pkk ya insan hakları Trabzonluya indir jopları..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
benim hayatımda trabzonspordan daha önemli değerler var ve ben o değerleri gözeterek bu partiyi savunuyorum deseler anlarız saygı duyarız partinin bu ülkede yaptıklarını örneklendirmenin o zaman anlamı olur
burada benim önceliğim trabzonspordur deyip te partinin savunuculuğunu yapanlar kendileriyle ne kadar çeliştiklerinin farkında değil sanırım
Yorum
-
Trabzon'a ve Trabzonspor'a bilmem şu kadar para vereceğiz demezlerse ben de bir şey bilmiyorum. Gerçek Trabzonspor taraftarı inletecek orayı inşallah.
Hopa'daki olaylar da çok üzücü oldu gerçekten. Ama böyle bir duruşu Hopa'dan bekliyordum. Devletin polisi sadece AKP'ye yapılan protestolara cop, biber gazı atıyor. Pkk, Bdp durduk yere eylem yapınca dut yemiş bülbül gibi otururlar. Yazık yazık.
Yorum
-
İlk olarak Bülent Dizman 53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizde diyoruzki Trabzonspor ve taraftarlarını bölmeyelim.kendi içimizde kendimizi bitirmiyelim.benim vermek istediğim mesajı tarafsız olan herkes gayet net bir şekilde anlar.burdan daha açık konuşurum ama bu TS ye fayda vermez o yüzden susuyorum yazmıyorum.herkes benim gibi düşünse burayı seçim propaganda merkezine dönüştürmese amenna.
Atı alan Üsküdar ı geçti. biz hala aynı yerde aynı kafada devam ediyoruz üzerine birde ayrımcılık yaşıyoruz.
koymuşlar. Trabzonspor renklerini seçime alet etmişler Siz hala seçim malzemesi olmasın Trabzon diyorsunuz.
Trabzonspor şampiyon olsaydı emin olun bunlar çıkar "Trabzonu biz şampiyon yaptık hadi bakim oylar bize" derlerdi.
Ayrıca Trabzonspora hangi parti yanlış yaparsa cezasını çeker. Partiler gider Vatan ve Trabzonspor kalır. Önemli olan Trabzonspor ve Trabzondur bizim için partiler değil.
Yarın birgün başka bir parti iktidara gelir o yanlış yaparsa o da cezasını çeker.
Aynı geçmişte Mesut Yılmazın cezasını çektiği gibi.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilletin protesto yapmasina izin versinler, buna izin vermiyenler o memurun ölümünden sorumludur.
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehopa dönüşündeki olayın görüntülerini izledim.koruma memuru hayatını kaybetti ytanılmıyorsam.yazık günah değil mi?
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok daha başbakan gelmemiş, zaten helikopterle Hopa'dan, Trabzon'a nerden bakarsan 30-40'da anca gelir.
Polisle taraftarlar arasında çatışma çıkmış arkadaşlar
Zaten olaya yanlis yaklastik, hic ts formasi giyinip oraya gitmeye kalkmayacaktik, akilli olup sinsi bir sekilde iceri dalip protestoyu yapacaktik, ondan sonra seni hicbir güc o kalabaligin arasindan cekip alamazdi, izdiham olurdu cünkü.
Özgürlügümü elimden al ondan sonrada gel benimle catis, oh ne güzel memleket...En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 15:59.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927u will need justice at the end..
Yorum
-
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum