Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Parali Asker Kim? Taraftar mi Yönetim mi?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Konunun kapatilmasini istesem çok sey istemis olurmuyum.Yönetim basligindan devam edilebilir....
    FxY

Yorum

İlk olarak arsinlionur tarafından gönderildi
      Konunun kapatilmasini istesem çok sey istemis olurmuyum.Yönetim basligindan devam edilebilir....

evet olursun..konu hakkinda yazmak istemeyen yazmayabilir.konu taraftara parali asker denmesi ve bunun etkileri vs vs..

Yorum

Avni Aker'in koltuklarini yakan insanlar hakkinda,Trabzonspor Kulübü Baskani tarafindan sarfedilen " Bunlar parali askerdir! " demecinin hakliligi tartisilabilir...

Ama,BMN forum kurallarini kabul etmis hiç bir üyemiz, Trabzonspor Kulübü baskanina bu tür bir yakistirmada bulunmaz... Ayni sekilde,Atay AKTUG'dansonra gelecek olan baskanlarimiza da...Edited by: CuttySark

Yorum

Parali akserlere para gelmez oldu galiba.artik paraninda kendilerini kurtarmayacagini anladilarki istifa karari almislar.peki su anda seçim karari aldilar hayirli olsun geç kaldilar bunca rezaletten sonra geç alinmis bir karar.Biz gidersek kaos olur diyenler simdi takimi daha perisan halde birakarak Trabzonspora hainlikmi yapmis oluyorlar.

Herneyse bence hiç bitmeden FB maçindan önce yeni yönetim gelmeli yoksa FB maçinda TARIHI HEZIMET YASAMAYA HAZIR OLUN
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

Parali akserlere para gelmez oldu galiba.artik paraninda kendilerini kurtarmayacagini anladilarki istifa karari almislar.peki su anda seçim karari aldilar hayirli olsun geç kaldilar bunca rezaletten sonra geç alinmis bir karar.Biz gidersek kaos olur diyenler simdi takimi daha perisan halde birakarak Trabzonspora hainlikmi yapmis oluyorlar.

Herneyse bence hiç bitmeden FB maçindan önce yeni yönetim gelmeli yoksa FB maçinda TARIHI HEZIMET YASAMAYA HAZIR OLUN

cafer abi yönetime habire parali asker deyip duruyorsun kimin parali askeriymis bunlar söylede bilelim bari.
            <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

İlk olarak Efrasiyab tarafından gönderildi

cafer abi yönetime habire parali asker deyip duruyorsun kimin parali askeriymis bunlar söylede bilelim bari.

Onu bana degil yönetime soracaksin.Taraftara parali asker diyenler bu isi kendileri gayet iyi biliyorki.Söylüyor.

Ayrica birak parali askeri Istanbul takimlari Bunlaz<ri para ile tutsa kisa sürede bir takimi bu kadar perisen hale kimse getiremezdi.Açaikçasi ben Yönetimden süpheleniyorum.Göz göre göre takimi bu hale getirenler Birilerinin parali askeri olabilir.Takima sahip çikmaya çalisan taraftara parali asker diyenlerin mantigina göre Bende diyorumki Takimi böyle rezil duruma getirenlerden ben açikçasi süpheleniyorum.100.000 USD yi bir arada görmeyenlerin ortalikta yönetici diye dolasmasi beni daha fazla endiseye düsürüyor.Takimin Sözlesmeli oyuncusuna 400.000 usd avans veripte sözlesme yapanlar.Ayni seyi yönetime de yapabilirler.

Yada söyle diyeyim birisi lafinin nereye gidecegini bilipte konusmali Eger Takimina sazhip çikan taraftara parali asker deniliyorsa o zaman takimi böyle rezil duruma getirenlerden ben daha fazla süphelenirim. Bu kadar basit

Yorum

Muhittin ÖZTÜRK
                sporstar@stargazete.com

Yeter Baskan

TRABZONSPOR?U küme düsürmeye mi niyetiniz var!.. Çarsambanin gelisi persembeden degil, salidan belli olur. Bordo-Mavili takim artik sapir sapir dökülüyor. Bu takima su anda Gökdeniz de girse, Szymkoviak da girse iflah olmaz. Çünkü iflas eden tücar gibidir. Bu yönetim ve bu kadroyla Trabzonspor küme düsmekten kurtulamaz.

El alemin 100 bin dolarlara aldigi futbolculara bak; gol atiyor. 6 milyon dolara mal olan Çek futbolcumuzun daha siftahi yok. Santrfor diye Trabzon?da forma giyen Mehmet Yilmaz, birakin gol atmayi, diger takim arkadaslarina el freni etkisi yapiyor.

Bu yönetimin yapacagi tek iyi is derhal istifa edip, Diyarbakir?da kalmaktir. Simdi Trabzon?u bu günlere getiren yönetimin hatalarina söyle bir bakalim: Sampiyonluk mücadelesi veren rakipleri sagda solda dogru dürüst oyuncu izlerken, bunlar daha kolay para harcamak için dolar bazinda yüzde 25 faizle kulübü 25 milyon dolar borca soktular. Parasini az bulan futbolcuya iyilestirme adi altinda, hesapsiz kitapsiz bol keseden para dagittilar. Tembelliklerinden, dogru dürüst çalisip kaliteli oynucu bulamadiklari için eldeki avuçtakini çekinmeden bunlara dagittilar.

Bir yönetim kurulu düsünün ki, yarisindan fazlasi Trabzon?un maçlarini izlemedikleri halde böyle bir göreve talip oldular. Onlarin kabahati yok. Asil suçlu, sadece kendi kararlarini onaylatmak için onlari oraya getiren baskan Atay Aktug?dur.

Artik ne söylesek bos... Kisacasi sayin Baskan: Trabzonspor?a yeterince zarar verdin. Artik bundan daha kötüsünü yapmak istiyorsan görevine devam et. Eger Bordo-Mavili takimin geçmisine biraz olsun saygin varsa, kafana yumurta ve ayakkabilar yagmaya baslamadan, bu isi Diyarbakir?da birakin.

Yorum

İlk olarak Efrasiyab tarafından gönderildi

Onu bana degil yönetime soracaksin.Taraftara parali asker diyenler bu isi kendileri gayet iyi biliyorki.Söylüyor.

Ayrica birak parali askeri Istanbul takimlari Bunlaz<ri para ile tutsa kisa sürede bir takimi bu kadar perisen hale kimse getiremezdi.Açaikçasi ben Yönetimden süpheleniyorum.Göz göre göre takimi bu hale getirenler Birilerinin parali askeri olabilir.Takima sahip çikmaya çalisan taraftara parali asker diyenlerin mantigina göre Bende diyorumki Takimi böyle rezil duruma getirenlerden ben açikçasi süpheleniyorum.100.000 USD yi bir arada görmeyenlerin ortalikta yönetici diye dolasmasi beni daha fazla endiseye düsürüyor.Takimin Sözlesmeli oyuncusuna 400.000 usd avans veripte sözlesme yapanlar.Ayni seyi yönetime de yapabilirler.

Yada söyle diyeyim birisi lafinin nereye gidecegini bilipte konusmali Eger Takimina sazhip çikan taraftara parali asker deniliyorsa o zaman takimi böyle rezil duruma getirenlerden ben daha fazla süphelenirim. Bu kadar basit

neyse abi basa dönecez ben yine istedigim cevabi alamadim bosver
                  <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

Cafer abi sende hiç birsey bilmiyor gibi konusuyorsun...! Hayatinda hiç bir cemiyette bulunmadin mi..?

Bu hafta sonu göreve kim gelsin? bari onuda söyle...

Olagan mali kongre sürecindeyiz zaten... Bu kongre gündemine, "yönetim kuruluseçimi" maddesi eklenecek simdi. Daha sonra dakongrede oy kullanma hakki olan Trabzonsporlular,bakacaklar ve en dogru karari vermeye çalisacaklar.

Yani, öyle senin dedigin gibi "o gitsin, simdi bu gelsin..." seklindeolmuyor bu isler...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Cafer abi, Atay Aktug yönetimi hakkinda bu kadar attin tuttun ama... Galiba yapilacak olan bu kongrede, oy kullanma hakkin yok..!
                      14445 nolu üyenin bilgileri asagidaki gibidir;

Adi Soyadi: CAFER ÖZER
                      Toplam Borç: xxxxxxx

Edited by: CuttySark

Yorum

geçekleri yazmak kadar güzel bir sey yok konusan konusuyor BOS BOS AGZINA SAGLIK CUTTYSARK KARDESIM

Yorum

Sevgili Kardesim bu biraz Desifre olmuyormu ?Edited by: CuttySark
                          Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                          Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

desifre olmuyor, çok güzel oluyor çoooook
                            HER TÜRLÜ DARBE ITINA ILE YAPILIR...

Yorum

İlk olarak CuttySark tarafından gönderildi

Cafer abi, Atay Aktug yönetimi hakkinda bu kadar attin tuttun ama... Galiba yapilacak olan bu kongrede, oy kullanma hakkin yok..!

bu yazinin tartisilanlarla ne alaksi var simdi.

sahislarla ugrasmayalim,fikirleri tartismaya devam edelim,cafer52 havadan konusmuyor,var olani ortaya koyuyor,yukardaki bilgiler cafer 52 nin sahsiyla ilgilidir onu ilgilendirirama anlattiklari umumun kanaatidir,tartismanin seyrini baska yonlere kaydirmanin hiç bi mantigi yok.
                              TUTI MUCIZE GUYEM NE DESEM LAF DEGIL
                              ÇERH ILE SÖYLESEMEM AYINESI SAF DEGIL
                              EHLI DILDIR DIYEMEM SINESI SAF OLMAYANA
                              EHLI DIL BIRBIRINI BILMEMEK INSAF DEGIL...

Yorum

İlk olarak CuttySark tarafından gönderildi

Madem Sahsi konulara girdiniz söyleyeyim.Siz oy kullandinizda ne oldu ATAY AKTUG gibi bir adami basimiza bela ettiniz sirdan takim olduk 3-5 yasindaki çocuklar dalga geçiyor.Evet kardesim madem istifa neden aralik bekleniyor hemen gitsinler.Normal mali kongreyi beklemek ona kongre maddesi eklemek yerine Olaganüstü kongre diye bir sey vardir.Bos konusuyor diyenlere duyrulur.Ayrica ATAY BEY yeni uyanmis Bu futbolculardan bir sey olmaz diyor.Ama bir sey olmaz dedigi futbolculara Dünyanin servetini verdi.Bunun hesabini Kongrede oy veren arkadaslar sizler soracakmisiniz.Bu havaya giden paralarin hesabini soracakmisiniz.Soramazssiniz.Gene Gider TRABZON disina çikmasin diye ATAY AKTUG gibi birisini seçersiniz degilmi AKIN kardes.

Aman Küçük olsun bizim olsun mantigini yenemedigimiz müddetçe Trabzonspora kim gelirse gelsin fark etmeyeceketir.Trabzonspora 15 tane yönetim kurulu 15 de yedek üye seçeceksin Bunlarida illa Trabzondan olsun diyorsan O zaman Bakkal-Manav-Kasap-Büfe sahibinden baskasini bulamassin.

Bu futbolculardan hiçbirsey olmaz!

Seçim karari alan Trabzonspor Baskani Atay Aktug Bordo-Mavili takimin içerisinde bulundugu durumu AKSAM?a degerlendirdi. Baskan Aktug söyle konustu: ?Bu futbolculardan hiçbir sey olmaz. Biz Trabzonspor?u basariya ulastirmak için elimizden geleni yaptik. Her türlü fedakarlikta bulunduk. Hedefe hep kendimizi koyduk. Ama maalesef biz bunlari yaparken, Trabzonsporlu futbolcular formasina layik hareket etmediler. Sorunu biliyorduk. Ama su anda yapacak bir sey yoktu. Elimiz kolumuz bagliydi.?

Yorum

Çalışıyor...
                                X