Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• peki o dışarıdan gelen adamlar sana seçimde Trabzon'da oy verebilecek mi oraya getirip gövde gösterisi yaptın
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Malum grubun Başkanı nerede çalışıyor ?

İşe ne zaman girmiş ?

Kim almış ?

Alış nedeni ne imiş ?

Ötesine gerek yok.....

Beni mi alkışlayacak adam. en güzelini yapıyor....

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Recep Tayyip Erdoğan Fenerin şampiypnluğunda bizim payımız yok tertemiz bir şampiyonluk diyor ve meydanı dolduran binlerce Trabzonlu alkışlıyor.

Yazıklar olsun neden şampşyon olamadığımız ortada
        ahahahah imzan harika

Yorum

• nerde bu yöneticiler nerde kaldı forum kuralları istiyen istiyene sövsün

Yorum

• o meydanı dolduranların trabzonlu olduklarına inanmak istemiyorum
            umarım taşıma olarak gelmiş insancıklardandırlar

Yorum

• Ulan şu jan denen herifin arkasından gidenlere yazıkalr olsun Bedava maç seyredicende ne olacak şampiyonluğun çalındıktan sonra
              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• misaki topu bana at bende tsubasaya atacam ordanda taçivana kardeşler gökyüzünde kasırga yapacaklar.

Yorum

• Hepiniz Emre Belözoğlusunuz TG.Hepiniz HAİN'siniz.

Yorum

• İlk olarak rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trabzonlu, karadenizli olmadigim halde oradaki trabzonlulari gördügümde bir seyler oluyor bana.. Bu kadar olmaz yahu..
                    allahina kurban olayim renktaŞim...
                    Trabzonspor

Yorum

• bizim halkimiz gercekten böyle olduguna inanmiyordum ama gördüklerime inanamiyorum ya. pes dogrusu

Yorum

• Şu kadınlar ne yahu benim eşim olsa öyle bişey yapsa direk boşarım, ciyak ciyak bağırıyorlar ikide bir bu kadar hanzoşluk olmaz.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bosuna ümitlendim...
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Kimse bundan sonra özevlatçılık filan yapmasın Gördük özevlatlardan bazılarını bir kombineye satanlar var takımını Bu adamlar futbolcu olsa 3 kuruş fazla veren feneve anında gider
                            Trabzonsporluluk nüfus kağıdında yazmıyor yüreklerde yazıyor
                            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şuan TG grubundan olduğum için utanıyorum ve hepinizden özür diliyorum..ve birşey daha söyliyeceğim akp 12 haziranda Trabzonu alırsa TG maratondan 5 bin kombine alıcak yani 5 bin kombine verilecek onlara..Bunu bizzat buca deplasmanında öğrendim...

İstersen İmzanı düzenle kardeşim

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• fındığa da girdi ya senin yalanlarını.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X