Yazıklar oLsun..... Trabzonlu Gençlerden Nefret Ediyorummm....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu kadınlar kim acaba? Her laftan sonra eehhhh diye ciyaklayanlar. Şuan da Trabzon seninle gurur duyuyor diyenler? Bu kadınları da mı Tayyip getirdi otobüslerle? Yoksa Trabzonumuzun kadınları bu kadar mı kör? Demin de bir grup genç karşıladı dedi. Sanırım Trabzonlu Gençler'di o gösterdikleri.
İnanılmaz rezil insanlarsınız Trabzonlu Gençler. Tekrar tekrar söylüyorum. Sizin gibi bir taraftar grubumuzun olmasından utanıyorum. Trabzonlu Gençler grubuna dahil olan aklı başındaki genç tribüncü arkadaşlarımız, ne olur bir an önce o gruptan kopmaya bakın. Kendinizi Jan Mari's Soldiers olarak ne olur değerlendirmeyin. Siz insansınız. Kimsenin askeri değilsiniz. İçiniz rahat ediyor mu? Ben o tribündeki arkadaşlarımızın çoğunun bu Jan Mari'nin kafasında olduğunu zannetmiyorum. Ne olur kendinize gelin arkadaşlar.
Satılıksın Jan Mari. Formanı bile Akp alıyordur. Bundan eminim.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
yazıklar olsun bi millete adam ne derse evet diye bağırıyorlar.
ben size demedimmi boynunda bordo mavi atkı '' siz oldunuzda ben yapmadım mı daaa uşağumm ''dicek dedim onun bir türevini söyledi.trabzona ne zaman gelse aynı numaraları cekiyor halka.
birde dikkatimi çeken şey şu oldu meydan ağzına kadar kadın dolu.
Yorum
-
Ya neden Trabzon'da degilim ya offfffff.....
Sinirden ölüyorum...
Resmen milleti kandiriyor, birde sacmalik diyor, biz TRABZONSPOR'u nasil seviyoruz senin haberin varmi?????
Yok o zaman sus, senin icin Rize birsey ifade etmiyor olabilir ama benim icin cok sey ifade ediyor...!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Sayın yönetici forum kurallarına göre "siyasi nitelik taşıyan mesajlar göndermek kesinlikle yasaktır." maşallah mesaj göndermeyi geçtim 2 adet başlık bile açılmış E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz! Bu Tişörtler Neyin Nesi? ve başlıklarda "X" partilere sövülüp uzayacak. Protesto etmek istiyen insan gider meydanlarda eder TRABZONSPOR'a adanmış bir forumda edemez.
2 - Genel Kurallar
a) Forumumuzda küfür, hakaret, tehdit içeren, sataşma, aşağılama amacı taşıyan, kişi hak ve özgürlüklerine yönelik saygısız içeriğe sahip olan, ırk veya din farkı gözetilerek yazılmış,siyasi nitelik taşıyan mesajlar göndermek kesinlikle yasaktır. Forumda bu amaçlara yönelik olarak kısaltmalar, imalar kullanmak da kesinlikle yasaklanmıştır. Bu tür davranışlarda bulunulması halinde forum yöneticileri bu tip mesajları silmek, düzenlemek ve mesajı atan kişiye gerekli cezalandırmayı yapmak konusunda tam yetkilidir. Bu kurala aykırı davranışta bulunan üyeler 1 hafta foruma mesaj gönderememe (no post) cezası alır. Aynı davranışın devamı halinde ise ceza 2 haftaya çıkacaktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum