Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Parali Asker Kim? Taraftar mi Yönetim mi?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

cafer abi seninle daha bu konuda konusmayacagim.yazdiklarimizi ilk sayfadan beri okursan ne demek istedigimizi anlarsin ama sen anlamamak için elinden gelen gayreti gösteriyorsun.kafani dikmissin bir noktaya hiç saga sola bakmadan gidiyorsun.devam et,ne diyebiliriz ki..

Yorum

Fatih kafani hangi tarafa çevirsen çevir muhakkak Atay Aktug a çarpiyorsun arkadasim.Atay Aktug un gaflarida transfer politikasida hepsi ayni noktada birlesiyor ne yaparsan yap ayri ayri tartisamazsin.

İlk olarak sevgi tarafından gönderildi

Soru: Parali asker kim ? taraftar mi ? yönetim mi ?

Cevap : YÖNETIM

eger sadece soruya cevap verilecekse kimse açiklama yapmasin aynen yukarda ki gibi cevap versin olur mu Fatih.

Canli yayinda birbirlerini yiyen TRABZONSPOR u nasil bitirdiklerini anlatan yöneticiler hiç hiç bir açiklama yapmadi sayin baskan.Bu rezillikleri bize yasatanlara henüz sormadi siz kimin parali askerlerisiniz diye.Herzaman ki gibi ''bende olaylari basindan takip ediyorum '' demekle yetindi.Vay anam vay baskana bak olaylari hepimiz gibi basindan takip ediyormus.Büyük baskan bunlar parali asker dedigin taraftardan ne farkiniz kaldi sizin...Edited by: sevgi

Yorum

sevgi sen de ayni kategoridesin bence(yanlis anlama parali asker degil..cafer abiyle ayni siniftasin demek istiyorum)..seninle de bu konuyu daha tartismiycam.ne de olsa kafani kaldirmak,saga sola çevirmek istemiyorsun.bu sizin seçtiginiz yol..

son kez diyorum.su anki durumun en büyük sorumlusu yönetim kurulu ve yaptigi-yapamadigi icraatlaridir.ancak lütfen puslu havadan yararlanmak isteyen çapulculara taviz vermeyin taraf çikmayin.bahsi geçen grup öncelikle geçen seneden reklamlarini yaparak aldiklari kombinelerin borcunu ödesin olur mu?ahan bunu da söylettiniz bana

Yorum

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

ancak lütfen puslu havadan yararlanmak isteyen çapulculara taviz vermeyin taraf çikmayin.bahsi geçen grup öncelikle geçen seneden reklamlarini yaparak aldiklari kombinelerin borcunu ödesin olur mu?ahan bunu da söylettiniz bana

1- koltuk yakanlara taraf degilim hiç bir zaman tasvip etmedim etmem de

2- puslu havadan yararlanmak isteyen çapulculara tepki gösterecegim diye de , puslu havayi yaratanlara sahip çikamiyacagim kusura bakmayin

3- veresiye kombine bilet satmak sadece bizim kulübe mahsus bisey mi yoksa bütün kulüpler yapiyor mu bunu.(cahilligime verin bu konu hakkinda hiçbir bilgim yok)

Yorum

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

sevgi sen de ayni kategoridesin bence(yanlis anlama parali asker degil..cafer abiyle ayni siniftasin demek istiyorum)..seninle de bu konuyu daha tartismiycam.ne de olsa kafani kaldirmak,saga sola çevirmek istemiyorsun.bu sizin seçtiginiz yol..

son kez diyorum.su anki durumun en büyük sorumlusu yönetim kurulu ve yaptigi-yapamadigi icraatlaridir.ancak lütfen puslu havadan yararlanmak isteyen çapulculara taviz vermeyin taraf çikmayin.bahsi geçen grup öncelikle geçen seneden reklamlarini yaparak aldiklari kombinelerin borcunu ödesin olur mu?ahan bunu da söylettiniz bana

arkadaslar fatihin açiklamadigi olayi ben size soyleyeyim herkes bilsin!!!daha fazla spekülasyon olmasin.

adi geçen grup taraftarlar dernegidir, baskani özgür özaldir.kulube yuklu miktarda borçludur ve bazi ihtilaflar yüzünden bu sene basindan beri maça gelmiyorlar.Bu grup normalde maratonun tam ortasinda bagiran gruptur.(yanlis anlasilmasin busenekiler degil,bu senekiler toplama bi grup onlar uzun vadeli olamazlar)Bu sene basinda anarthosis maçindan sonra gerçeklesen malum olaylar trabzonspor tribünlerini öksüz birakmistir.(ts67 selim dogan ve birlik baskani adem in kaçisi)Tribünler hiç olmadigi kadar sesizlige bürünmüstür.Bunun üzerine kulupten destek alan bakin bunu da birlieri soylesin yeni bi grup ortaya çikmistir,(bilet vs.dahildir bu destege) ortaya çikmistir ama malesef bu grupta sadece trabzonspou düsünmemektedir,yönetim alehtARi bütün sesleri bastirmaya çalismaktadir.benim isyanim buna taraftarlar dernegine cephe alanlar bu gruba hiç ses çikarmiyolar,ya bilmiyolar yada kasitli bi sekilde tarafgirane savunuyolar.madem "çapulcu" diyosun dernege eger samimiysen para alan diger gruplara da ayni ithamda builun.

bunu da ötesinde tribünlerde bilet almadan bagiran hiç bir grup yoktur,olmaMISTIR DA-ÇILGINLAR hariç- ama malesef onlarin da sayilari az.

son olaylari çikaran grupta kendi çikarlarini hatta eski 2 yoneticinin tesvikiyke bu olaylari gerçeklestirmistir.bu da biliniyor.atay aktug bunu bildigi için "parali asker" lafini kullanmistir.ama bunu yaparken kendisinin de destek verdigi gruplarin da var oldugu gerçegini unutmustur.sen boyle ayirimcilik yaparsan bazilari da çikar bunlari kullanir ortami da gerersin camiayi karsina alirsin.bütün tartistigimiz olayin altinda yatan gerçekler bunlardir.

hiçbisey bilemen sadece yorumlarla birilerini karalayip birilerrini "ak" lamak da bu sitenin en büyük handikapidir.
            TUTI MUCIZE GUYEM NE DESEM LAF DEGIL
            ÇERH ILE SÖYLESEMEM AYINESI SAF DEGIL
            EHLI DILDIR DIYEMEM SINESI SAF OLMAYANA
            EHLI DIL BIRBIRINI BILMEMEK INSAF DEGIL...

Yorum

bosuna çökmedi takim...çöküs tribünlerden baslamis...bir adem gidince ortalik süt liman olursa ve hareket getirmek için yönetim de birilerini beslemek zorunda kalmissa, buna mukabil de açiktan konusmayan ama el altinda baska bir grubu koltuk yaksin diye besleyenler çikmissa bu isin çivisi çikmistir..

biz burda kendi kendimize asip kesip, idealistçilik oynayalim...
              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Içime sinmeyen su ki seksen sekiz dakika takimi destelemek adina hiçbir sey yapmayanlar koltuklari kirmis ve bir kismini da yakmistir.

Ama ne olursa olsun özellikle de bizim taraftarimiza "para ile tutulmusadamlar"denmesi hiç adaletli degil. Insan bir kere Allah'dan korkacak. biraz futbolla ilgilenenler bilirler ki. Istanbul'da malum takimin taraftarlarina binlerce bedava bilet verilir. Onlar ki parayi hangiyk üyesi çok verirse onlarinadina tezahuratlar yaparlar,onlar ki avrupa uçak bileti, maç bileti isterler ve alirlar. Karaborsa yaparlar, çocugunun yaninda babasinikarisinin yaninda kocasini döverler.Bu isten kazandiklari paralar, futbolculardan aldiklari haraçlar, yöneticilerden aldiklari paralar gün gibi ortadadir..

simdi....

bunlar"para ile tutulmus adamlar" olmayacaklar... yanlis yapan Trabzonspor taraftari "para ile tutulmus adam" olacak. Nerden bakarsam bakayim içime sindiremiyorum...

Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

BEDEVACILAR DÜSÜN TRABZON SPORUN YAKASINDAN ARTIK SIZI ISTEMIYORUZ

Biliyoruz
                  Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
                  Toprak çökecek
                  Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
                  \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
                  Gidelim
                  Yildizlarin çok oldugu
                  Bir gökyüzü altina ...

Yorum

Acaba geçen sene Haluk Ulusoy pankarti açanlar ile bu sene koltuk yakanlar ayni kisiler mi?Eger ayni kisilerse ve parali asker yönetim iseo zaman o pankarti da Atay Aktugve yönetimi açtirdi.Eger öyleyse daha da büyük bi olay. Edited by: #10 Fietra
                    keyif adamı ..

Yorum

@kulunkoglu

bence ayni hesap ama ayni düzeyde degil haklsin. ama bizim tribün dede hiç parali askerler yok mu allah askina ?

ulusoyun posterini açanlar,kulubun camlarini kirdiranlar,önceki sayfalar da bir arkadasin anlatiigi olayda ''susun ulan ne bagiriyorsunuz o adamlar bize bedava bilet vermedi '' diyenler,2 sene onceki istanbulspor macinda kavga cikaranlar

iste bunlarin hepsi parali asker yada herneyse ama gercek trabzonsporlu olmadiklari gün gibi ortada
                      <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

Fatih asil bence saga sola bir bakip bu adamlarin ne yaptigini siz görün derim.Kendi kendilerini yiyorlar hala yönetici diye ortalikta dolasiyorlar.

Koltuklari kiranlari tasvip etmiyorum.Ama koltuklari kirma noktasina kadar taraftari getiren nedenlere bakmak lazim.Hatirlasrsaniz Özkan Sümer döneminde BJK ile yaptigimiz 5-0 hezimetle biten bir maçtada aynisi olmustu.o zamanda taraftar Koltuklari söküp yakmisti.Taraftar artik sabrinin sonuna geldi bunlari neden görmek istemiyorsunuz.Eger bu kisilerde kötü niyet olsaydi üst üste alinan 4 malubiyetten sonra stadi yikarlardi.ANSOTISIS hezimeti sonrasi Trabzonu yakarlardi.bence Yönetime yapilan tepkiler az bile kaliyor.Herkes becerebilecegi isi yapacak.bU BECERIKSIZLER MANGASI BU ISI BASARAMADI.BASARAMIYOR.BUNDAN SONRADA BASARAMAYACAK.

HIÇ BIR sey yapmasalardi Transferi geçtim hazir takimi dagitmasalardi Bu takim gene ilk 3 te olurdu.Simdi ocak ayi yaklasti gene basladilar sunu aldik bunu aldik.A B C Z plani gene baslar.

Benim Atay Aktug ile sahsi bir meselem olamaz.Basarili olsalardi Trabzonspor için onlari sirtimda tasirdim.Ama artik Herkes Haddini bilecek haketmedigi yerde durmayacak.
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Cafer abi'nin yazisinin bir harfine dahi katilmiyorum Edited by: #10 Fietra
                          keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
                            Cafer abi'nin yazisinin bir harfine dahi katilmiyorum

Isteyen katilir isteyen katilmaz.Herkesin ayni düsünceyi paylasmasi mümkün degildir.Bazilarina Göre ATAY AKTUG basarilidir.Benim gibi Tüm Sampiyonluklari yasamis Hedefi Büyük olan Bir Trabzonspor Traftarina görede ATAY AKTUG yönetimi basli basina bir hezimettir.Sadece Rum takimina elenmek Dünyanin en büyük hezimetidir.Ama birilerine Göre 8.sirada olmamiz Basaridir.Eksi averajda olmamiz basaridir.Herkes ayni düsüncede olsaydi Dünyanin dengesi bozulurdu.

Önemli olan herkesin fikrini açikça beyan edip baskasina hakaret etmeden yorum yapmasi.

BEN BÜYÜK TRABZONSPOR ISTIYORUM SIRDAN TRABZONSPOR ISTEYENLERLE AYNI FIKIRDE OLMAM MÜMKÜN DEGILDIR.ATAY AKTUG BIR DAKIKA BILE DURMADAN ORDAN GITMELIDIR.ZATEN SITE GIRISINDEKI ANKETTE ÇOGUNLUGUN BU GÖRÜSTE OLDUGUNU ORTAYA KOYMAKTADIR.
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

Fatih asil bence saga sola bir bakip bu adamlarin ne yaptigini siz görün derim.Kendi kendilerini yiyorlar hala yönetici diye ortalikta dolasiyorlar.

Koltuklari kiranlari tasvip etmiyorum.Ama koltuklari kirma noktasina kadar taraftari getiren nedenlere bakmak lazim.Hatirlasrsaniz Özkan Sümer döneminde BJK ile yaptigimiz 5-0 hezimetle biten bir maçtada aynisi olmustu.o zamanda taraftar Koltuklari söküp yakmisti.Taraftar artik sabrinin sonuna geldi bunlari neden görmek istemiyorsunuz.Eger bu kisilerde kötü niyet olsaydi üst üste alinan 4 malubiyetten sonra stadi yikarlardi.ANSOTISIS hezimeti sonrasi Trabzonu yakarlardi.bence Yönetime yapilan tepkiler az bile kaliyor.Herkes becerebilecegi isi yapacak.bU BECERIKSIZLER MANGASI BU ISI BASARAMADI.BASARAMIYOR.BUNDAN SONRADA BASARAMAYACAK.

HIÇ BIR sey yapmasalardi Transferi geçtim hazir takimi dagitmasalardi Bu takim gene ilk 3 te olurdu.Simdi ocak ayi yaklasti gene basladilar sunu aldik bunu aldik.A B C Z plani gene baslar.

Benim Atay Aktug ile sahsi bir meselem olamaz.Basarili olsalardi Trabzonspor için onlari sirtimda tasirdim.Ama artik Herkes Haddini bilecek haketmedigi yerde durmayacak.

%1000 haklisin abi ama daha fazla tartismaya gerek yok,emin ol trabzon kamuoyunun çogunlugu aynen senin gibi düsünüyor.Hersey ayan beyan ortadayken gelip burda kendini yiprtama,birak herkes istedigi penceredn baksin,kimseye hakikatlari siringayla enjekte edemeyiz.
                              TUTI MUCIZE GUYEM NE DESEM LAF DEGIL
                              ÇERH ILE SÖYLESEMEM AYINESI SAF DEGIL
                              EHLI DILDIR DIYEMEM SINESI SAF OLMAYANA
                              EHLI DIL BIRBIRINI BILMEMEK INSAF DEGIL...

Yorum

Cafer abi o pencereden bakarsan o zaman Özkan Sümer de basarisiz.
                                keyif adamı ..

Yorum

Çalışıyor...
                                X