Başbakan Erdoğan’ın Hopa mitingi öncesi ilçede olaylar çıktı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, emniyet bu gurubun önünde duramadı. Şu anda miting alanına girildi, yeryerinden oynuyor... Trabzon sesleri ortalığı inletiyor...
Trabzon'da olup da protesto etmeyen TRABZONSPORLUYUM demesin,
fener amigosu, Aziz'in yardakcisi Ampul'e oy veren TRABZONSPORLUYUM demesin...
Alin benden de bir siyasi yorum...Sampiyon TRABZONSPOR!
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak ünsalyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprotesto varmı gerçekten gökçe abi çıkıyorum evdenhepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi saka mi yapiyorsun, eger öyle ise müthis bir haber bu....
Yok şaka yapmıyorum ama miting alanı çok dar bir alandaymış. Hal böyle olunca ilerleyebildikleri kadar ilerlemişler ama iki bina arasını düşünün poliste varmış çok fazla gitmelerine izin verilmiyormuş.
Ancak alandan gelen seslere göre elbet miting alanındakilerde etkilenecektir. Yok etkilenmeyeceklerse onların ben Trabzonsporluluklarına tükereyim...
Miting şu an için sakin ama başbakanımız kürsüden Trabzonspor'un onurlu mücadelesinden dem vurmaya başlarsa, neler olur hep beraber göreceğiz...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok şaka yapmıyorum ama miting alanı çok dar bir alandaymış. Hal böyle olunca ilerleyebildikleri kadar ilerlemişler ama iki bina arasını düşünün poliste varmış çok fazla gitmelerine izin verilmiyormuş.
Ancak alandan gelen seslere göre elbet miting alanındakilerde etkilenecektir. Yok etkilenmeyeceklerse onların ben Trabzonsporluluklarına tükereyim...
Miting şu an için sakin ama başbakanımız kürsüden Trabzonspor'un onurlu mücadelesinden dem vurmaya başlarsa, neler olur hep beraber göreceğiz...
Atkiyi takacak diyorsun ama...
Insallah birseyler olur, bu is bu kadar basit olmamali, böyle kapanmamali.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
kimse trabzonspordan üstün değildir
yahu sen nasıl başbakansın.sezonun en çekişmeli zamanında azizeye kalem hediye gönderiyorsun, buca maçında aman bi aksilik olmasın diyorsun yahu buca yunan takımı mı. açıkca safını belli ettin. bu trabzon bunu asla unutmaz. sevmiyorum seni ve senin zihniyetiniKOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
İlk olarak ünsalyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprotesto varmı gerçekten gökçe abi çıkıyorum evden
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHicbirsey yok orada...çok kısa gösteriyolar görüntüleri
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, emniyet bu gurubun önünde duramadı. Şu anda miting alanına girildi, yeryerinden oynuyor... Trabzon sesleri ortalığı inletiyor...
Yorum
-
İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse trabzonspordan üstün değildir
yahu sen nasıl başbakansın.sezonun en çekişmeli zamanında azizeye kalem hediye gönderiyorsun, buca maçında aman bi aksilik olmasın diyorsun yahu buca yunan takımı mı. açıkca safını belli ettin. bu trabzon bunu asla unutmaz. sevmiyorum seni ve senin zihniyetini
Yeterki Fenere birseyler olmasin mantigi iste, yoksa görüyorsun demokrasi yerini diktatörlüge birakiyor.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum