Yarın bu tişört yok satar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sansar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bu partiye oy vermeye devam edicek kişilerin kimliğinden Trabzon ibaresini kaldırtıp Trabzonspor hakkında tek laf etmemeleri size mi kalıyor bu nasıl birşeydir ya...
TRABZONSPOR ARMASI YERİNE AK PARTİ LOGOSUNU GÖĞSÜNDE TAŞIMAYI KENDİLERİNE YEDİRENLER BUYURSUNLAR GİYSİNLER.
Oy verenler mi demişim ben ? Hangi kafadasın ?
Ve evet bu tişörtü giyenler benim nezdimde Trabzonlu olamazlar orası ayrı da.Trabzonsporlu hiç olamazlar.Kutsal arma yerine akp logosu.Vay anasını.
Yorum
-
Ortami yumusatmak icin tabiki, bakin Basbakan'dan size jest.
Ne demisti Faruk Özak : "Futbola siyaseti karistirmayin"...
Simdi bunu nasil aciklayacak...?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış yere geldin arkadaşım.Bak bakalım ne yazmışım ben.Büyük harflerle tekrar yazıyorum.
TRABZONSPOR ARMASI YERİNE AK PARTİ LOGOSUNU GÖĞSÜNDE TAŞIMAYI KENDİLERİNE YEDİRENLER BUYURSUNLAR GİYSİNLER.
Oy verenler mi demişim ben ? Hangi kafadasın ?
Ve evet bu tişörtü giyenler benim nezdimde Trabzonlu olamazlar orası ayrı da.Trabzonsporlu hiç olamazlar.Kutsal arma yerine akp logosu.Vay anasını.
Yorum
-
İlk olarak Sansar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bu partiye oy vermeye devam edicek kişilerin kimliğinden Trabzon ibaresini kaldırtıp Trabzonspor hakkında tek laf etmemeleri size mi kalıyor bu nasıl birşeydir ya...
Sana daha önce yazmistim AKP'nin avukatligini yapma diye, zira bunu gerektirecek durumda yok ortada.
Biz Basbakan diyoruz, sen parti oy diyorsun, biz kimsenin siyasi düsüncelerine müdahale etmiyoruz, herkes istedigi partiye oyunu vermekte özgürdür...!
Biz sunu diyoruz...
Basbakan lig yarisi devam ederken bir yanlis yapmistir ve bu yanlis protesto edilmeli yoksa ilerki seneler yine ayni seyler basimiza gelir.
Ama simdi görüyoruzki AKP Basbakan'nin bu yanlisini bu T-Shirt'ler ile ört pas etmek istiyor.
Yanlis üstüne yanlis...
Ben acikcasi sunu beklerdim Basbakan'dan...
Trabzonlu Kardeslerim, o gün yasananlar ne bana nede AKP yakismamisitir vs...ayrica kulagima gelen bir takim şike iddaalari var ve bunlarin arastirilmasi icin bir komisyon kurulmasini talep edecegim vs...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
dün başlık açtım ki : "20.000 forma ile maça mı mitinge mi" diye ama silinmiş ...
hatayı lafımızda değil karşımızda bulmasak söylemezdik zaten bir şeyler...
sımdı bu tişöertleri giyecek olanların acaba utanması olacak mı ? yüzleri tutacak mı ?''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana daha önce yazmistim AKP'nin avukatligini yapma diye, zira bunu gerektirecek durumda yok ortada.
Biz Basbakan diyoruz, sen parti oy diyorsun, biz kimsenin siyasi düsüncelerine müdahale etmiyoruz, herkes istedigi partiye oyunu vermekte özgürdür...!
Biz sunu diyoruz...
Basbakan lig yarisi devam ederken bir yanlis yapmistir ve bu yanlis protesto edilmeli yoksa ilerki seneler yine ayni seyler basimiza gelir.
Ama simdi görüyoruzki AKP Basbakan'nin bu yanlisini bu T-Shirt'ler ile ört pas etmek istiyor.
Yanlis üstüne yanlis...
Ben acikcasi sunu beklerdim Basbakan'dan...
Trabzonlu Kardeslerim, o gün yasananlar ne bana nede AKP yakismamisitir vs...ayrica kulagima gelen bir takim şike iddaalari var ve bunlarin arastirilmasi icin bir komisyon kurulmasini talep edecegim vs...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum