Particilik ne pis bir hastalikmis arkadas.Burda Trabzonspor'un ugradigi haksizlikliklara karsi bir tepki verilmeye calisiliyor bazilari hala kaybedilecek 3-5 oyun pesinde.Bende bu akp denen partiye oy vermistim ama simdi avuclarini yalarlar.Soz konusu Trabzonspor ise gerisi teferruattir.Herhangi bir siyasi partinin degil Trabzonspor'un sempatizani olmakta fayda var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimi küçümsemişim ben ya,bişey dedik herkes saldırıya geçti,akp ne kadar siyasete karıştırdıysa bizi,buradaki fırsatçılarda o kadar karıştırıyor dedim o kadar..bunda ne var anlamadım,akp yi mi savundum,yaptıklarını mı onayladım nedir bu hazımsızlık anlamadım.
bırak csp yi msl partilerini
ortada bir hak yemişlik var ve trabzon halkı koyun olmadığını ıspatlasın,
şampiyonluğu elinden alınma sebebi olan ülke yöneticisnin bordo mavi istismarına fırsat vermesin,
olay budur,
senden başka zeki koyun olmayan yokmu,ne denmek isteniyor anlamaya çalış
bırak kuru inadı...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak Bülent Dizman 53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu forumda alenen seçim propagandası yapılıyor.kimse ses çıkartmıyor. neden ? nedeni çok basit !!!. hala anlamamış arkadaşlar var.
Egemen gel buraya, al bu sarı lacivert kalemi Aziz başkana gönder
senin için yeterli mi ? bilirim değildir, devam öyleyse,
Aziz Yıldırım sahaya inerse bende inerim
Buca maçında sıkıntı olmasın
Bazı haksızlıklar olmuş olabilir.
Bunları yapıp bunları pişkin pişkin söyleyen, Trabzonsporluların 27 seneden beri beklediği şampiyonluğu çalanlara ne denmesini istiyorsunuz ? haksızlık olduğuna inanıyorsan açsana soruşturmayı. En kısa yolunu söyleyeyim aziz yıldırım'ın cep telefon kayıtlarını dök ortaya.. Ne oldu maçan yemiyor mu ?
Bak kardeşim ben 27 yıldır bir fiil Trabzonspor'u takip ediyorum. 22 yıldan beri Trabzonspor'un maçlarına gidiyorum. Ben bu sene kadar ondan alınıp buna verilen bir lig yaşamadım. Ve bu can alma şampiyonluk yarışının en can alıcı yerinde oldu. Şimdi hiç kimse kalkıp bize merhamet gösterin tarafsız olun demesin.
Biz tarafız o tarafta, Trabzonspor'un tarafıdır.
Canımızı yakanın, canını yakacağız !
Dinimizin gereği de bunu söyler, o kadar diyorum.En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 15:09.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak erdemtilki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ülkede koyunların hangi siyasi hareket içerisinde yer aldıgını herkes biliyor# BMN #
Yorum
-
İlk olarak Umut Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman şunları bir öğren sonra öyle yorumlar yap.
AKP Trabzon Mitingi öncesi son hazırlıklar:
1) Üzerinde ampul logosu olan bordo-mavi tişörtler hazırlatıldı...
2) Dün akşam tribün liderleri toplatıldı, "akıllı olun" denildi...
3) İzmir'den özel güvenlik ekipleri getirtildi...
4) Çevre illerden 300 otobüs vatandaş Trabzon'a getirtildi...
5) Uzun sokakta yürüyüşe geçen kalabalık önden ve arkadan durduruldu. Miting alanına şehirdışından otobüslerle getirilen yandaşlar yerlerini alıyor.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Bir adamı çok sevebilrisiniz şimdiye kadar yaptığı herşeyi çok doğru yapmış da olabilir ülkeye hayal bile edilemeyecek hizmetleride olmuş olabilir Ama arkadaş Trabzonspor umuza yanlış yaptıysa bunu söylemek neden siyaset yapmak oluyor olsun
Bizim ülkemizde bazılarımız malesef sevdiğimiz desteklediğimiz kişilerin yanlışlarını görmeyiz kabullenmeyiz Burada aynı şeyi bahçeli yada kılıçdaroğlu yapmış olsaydı yine aynı tartışmaları farklı kişiler yapıyor olacaktıEn son Murat Altun tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 15:33.
Yorum
-
İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlamaya çalış o zaman sayın abim,
bırak csp yi msl partilerini
ortada bir hak yemişlik var ve trabzon halkı koyun olmadığını ıspatlasın,
şampiyonluğu elinden alınma sebebi olan ülke yöneticisnin bordo mavi istismarına fırsat vermesin,
olay budur,
senden başka zeki koyun olmayan yokmu,ne denmek isteniyor anlamaya çalış
bırak kuru inadı...# BMN #
Yorum
-
Yarış içindeki iki taraftan birine aleni şekilde taraf çıkarak işlerin isteği doğrultusunda gitmesini alenen ortaya koyan bir başbakanı,
kendi şehrini hiçbir platformda koruyamayan, korumayan hakkının yenmesine her fırsatta göz yuman bakanı,
üzerindeki gs formasını, kimliğini gözümüzün içine soka soka utanmadan Trabzonspor'u basamak gören kirli ellerini ona bulaştıran mv. adayını
Evet protesto ediyorum. İstemiyorum arkadaş Trabzonsporun üzerine kene gibi yapışan bu adamları.
Bordo mavi renklerin her fırsatta kullanılmasını görmek, fb li bir adamın boynunda Trabzonspor atkısını görmek midemi bulandırıyor. İşte buyüzden;
"Evet seçim propagandası yapıyorum."
Var mı ötesi?TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-
İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir adamı çok sevebilrisiniz şimdiye kadar yaptığı herşeyi çok doğru yapmış da olabilir ülkeye hayal bile edilemeyecek hizmetleride olmuş olabilir Ama arkadaş Trabzonspor umuza yanlış yaptıysa bunu söylemek neden siyaset yapmak oluyor olsun
Biz ülke olarak malesef sevdiğimiz desteklediğimiz kişilerin yanlışlarını görmeyiz kabullenmeyiz Burada aynı şeyi bahçeli yada kılıçdaroğlu yapmış olsaydı yine aynı tartışmaları farklı kişiler yapıyor olacaktı2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Ya arkadaş git TOKİ yi öv.Git yaptıkları yolları,hastaneleri öv.Lan abartıyorum hertürlü şaibelerin karıştığı sınavlarda Akp'm suçsuzdur de.Bu ortamda bunları yazmana bile razıyım.Ama Trabzonspor dedinmi orda dur.Övdürtmem.Her türlü haksızlığı adaletsizliği yapıp ensemize vurup aldılar.Ama Akplisin ya.Yine haklılar.
Trabzonspor siyaset üstüdür diye nara atanlar iş kendi partilerine geldimi çığırtkanlık yapar,yemezse susar.
Formasını giyen adamı miting alanına almazsın,ama miting alanındaki adamlara o iğrenç tshirtlerden dağıtırsın.İşte senin demokrasin bu.Konutlaşmaya devam edin.
Yorum
-
İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazdıklarınızdan hala anlaşılmadığımı anlıyorum ve susuyorum.
sen anlayamadın hassasiyetimizi,
binde bir belki dediğin olmuş olabilir ama yüzde 105 imizin takımı için ciğerinin yandığını anlamalısın,
tek tük particilik yapandan rahasız olana kadar giden şampiyonluktan rahasız ol,
varsa trabzonda eş dost akraban ara organize olsunlarYAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum