:

-hicbir cikari olmadan haftalardir o tribunleri dolduran.herseye ragmen takimin yaninda olan ve bi cikis noktasi bulmaya calisan fedakar taraftar..

-yerden yere vurulan,gercektede bicok yanlisi olan vebu olaylarda basrolu oynayan ismi lazim degil dernek uyeleri..

-bu en kotu gunlerde tum imkansizliklara ve elestirilere ragmen takimda kendi caplarinda biseler yapmaya calisan(iyi veya kotu bu tartisilir) futbolcular

-sayisiz basarisizliga imza atan ve ardindanda kanal kanal gezip birbirlerine b.. atan yoneticilerimiz

-ve hatta elestirilerin gobegindeki ve en buyuk sorumlu atay aktug..

hic sanmiyorumki trabzonsporun bu bhalinden mutluluk duyuyo olsunlar yada bilincli olarak zarar vermek amacli davranislarda bulunsunlar..hepsinin ortak noktasi TRABZONSPOR SEVGISI..ama az,ama cok,tutkuyla,askla..

yoksa niye bukadar zor durumlarin ortasinda bulunsunlar,bu elestirilere hedef olsunlar,uzulsunler,belkide acemiligin,cahilligin verdigi saskinlikla yanlisliklar yapsinlar..bunlari yasamayi kim ister..

bu yuzden herkes elestirisini yapasin,begenmedigini soylesin,yada gerektigi yerde övsün.ama TRABZONSPORa ihanetle suclamasin..

her yerde oldugu gibi trabzonspor camiasindada curukler vardir elbet.ama bunu genelleme yapmak en buyuk curukluktur..

sonuc olarak gelinen nokta,yapilan protesto,bunlara ithafen soylenen sozler ,olusturulan ortam..hepsi hatadir..ama ihanet degil..

Edited by: DRmavi61
                  TRABZONLU,TRABZONSPORLU OLMAK FARKTIR.FARKINIZI FARKEDIN..FARKETTIRIN..

Yorum

"AKTUG'UN IKILEMI"

Trabzonspor Baskani Atay Aktug?un kongre konusunda ikilem içinde kaldigi kaydedildi. Baskan Aktug?un kongreye gitmek istedigi ama yakin çevresi tarafindan etkilendigi vurgulandi. Trabzonspor Baskani Aktug?un, "Eger transferde istedigimizi yapamayacaksak, takim içindeki operasyonu beceremeyeceksek kalmamizin bir anlami yok. Kasim ayi sonunda gitmemiz daha dogrusu olur. O zaman gelecek yönetime hem transfer yapma olanagi saglariz, hem de kulübün önünü açmis oluruz" dedigi ifade edildi.

Ya Kaos Olursa!
                    Baskan Atay Aktug?un Aralik ayi basinda kongreye gitme istegine karsin, yakin çevresinde güvendigi bir çok insanin kendisine, "Trabzonspor?a bu noktada bir çok farkli unsur hakim olmak istiyor. Ya mafya gruplari isin içine girerse, ya kulübe siyaset bulasirsa; Tüm fatura sana çikarilir. Gelecekte, ?Kulübü ortada biraktin, gitti. Trabzonspor?un çökmesinin nedeni Atay Aktug?dur? seklinde suçlamayla karsi karsiya kalabilirsin. Bu nedenle kongre karari alma. Bu kararin bedeli agir olur" seklinde fikir verdigi kaydedildi.

Gece Uyuyamiyor
                    Baskan Atay Aktug?un özellikle Trabzon TV?de Ömer Sari ile Murat Bozoglu?nun tartismasinin ardindan moralinin çok bozuldugu ve Futbol A.S?ye olan inancinin azaldigi da belirtildi. Aktug?un, camianin önde gelen bir çok isminin kongre talep etmesi, taraftar gruplarinin bazilarinin siddete yönelme egilimi göstermesinin de tedirginligini yasadigi belirtildi. Baskan Atay Aktug?un son dönemlerde gece sabaha kadar uyuyamadigi ve büyük bir stres yasadigi da belirtildi.

gunebakis.com.tr
                    Edited by: gerçekefsane
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

ohh ohhh ne güzel birisi aday olmadan gitmesinler yani.eee ne olcak bu takimin hali bu rezaletleer zincirini kim temizleyecek.biz bile görüs ayriligi yasarken her firsatta birbirini elestiren yönetiçi kilikli bu heriflerimi nasl icraat yapacak hayret dogrusu.MAY Diyosunuz ama hangi baskanin gecmisi temiz görüyoruz olanlari ama onun zamaninda trabzon 4. büyük sayiliyordu simdi 3 büyük oldu bilmem farkindamisiniz.hiç kim se trabzon hakkinda atip tutamazdi yaaa simdi.Büyük baskanimiz atay aktug aziz yildirima yükleniyo ardindan cevabini alinca cvp verecek yüzü kalmiyor eziliyor bizi de ezdiriyor.yüzümüz kalmadi maç muhabeti yapmaya .YARIN BILE GECTIR ATAY AKTUG IÇIN .elini vicdanina koyan bir trabzonlu hala onunla deveam edelim nasil der.yeni aday adaylar kim olur bilmem ama buböyle devam etmez tepki olayinda bahsi gecen 30 kisi o kadar cogalirki tabi en büyük korkumuz budur .en yakin arkadaslarimla birbirine girdim yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
                      ne para pull nede manita varsa yoksa TRABZON ölürüm sana

Yorum

Derin bir nefes alalim, verelim.Neler yazdiklarimiza bir kez daha bakalim ve karsimizdakilerin kim oldugunubir kez daha düsünelim.

Basligi ondan sonra açacagim...
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

Baslik açilmis hücuuumm
                          keyif adamı ..

Yorum

ya bence kapansin yine girecez birbirimize hem ne güzel ben unutmustum
                            <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

parali asker mi him o nun ben sözlükteki anlaminiu bktim hic ic aci ci bir sey degil yaa arkadas lar trabzon sporda böyle kisilerin olmasi imkansiz diye düsünebilirsiniz ama sözlük teki anlami su idi aynen PARALI ASKER = ATAY
                              GÖNÜLLERIN SAMPIYONU TRABZONSPOR

Yorum

Taraftarla ugrasayan her yönetimin sonu ayni olmustur. Atay Aktug gereginden fazla konusuyor. Taraftara parali asker deyip saga sola saldirarak bu seneki yaptiklari rezaleti gizleyemezler. Malesef konustukça kontrolünü kaybeden bir baskanimiz var. Geçen röportajinda takim küme düssede taraftar yönetime destek vermeli felan diyor. Böyle bir anlayis olabilir mi Trabzonspor'un göbegi Atay Aktug'la mi kesildi. Atay Aktug'un demek istedigi takim küme düssede yönetimi birakmayacagiz korktuklari sey nedir peki. Muhtemel bir Mehmet Ali Yilmaz baskanligi... Kisaca kisisel hirslar yüzünden takimi küme düsürmeye razi. Malesef bu zihniyette olan insan çok Trabzon'da ve yönetime de destek veriyorlar macburen biliyorlar ki Atay Aktug biraksa Trabzon'dan baska baskan biraz zor çikar...

Atay Aktug'un tek ümidi Simek iylesecek fatih form tutacak Gökdeniz'in cezasi inecek takim kazanmaya baslayacak ortalik biraz durulacak... 2 sene ardarda ayni hatalari yapan yönetim sampiyonlar liginden katilim ücreti olarak toplam 20 milyon dolardan bizi etmesi, bu seneki transfer rezaleti ve malesef kulüpteki basiboslugun hesabini kim verecek. Trabzonspor kiytirik adamlarin yöneticilik hirslarini tatmin etme ya da yeni tiplerin staj yapma yeri midir.

Bu açidan baktigimizda Cafer abiye katiliyorum birilerinin parali askeri olan varsa o da Atay Aktug ve yönetimidir. Bu demek degildir ki stada zarar veren taraftari onayliyorum ancak herhalde yukarda saydigim nedenlerden ötürü Atay Aktug'un gitmeyecegini iyi bilen taraftar böyle bir eylem yapmis. Atay Aktug'a da malzeme çikti camidan biraz daha destek almak için.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Çalışıyor...
                                X