Bunlar güya demokrasiyi getirecek yeni anayasa yapıp herkesin eşit olması sağlayacaklarmış !!! Şerefsizler başka bi şe değiller....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemiting saat kacta. televizyondan takip edebilirmiyim?
Yorum
-
İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle14,30 da başlayacak.Kanal 24 büyük ihtimal verecektir.Kanalın sitesinden de takip edebilirsin.
Galiba cok sey olacak o mitingde. Bakalim yinemi stat yapilcak bize.''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
Protesto olmazsa birkac gün kendime gelemem.
Basbakan'nin yaptigi tüm Trabzonspor camiasina haksizliktir.
Tanjant'i, Zagnos Vadisi'ni yaptin diye Trabzonspor'a haksizlik yapamazsin.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dakika gelişmesi. Polis dün akşam birçok tribün gurubu lideri ve üyesini merkeze almış, mitingde herhangi bir protesto olması halinde başlarının sıkıntıya gireceğini söylemiş.
Ne güzel memleket !
Ülkenin poliside "TEHDIT" ediyor desene.
Bu insanin elinden özgürlügü almak demektir, istedigim yerde istedigim kisiyi protesto ederim, bu benim en dogal hakkim.
Bu davranislar demokrasi ile bagdasmiyor...!
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTesekkurler
Galiba cok sey olacak o mitingde. Bakalim yinemi stat yapilcak bize.
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten dışardan 300 otobüs mü getirtiliyor miting için. Ciddi soruyorum gerçekten merak ettim ?hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk kez olacak bir şey değil.
Hocam hic bir protesto olmayacak mi simdi?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk kez olacak bir şey değil.yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum