Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yanlış zaman akp

Вы попали по адресу!

Yorum

• Trabzon'da ki arkadaşların hala daha ne işi var forumda ??
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadece bu platformda gözüm kapalı yüzlerce adam sayarım sana aynı tavrı gösterecek.

O kadar asil adamdırlar.

Elbetteki çoook büyük çoğunluk aynı tavrı gösterecek Benim sözüm körü körüne gidenlere Cümlem yanlış kurulmuş olabilir
        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Trabzonlu Taraftarlara geçitmi vermiyorlarmış....

Fener Forması giysinler bütün kapılar açılır.......
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• hopa da olaylar olduğu haberlere düşmeye başladı fakat şu ana kadar kesinlikle Trabzonsporla alakalı bi protesto kelimesi geçmiş değil, utanmasalar insanları terör örgütü militanı olarak tanıtacaklar, bakalım daha neler göreceğiz..

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Arkadaşlar, emniyet bu gurubun önünde duramadı. Şu anda miting alanına girildi, yeryerinden oynuyor... Trabzon sesleri ortalığı inletiyor...
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Trabzonspor forması yasaklanmış ha !!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün başlığı açtığımda bordo mavi rengin kullanılması yasak değil bildiğim kadarıyla diyenler.Ya da tişörtleri normal bulanlar.

Trabzonspor formasıyla miting alanına gitmek yasak.Hem de Trabzon'da.Rahat mısınız ?

Demokrasiye özgürlüge darbe...

Tarih bunuda yazacak...!
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• pretosto için toplanan grubu dağıtmışlar diye duydum.. o bugun fotosunu koyduğunuz grup falan..
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buradaki herkes gibi"Dünya üzerindeki en iyi Trabzonsporlu benim" diyecek kadar Trabzonsporluyum ve buradaki herkes gibi "herkesten çok benim içim yandı" diyebilecek kadar Trabzonsporluyum.
                      Herkesin hassasiyetini anlayabilecek durumdayım ve anlayabiliyorum ama bu hassasiyeti kullanıp fırsatçılık yapanlara karşı da çok hassasım.
                      o zaman şöyle diyim abi
                      üst satırlarına çok büyük saygı duymakla birlikte
                      bırak işgüzarlığı da tepkiye yardımcı ol,
                      ulusoy olduğuna göre trabzon bağlantın vardır
                      ara eşi dostu kırıp dökmeden haklı ikan haksız duruma düşmeden başbakana haddini bildirsinler,
                      1 küçük kartona yazılacak 1 cümle karadeniz insanının zekası ile birleşirse derdimizi anlatmış oluruz,
                      kılı tüyü aramayı bırak dediğim gibi yap...
                      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• istedikleri kadar durdursunlar sandık başında görüşeçeğiz ve mitinge gidiyorum biri beni durdursun bakalım trabzonda olupta mitinge gelmeyip protesto etmeyen trabzonsporlu değil kardeşim birazda gelir teyip ben gidiyorum
                        T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar, emniyet bu gurubun önünde duramadı. Şu anda miting alanına girildi, yeryerinden oynuyor... Trabzon sesleri ortalığı inletiyor...
                          messi gelse böyle sevinmezdim
                          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

Arkadaşlar, emniyet bu gurubun önünde duramadı. Şu anda miting alanına girildi, yeryerinden oynuyor... Trabzon sesleri ortalığı inletiyor...
                            Abi miting kaçta başlayacak bir de onu öğrensen
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Abi saka mi yapiyorsun, eger öyle ise müthis bir haber bu....
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon'da ki arkadaşların hala daha ne işi var forumda ??

Bende bunu anlamiyorum, gidin malum gruba destek olsun, bugün degilde ne zaman?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X