Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pkk ya insan hakları Trabzonluya indir jopları..

Yorum

• benim hayatımda trabzonspordan daha önemli değerler var ve ben o değerleri gözeterek bu partiyi savunuyorum deseler anlarız saygı duyarız partinin bu ülkede yaptıklarını örneklendirmenin o zaman anlamı olur
      burada benim önceliğim trabzonspordur deyip te partinin savunuculuğunu yapanlar kendileriyle ne kadar çeliştiklerinin farkında değil sanırım

Yorum

• Trabzon'a ve Trabzonspor'a bilmem şu kadar para vereceğiz demezlerse ben de bir şey bilmiyorum. Gerçek Trabzonspor taraftarı inletecek orayı inşallah.

Hopa'daki olaylar da çok üzücü oldu gerçekten. Ama böyle bir duruşu Hopa'dan bekliyordum. Devletin polisi sadece AKP'ye yapılan protestolara cop, biber gazı atıyor. Pkk, Bdp durduk yere eylem yapınca dut yemiş bülbül gibi otururlar. Yazık yazık.

Yorum

• İlk olarak Bülent Dizman 53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizde diyoruzki Trabzonspor ve taraftarlarını bölmeyelim.kendi içimizde kendimizi bitirmiyelim.benim vermek istediğim mesajı tarafsız olan herkes gayet net bir şekilde anlar.burdan daha açık konuşurum ama bu TS ye fayda vermez o yüzden susuyorum yazmıyorum.herkes benim gibi düşünse burayı seçim propaganda merkezine dönüştürmese amenna.
          Atı alan Üsküdar ı geçti. biz hala aynı yerde aynı kafada devam ediyoruz üzerine birde ayrımcılık yaşıyoruz.
          Seçim propaganda malzemesimi? Adamlar resmen Trabzonspor amblemi yerine ampül
          koymuşlar. Trabzonspor renklerini seçime alet etmişler Siz hala seçim malzemesi olmasın Trabzon diyorsunuz.

Trabzonspor şampiyon olsaydı emin olun bunlar çıkar "Trabzonu biz şampiyon yaptık hadi bakim oylar bize" derlerdi.

Ayrıca Trabzonspora hangi parti yanlış yaparsa cezasını çeker. Partiler gider Vatan ve Trabzonspor kalır. Önemli olan Trabzonspor ve Trabzondur bizim için partiler değil.

Yarın birgün başka bir parti iktidara gelir o yanlış yaparsa o da cezasını çeker.
          Aynı geçmişte Mesut Yılmazın cezasını çektiği gibi.
          En son SAMILEKINCI tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 15:57. Sebep: .

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Milletin protesto yapmasina izin versinler, buna izin vermiyenler o memurun ölümünden sorumludur.

O memur ölmemiş ama polisin sıktığı biber gazından emekli bir öğretmen abimiz vefat etmiş.Bunun sorumlusu kim acaba?

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hopa dönüşündeki olayın görüntülerini izledim.koruma memuru hayatını kaybetti ytanılmıyorsam.yazık günah değil mi?
              Otobüs aniden hızlanınca dengesini kaybedip düşmüş. Hastahanede tedavi altında ölüm yok Allahtan.

Yorum

• Helikopterler geldi, yarım saat içinde miting başlar.
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok daha başbakan gelmemiş, zaten helikopterle Hopa'dan, Trabzon'a nerden bakarsan 30-40'da anca gelir.

Polisle taraftarlar arasında çatışma çıkmış arkadaşlar

Zaten olaya yanlis yaklastik, hic ts formasi giyinip oraya gitmeye kalkmayacaktik, akilli olup sinsi bir sekilde iceri dalip protestoyu yapacaktik, ondan sonra seni hicbir güc o kalabaligin arasindan cekip alamazdi, izdiham olurdu cünkü.

Özgürlügümü elimden al ondan sonrada gel benimle catis, oh ne güzel memleket...
                  En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 15:59.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Miting alanına geçiyorum gelişmelerden sizi haberdar ederim......
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk
                      20 Ekim 1927
                      u will need justice at the end..

Yorum

• milliyet : Erdogan'in mitingi Hopa'yi karistirdi: 1 kisi öldü
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Polis'e de yazık be arkadaş adamlar da emir kulu içi yanan da vardır aralarında...
                          Arkadaş bu nasıl düzen nasıl bir sistem...
                          Yazıklar olsun
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Renklerini Koruyarak Gelişen Şehir Amacımız, insanı merkeze alan, istişareye açık, kapsayıcı ve ortak aklı önceleyen örnek gönül belediyeciliği anlayışımız ve sunacağımız kaliteli kamu hizmetleri ile güçlü ve müreffeh bir Trabzon inşa etmek.

Bu sisteme üye olan Trabzon'u canlı izleyebiliyor mu?
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

http://www.trabzon.bel.tr/default1.htm

Abi, account yere trabzon yaz. Diğerleri boş kalsın. Sistem çalışıyorsa açılması lazım.
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

http://www.trabzon.bel.tr/default1.htm

bu linkde bişi yok da mobese den görebiliyorduk ama sanırım mobeseler miting alanına denk gelmiyor.. tw her mitingi veriyordu bakalım bu ne olucak
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X