Şu gençler bizi havaalanında karşıladılar diyor.Trabzonlu Gencler grubudur.Satılmış hainler !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Milleti nasil kandiriyor...
Sinirden ölüyorum...
Allah'tan sadece bayanlar var orada yoksa sinirim dahada artardi...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
sinirimden televizyonu kıracağım!
ya şu adam kalkıp trabzon şivesi yapmaya çalışarak "benim torunlarım trabzonsporli da" diyor!! şaka gibi! allah .... versin tayyip!
doldurmuşsun oraya otobüs otobüs insanı! asıl trabzon halkını bırakmışsın dışarda, almamışsın içeri korkundan!
senin .... de .... da bu kadar işte! bir ö.lekten ötesi değilsin.
şurada biri çıksa da sıksa .... dededen kalma .... ile yemin ederim dakikasına kolbastı oynayacağım.
12 haziran da şu ya..aklığı görüp de cevabını veremeyen trabzonsporlu, trabzonlu tüm hemşerilerim kendilerin utanmalıdır!En son Mora tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 17:22.trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.
Yorum
-
Trabzonspor sevgisinin önüne vaya parti koyan taraftar gruplarına yazıklar olsun. Helal olsun, saf, temiz ve sadece Trabzonspor sevgisi ile tribünlere gidenlere. Haftaiçi para biriktirip bilet alanlara. Helal olsyun temiz insanlara. Helal olsun Trabzonspor sevgisi ile para kazanmayanlara.
Yazıklar olsun kombineleri beleşe getirelenlere, yazıklar olsun Trabzonspor üzerinen cebine para giren taraftarlara. Başka da sözüm yok. Bireysel bir taraftar olarak beni zor duruma düşüreneler ile ahirette buluşuruz. Yazıklar olsun.Trabzonspor, bir gün mutlaka!
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok arkadaş bıraktım geldim,böyle birşey yok ya arkadaşlar görüntüye aldanmayın Trabzonlular sokulmuyor içeri görünenler hep rizeli,ordulu,giresunlu bilmemne...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum