Miting alanına giriş yapan grubu tekrar kontrol altına almaya çalışıyormuş polis kordon içine alma gayretindeymiş...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUfak tefek tartışmalar ve küçük bir arbede varmış, gerginlik had safhada amaaaaa bir 3'lü hiç bu kadar anlamlı olmamıştı. Mest oldum telefonda desem yeridir...İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMiting alanına giriş yapan grubu tekrar kontrol altına almaya çalışıyormuş polis kordon içine alma gayretindeymiş...
Biraz olsun sesimizi duyururuz insallah...
Demokrasi Trabzon'da yok oldu olacak is degil...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMiting alanına giriş yapan grubu tekrar kontrol altına almaya çalışıyormuş polis kordon içine alma gayretindeymiş...
Abi Trabzon'da isen neden destek vermiyorsun?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Etten duvarın ilk görüntüleri; http://www.facebook.com/video/video....14568&commentsTrabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaber61 de ebru sanatıyla ilgili haberler ve evet ebru sanatıyla...... E o kadar reklam almışlar menfaat dünyası......
Abi sende destek olsan su malum gruba...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet başladı mı miting?
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz olsun sesimizi duyururuz insallah...
Demokrasi Trabzon'da yok oldu olacak is degil...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Başbakan bilerek yada bilmeyerek bu olaya müdahil olmuştur...Ha belki arkadaşların söylediği gibi yarışa etki etmemiştir doğrudur bunların hepsi ihtimal dahilindedir.
Lakin gücün hukukuna taptığını açıkca göstermiştir. Aziz yıldırım denen hakkında şişkin bir şaibe dosyası olan bir adamı TC Başbakan'lık makamına kabul edemezsin becerebiliyorsan diğerleri gibi silivri'ye gönderirsin maçan yiyorsa tabi...
Futbola siyaseti biz sokmadık...Sapla samanı hiç karıştırmadık...Sandıkta görüşürüz Mesut bey pankartı (tehditi ülkeyi bu hale getiren bir etkenlerden biridir)nı biz açmadık biz o toplara hiç girmedik...Büşra kızımızın kafası yarılana ve sen buna müdahil olana kadar...E ama ne oldu yine akıllanmadın şaşkın ördek moduna geçtin...Niye çünkü özünde bir insansın ve fenerlisin makam rütben ne olursa olsun içinde zehir var farketmesen de biz görüyoruz...
Halka hizmet yapmak götürmek için Başbakan oluyorsun...Köprü yaptım yol yaptım baraj yaptım kıl yün vs..bunları milletin başına kakamazsın senin işin bu işini yapmak doğru yapmak zorundasın bununla övünmen saçma...
Aziz'e kalem yollamış ne kadar masum bir hareket zira kalem gönderdiği adam senin kelleni isteyenler karı gönderiyordu
Çağdaşlık ve ileri demokrasi'den anladığını bu garip hareketler mi?
Kırdığın potları yazmaya gerek yok...Ama durumun bu hale gelmesi bizim isteğimiz değildi...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehopa dönüşündeki olayın görüntülerini izledim.koruma memuru hayatını kaybetti ytanılmıyorsam.yazık günah değil mi?
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehopa dönüşündeki olayın görüntülerini izledim.koruma memuru hayatını kaybetti ytanılmıyorsam.yazık günah değil mi?
Milletin protesto yapmasina izin versinler, buna izin vermiyenler o memurun ölümünden sorumludur.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum