Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akparti Konvoyuna Silahlı Saldırı 1 ölü Var Deniliyor... Video Birazdan! Olmadı Bu Olmadııı!
    faceden doğrumu bu?
    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• biraz sonra başlayacak mitingin herhangi bir kanal da canlı yayınlanacağını tahmin etmiyorum...ileri demokrasideyiz ya ( ! )

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu an için ortalık sakinleşmiş gibi gözüküyor. Millet uyandı başbakan gelmeden tepki vermenin boş olduğu anlaşıldı. Tabi polis'in tam olarak ne düşündüğü belli değilmiş.Miting alanında ses, müzik sistemi devrede olduğu için protestocu gurup beklemede...

Ancak, bu olan biteni tv kameraları çekmiş, bu görüntüler yayınlanırsa zaten protesto ses getirecektir. Bir nevi amacına ulaştı diyebiliriz ama asıl beklenti başbakan geldiğinde olacakmış bir hava varmış. Bakalım o zaman ne olacak?

Şimdilik beklemedeyiz...

Abi insallah mesaj gerekli yere gider...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Çıldırt bizi delirt bizi Trabzonum Trabzonu başlarına yıkalım...

Yorum

• evet arkadaslar
            haklı durumdan haksız duruma gelebiliriz
            hazırlıklı olun
            cok üzücü gercekten polisimize olan. Allah rahmet etsin
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• koruma ölmedi ama durumu ağırmış. 15 dakika önce başbakan helikopterle rize den geçti
              KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK...

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet arkadaslar
                hazırlıklı olun

Bu dedigin Hopa'da olmus, hem adamlar özgürlügümü elimden aliyor, nasil biz haksiz duruma düselim?
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• olay hopa'da olmuş

trabzonda silahlı olay fln yok ....

Yorum

• İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    forumda valiyle buluşup ne konuştuğu ortaya çıkıyor faruk özakın
                    ahh ulan sırma saçlı seni adam sanardık bi zamanlar
                    Eski başkanımız ve Spor bakanı F.N.Özak:"Bir bakanın hakemler hakkında konuşması doğru olmaz.Trabzonspor'un hakkı ilk defa yenmemiştir, son da olmayacaktır."sırma saçlı bakan bunları konuşuyor!!!ağasından sus emri almış susuyor.yazıklar olsun oturduğun koltuğa ve yazıklar olsun sana trabzonsporun hakkını yemesinler diye verilen oylara

Yorum

• oyumu kullanmaya formamla gidecegim. bugun kesin kararimi verdim.

Yorum

• hopada silah yok arkadaşlar nerden duyuyosunuz bunları. otobüsten dengeisini kaybetip düşmüş bir polis arkadaş. Allah korusun yardım etsin diyecek bişey yok.
                        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet arkadaslar
                          hazırlıklı olun
                          adam yaralanmış daha ölüp ölmediği belli değilkiya 5 tane haber kanalı birden izliyorum öldü denilen bir haber yok...
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ortalik iyi karist!!

Aferin!!

Ama aksam hepiniz göreceksini!! Hic bir yerde bu olay Trabzonspor Fenerbahce arasinda haksiz rekabet ve Basbakanin taraf tutmasiylan basladi, demeyecek!!

Yasli kadin joplandi?!? Inanayim mi?! Nedense böyle seyleri söyleyenler Üniversitelerlen protestoya kalkanlar oluyor hep.. Ben Üniversiteli disinda insan joplandigi görmedim daha.

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eski başkanımız ve Spor bakanı F.N.Özak:"Bir bakanın hakemler hakkında konuşması doğru olmaz.Trabzonspor'un hakkı ilk defa yenmemiştir, son da olmayacaktır."sırma saçlı bakan bunları konuşuyor!!!ağasından sus emri almış susuyor.yazıklar olsun oturduğun koltuğa ve yazıklar olsun sana trabzonsporun hakkını yemesinler diye verilen oylara

Ne zaman söyledi bunu...?

Yorum

• mitingin yapılacağı alanın çevresindeki binalara megafonlu kişiler yerleştirseydiniz rahat rahat bastırırdınız o adamın zırlamalarını

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X