Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalakalar.Ayrılmayın peşinden.Gidin başbakanın takımını tutun.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• Recep Tayyip Erdoğan Fenerin şampiypnluğunda bizim payımız yok tertemiz bir şampiyonluk diyor ve meydanı dolduran binlerce Trabzonlu alkışlıyor.

Yazıklar olsun neden şampşyon olamadığımız ortada
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi
        Burda Başbakan aleyhine atıp tutanların çoğu seçimlerde akp ye oy vermiş kişilerdir ve akp hükümetinin hizmetlerinin farkında olan kişilerdir.

Biraz mantıklı olun lütfen 1 şampiyonluk ülkenin huzurundan refah seviyesinden vs.. dahamı önemli?

Trabzonda önceki seçimde akpye oy veren herkes tekrar akp'ye oy verecek %1 düşüş olacak diyen onu bile çok söylemiş...
        yazık sana
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizimkilerde akıllılık yapıp Trabzonspor forması giymeden mitinge katılamamış mı ?

Maaalesef.....
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• şuan TG grubundan olduğum için utanıyorum ve hepinizden özür diliyorum..ve birşey daha söyliyeceğim akp 12 haziranda Trabzonu alırsa TG maratondan 5 bin kombine alıcak yani 5 bin kombine verilecek onlara..Bunu bizzat buca deplasmanında öğrendim...

Yorum

• Başbakanımız stand-up sanatçısı olmuş da haberimiz yok
              vuvuzela dersleri:
              bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
              şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."

Yorum

• bize her yer trabzon inlemesi geldi lan yoksa geliyolar mı ?

Yorum

• Asıl cevap sandıkda beyler rahat olun Trabzonlu yok o mitingde Trabzonlular şuan meydanda polisler tarafından hapsedilmiş durumda.

Yorum

• ben bu miting deki kalabalığı ,cezası doalyısıyla maçı trabzonda oynayan fenerbahçe taraftarına benzetiyorum
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• secimleri boykot edelim

Yorum

• Trabzonlu, Karadenizli olmadigim halde oradaki Trabzonlulari gördügümde bir seyler oluyor bana.. Bu kadar olmaz yahu..
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• TRABZONSPOR'U Tutmayın Adi Şerefsizler FB yi Tutun
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Yaziklar olsun, ...
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bir de Trabzonda yediden yetmise herkes futbolla ilgilenir derler.Saka gibi.Orda saksakcilik yapan herkesi allah bildigi gibi yapsin.

Yorum

• lanet olsun bırak protestoyu en yalaka şehir seçilir trabzon bu ne çıglık bu ne şakşak yazıklar olsun utanıyorum trabzonlu olmaktan anma çok satılmış yalama varmış tabi şampiyon olamayız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X