Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunlar güya demokrasiyi getirecek yeni anayasa yapıp herkesin eşit olması sağlayacaklarmış !!! Şerefsizler başka bi şe değiller....

Yorum

• miting saat kacta. televizyondan takip edebilirmiyim?
      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• yazıklar olsun..
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          miting saat kacta. televizyondan takip edebilirmiyim?
          14,30 da başlayacak.Kanal 24 büyük ihtimal verecektir.Kanalın sitesinden de takip edebilirsin.

Yorum

• bu otobüs olayini keske birileri kaydedebilse cok güzel olur, hic sanmiyorum haberlerde cevre illerden gelenler oldúgunu diceklerini

Yorum

• Bazı arkadaşlar hiç şaşırtmıyorlar beni.

Çok sevdikleri Trabzonspor için dahi vazgeçemiyorlar siyasilerden...

Çok enteresan çoook...
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Acaba ancak 2023 demi sampiyon olabilirsiniz, onumu demek istiyorlar? Simdi icimden gecenleri yazsam bunlar icin ama neyse....
                @BordoylaMavi

Yorum

• İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  14,30 da başlayacak.Kanal 24 büyük ihtimal verecektir.Kanalın sitesinden de takip edebilirsin.
                  Tesekkurler

Galiba cok sey olacak o mitingde. Bakalim yinemi stat yapilcak bize.
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Protesto olmazsa birkac gün kendime gelemem.

Basbakan'nin yaptigi tüm Trabzonspor camiasina haksizliktir.

Tanjant'i, Zagnos Vadisi'ni yaptin diye Trabzonspor'a haksizlik yapamazsin.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son dakika gelişmesi. Polis dün akşam birçok tribün gurubu lideri ve üyesini merkeze almış, mitingde herhangi bir protesto olması halinde başlarının sıkıntıya gireceğini söylemiş.

Ne güzel memleket !

Ülkenin poliside "TEHDIT" ediyor desene.

Bu insanin elinden özgürlügü almak demektir, istedigim yerde istedigim kisiyi protesto ederim, bu benim en dogal hakkim.

Bu davranislar demokrasi ile bagdasmiyor...!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tesekkurler

Galiba cok sey olacak o mitingde. Bakalim yinemi stat yapilcak bize.
                        Ben tam tersi olağan bir miting bekliyorum.Herhangi bir olay çıkmaması için gerekli tüm baskı ve önlemleri alacaklardır.

Yorum

• Gerçekten dışardan 300 otobüs mü getirtiliyor miting için. Ciddi soruyorum gerçekten merak ettim ?
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gerçekten dışardan 300 otobüs mü getirtiliyor miting için. Ciddi soruyorum gerçekten merak ettim ?
                            İlk kez olacak bir şey değil.
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Hocam hic bir protesto olmayacak mi simdi?

Yorum

gökçe abi trabzondasın sen herhangi bişey varmı trabzonspor taraftarlarıyla ilgili toplanma falan filan
                                yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X