Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başbakan Erdoğan’ın Hopa mitingi öncesi ilçede olaylar çıktı.
    Başbakan Erdoğan’ın Hopa mitingi öncesi ilçede olaylar çıktı. Sabah saatlerinde mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı’na hakim bir binaya büyük boy CHP bayrağı, yanındaki binaya da ’AKP Hopa’dan defol! Gençlik Muhalefeti’ yazılı pankart asan grup, miting
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar, emniyet bu gurubun önünde duramadı. Şu anda miting alanına girildi, yeryerinden oynuyor... Trabzon sesleri ortalığı inletiyor...
      Oh bee, cok sukur bekledigim haber geldi.
      Trabzon'da olup da protesto etmeyen TRABZONSPORLUYUM demesin,
      fener amigosu, Aziz'in yardakcisi Ampul'e oy veren TRABZONSPORLUYUM demesin...
      Alin benden de bir siyasi yorum...
      Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak lazkpt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cnnturk izleyin

Hicbirsey yok orada...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak ünsalyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          protesto varmı gerçekten gökçe abi çıkıyorum evden
          Aldığımız haberi paylaşıyoruz Ünsal. Kaynak Ahmet abinin olayları yakından izleyen bir arkadaşı.
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi saka mi yapiyorsun, eger öyle ise müthis bir haber bu....

Yok şaka yapmıyorum ama miting alanı çok dar bir alandaymış. Hal böyle olunca ilerleyebildikleri kadar ilerlemişler ama iki bina arasını düşünün poliste varmış çok fazla gitmelerine izin verilmiyormuş.

Ancak alandan gelen seslere göre elbet miting alanındakilerde etkilenecektir. Yok etkilenmeyeceklerse onların ben Trabzonsporluluklarına tükereyim...

Miting şu an için sakin ama başbakanımız kürsüden Trabzonspor'un onurlu mücadelesinden dem vurmaya başlarsa, neler olur hep beraber göreceğiz...
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Yok şaka yapmıyorum ama miting alanı çok dar bir alandaymış. Hal böyle olunca ilerleyebildikleri kadar ilerlemişler ama iki bina arasını düşünün poliste varmış çok fazla gitmelerine izin verilmiyormuş.

Ancak alandan gelen seslere göre elbet miting alanındakilerde etkilenecektir. Yok etkilenmeyeceklerse onların ben Trabzonsporluluklarına tükereyim...

Miting şu an için sakin ama başbakanımız kürsüden Trabzonspor'un onurlu mücadelesinden dem vurmaya başlarsa, neler olur hep beraber göreceğiz...

Atkiyi takacak diyorsun ama...

Insallah birseyler olur, bu is bu kadar basit olmamali, böyle kapanmamali.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• kimse trabzonspordan üstün değildir

yahu sen nasıl başbakansın.sezonun en çekişmeli zamanında azizeye kalem hediye gönderiyorsun, buca maçında aman bi aksilik olmasın diyorsun yahu buca yunan takımı mı. açıkca safını belli ettin. bu trabzon bunu asla unutmaz. sevmiyorum seni ve senin zihniyetini
                KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Canlı yayın hangi kanalda var ?

Yorum

• İlk olarak ünsalyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    protesto varmı gerçekten gökçe abi çıkıyorum evden
                    Var diyorlar, sen neden halen evdesin bu arada?

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hicbirsey yok orada...
                      kaçırdınız çok kısa gösteriyolar görüntüleri

Yorum

Arkadaşlar, emniyet bu gurubun önünde duramadı. Şu anda miting alanına girildi, yeryerinden oynuyor... Trabzon sesleri ortalığı inletiyor...
                        bu siyasi ortamda bunu yapabilecek baska bir il var mi acaba. yeni kitabimizin adi "su cilgin TRABZONlular" olsun.

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kimse trabzonspordan üstün değildir

yahu sen nasıl başbakansın.sezonun en çekişmeli zamanında azizeye kalem hediye gönderiyorsun, buca maçında aman bi aksilik olmasın diyorsun yahu buca yunan takımı mı. açıkca safını belli ettin. bu trabzon bunu asla unutmaz. sevmiyorum seni ve senin zihniyetini

Yeterki Fenere birseyler olmasin mantigi iste, yoksa görüyorsun demokrasi yerini diktatörlüge birakiyor.

Yorum

• Başbakan Erdoğan’ın Hopa mitingi öncesi ilçede olaylar çıktı. Sabah saatlerinde mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı’na hakim bir binaya büyük boy CHP bayrağı, yanındaki binaya da ’AKP Hopa’dan defol! Gençlik Muhalefeti’ yazılı pankart asan grup, miting

Yazik

Yorum

• Ufak tefek tartışmalar ve küçük bir arbede varmış, gerginlik had safhada amaaaaa bir 3'lü hiç bu kadar anlamlı olmamıştı. Mest oldum telefonda desem yeridir...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ahmet başladı mı miting?
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X