2 30da miting var seyredeyim diye eve geldim alel acele ama hopadaki kalabalıkla karşılaştım.zavallı millette bekliyor trabzon meydanında
saat 1 30 civarıydı babamla görüştüm telefonda uzun sokakta trabzonspor lehine sloganlar atılıyor dedi.
ben hala gerekli tepkinin oluşacağını sanmıyorum.hemen bir atkı verirler başbakana oda der ki'' ne yani uşağumm siz şampiyon oldunuzda biz yapmadık mı '' der.
Biz ülke olarak malesef sevdiğimiz desteklediğimiz kişilerin yanlışlarını görmeyiz kabullenmeyiz Burada aynı şeyi bahçeli yada kılıçdaroğlu yapmış olsaydı yine aynı tartışmaları farklı kişiler yapıyor olacaktı
Sadece bu platformda gözüm kapalı yüzlerce adam sayarım sana aynı tavrı gösterecek.
O kadar asil adamdırlar.
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
anlıyorum abi inan ki anlıyorum,
sen anlayamadın hassasiyetimizi,
binde bir belki dediğin olmuş olabilir ama yüzde 105 imizin takımı için ciğerinin yandığını anlamalısın,
tek tük particilik yapandan rahasız olana kadar giden şampiyonluktan rahasız ol,
varsa trabzonda eş dost akraban ara organize olsunlar
Buradaki herkes gibi"Dünya üzerindeki en iyi Trabzonsporlu benim" diyecek kadar Trabzonsporluyum ve buradaki herkes gibi "herkesten çok benim içim yandı" diyebilecek kadar Trabzonsporluyum.
Herkesin hassasiyetini anlayabilecek durumdayım ve anlayabiliyorum ama bu hassasiyeti kullanıp fırsatçılık yapanlara karşı da çok hassasım.
Trabzonda AKP ve Trabzonspor bayraklarıyla dolu ve bınada fatıh sultan mehmet ıle tayyıp resmı asılı. Bu tam bir rezalettir. Bu milletvekilleri resmen bizimle dalga geçmekteler. Sorarım siz hangi şehrin milletvekilisiniz ? 300 otobüs şehir dışından adam getirip trabzonda trabzonlulara eziyet çektirmenin amacı nedir ?
tt arena açılışında yapılan şerefsizliğe sessiz kalmayıp tepkisini koyan GS'liler kadar olamazsa o meydandakiler...konuşacak çok da fazla bir şey yok. toplumlar layık olduğu kadar yönetilir miş...
biz bize haksızlık yapana bir tepki koymak istiyorsak ve bunu yapan şahıs bir siyasi ise tabiki tepkimiz siyasi alandaolucak bu durumda bu söylem ve tepkilerin trabzonspor dışında bir amacı yok bunu başka yerlere çekmeye çalışan partizan arkadaşlar siz bence trabzonspor lu lugunuzu gözden geçirin ve ampül ve şerefli amblem arasında duracagınız yeri seçin ilk önce
Hopa'da polisin attığı gaz bombalarından zehirlenen Metin Lokumcu adlı emekli öğretmen, ki kendisini tanırım, vefat etmiş. mitingine tüküreyim boşbakan...
Yorum