yanlış zaman akp
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece bu platformda gözüm kapalı yüzlerce adam sayarım sana aynı tavrı gösterecek.
O kadar asil adamdırlar.
Elbetteki çoook büyük çoğunluk aynı tavrı gösterecek Benim sözüm körü körüne gidenlere Cümlem yanlış kurulmuş olabilir
Yorum
-
hopa da olaylar olduğu haberlere düşmeye başladı fakat şu ana kadar kesinlikle Trabzonsporla alakalı bi protesto kelimesi geçmiş değil, utanmasalar insanları terör örgütü militanı olarak tanıtacaklar, bakalım daha neler göreceğiz..
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün başlığı açtığımda bordo mavi rengin kullanılması yasak değil bildiğim kadarıyla diyenler.Ya da tişörtleri normal bulanlar.
Trabzonspor formasıyla miting alanına gitmek yasak.Hem de Trabzon'da.Rahat mısınız ?
Demokrasiye özgürlüge darbe...
Tarih bunuda yazacak...!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradaki herkes gibi"Dünya üzerindeki en iyi Trabzonsporlu benim" diyecek kadar Trabzonsporluyum ve buradaki herkes gibi "herkesten çok benim içim yandı" diyebilecek kadar Trabzonsporluyum.
Herkesin hassasiyetini anlayabilecek durumdayım ve anlayabiliyorum ama bu hassasiyeti kullanıp fırsatçılık yapanlara karşı da çok hassasım.
üst satırlarına çok büyük saygı duymakla birlikte
bırak işgüzarlığı da tepkiye yardımcı ol,
ulusoy olduğuna göre trabzon bağlantın vardır
ara eşi dostu kırıp dökmeden haklı ikan haksız duruma düşmeden başbakana haddini bildirsinler,
1 küçük kartona yazılacak 1 cümle karadeniz insanının zekası ile birleşirse derdimizi anlatmış oluruz,
kılı tüyü aramayı bırak dediğim gibi yap...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
istedikleri kadar durdursunlar sandık başında görüşeçeğiz ve mitinge gidiyorum biri beni durdursun bakalımtrabzonda olupta mitinge gelmeyip protesto etmeyen trabzonsporlu değil kardeşim birazda gelir teyip ben gidiyorum
T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, emniyet bu gurubun önünde duramadı. Şu anda miting alanına girildi, yeryerinden oynuyor... Trabzon sesleri ortalığı inletiyor...AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, emniyet bu gurubun önünde duramadı. Şu anda miting alanına girildi, yeryerinden oynuyor... Trabzon sesleri ortalığı inletiyor..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, emniyet bu gurubun önünde duramadı. Şu anda miting alanına girildi, yeryerinden oynuyor... Trabzon sesleri ortalığı inletiyor...
Abi saka mi yapiyorsun, eger öyle ise müthis bir haber bu....İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da ki arkadaşların hala daha ne işi var forumda ??
Bende bunu anlamiyorum, gidin malum gruba destek olsun, bugün degilde ne zaman?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum