Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aradaki 9 puanin kapandigi ilk maclarda kimsenin diyecegi bisey yok
    febeye yenildik
    9 puan kaybettik
    devre arasi golcu almadik
    senelerdir golcu eksigi cekiyoruz - yonetim iyi bir golcu alsa bence kimse engeleyemeyecekti
    yetmedi brozekleri aldik hic ise yaramadilar - egemene selcuga imza attirmayip soz verip adamlarin konsantrasyonunu dusurduler - gs ile anlasmis bi selcuk ne kadar ozverili oynadi sizce?
    yonetim guclu durmadi - azizle samimiyetinden bahsetti hep
    basbakan kalem verince kotu oluyor
    sadri baskan en iyi dostum diyip selam yollarken tepki verdiniz mi
    pisirik dururken tepki verdiniz mi
    en iyi dostum unal aysal dedi sonra
    simdide iliskileri dondurmus
    bizim bu yonetim zaafiyetinde neler kaybettik sizce
    siyasilerin bir kabahati varsa bile en son sirada gelir en buyuk kabahat yonetimdedir
    ankaragucu baskani ak partilidir ama adam gibi azizin suclarini ortaya cikarmaktadir
    bizim de gercek hedeflerle ugrasmamiz gerekir
    hedef sasirtmamaliyiz
    Bunlar Rıdvan Dilmen, Sinan Engin, Gürcan Bilgiç ağızları... Biz 9 puan kaybettim diye fenerbahçe'nin başkanı hakem odalarını basma hakkını kimden aldı? Biz 9 paun kaybetik diye Emre rakiplerine saha içinde tehdit, küfür, hakaret (Buca maçında Musanın açıklamaları) etme hakkını nerden aldı? Biz 9 puan kaybettik, golcü almadık diye Karabüskspor'lu Emenike'nin Fener'e karşı oynamaması mı gerekir? Biz 9 puan kaybettik diye başbakanımızın Fenerbahçe'nin başkanına sarı-lacivert kalem hediye edip, Alex'i Türk yapma saçmalığını bu Türkiye'ye izlemek zorundamıydı?

Sadri Şener'in ve yönetimin yaptığı yanlışları forumda ''yönetime yönelik eleştirler'' kısmında okuyabilirsin. Merak etme sen, BMN'nin Trabzonsporluluğu, saf Trabzonspor sevgisinden gelir. BMN'nin tek gerçeği bu... Arkasında hiçbir siyasi güç yok.

Bu zamana kadar kimsenin siyasi oyuncağı olmadı, olmayacakta. Seçim zamanı bir çok partiden değişik şekillerde teklifler aldık ama çok şükür onurumuzu para için satmadık. Tabi bunlar seni gerçekten ilgilendiriyorsa...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak logitech tarafından gönderildi
      aranha senin hesabına göre Ergenekon'un başı başbakanın kendisidir yada Ergenekon'un bir elemanı.
      su konuda bazi arkadaslara katiliyorum
      sen basbakansin
      sanane fenerden trabzondan
      sen de ki ben milli takimliyim
      diger butun takimlar bana ayni
      ben butun turkiyenin butun takimlarini seviyorum
      belki demistir bilmiyorum
      galiba eskiden oyle biseyler demis
      ama sen niye boyle bir ortamda kalem gonder filan
      hatali bunlar
      ama
      kacan sampiyonlugun sebepleri bunlar degildir
      lutfen insafli olalim
      sebep ergenekon ve futboldaki mafya uzantilaridir
      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• artık tutunacak dalları kalmayanlar başka yerlere saldırmaya başlamışlar
        ruhunuzu kaç paraya satıyorsunuz ey yalakalar!!!

Yorum

• Arahna Kardesim,

Su an Trabzonspor taraftarinin hakkini arayabilecegi ne bir kurum var nede bir duzen buna musait.
          Siyasetcilerin Trabzonsporu agizlarina almamasi icin, elimizdeki tek koz secim kozu su an.
          Basbakan sucsuz bile olsa hatalidir ve hatasinin bedelini odemek zorunda, ama bunu sadece Trabzon icin soyluyorum.
          Trabzonspor lu olanlar icinde soyluyorum ama istanbul da oyunu degistiren bir Trabzonsporlunun mesaji anlasilamayagi icin onlara bir sey diyemeyiz.

Yani Trabzon da E.Bayraktarin dedikleri olursa Trabzon bitmis demektir.
          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Trabzonspor'u Siyasete degisenler...

Hepinize yaziklar olsun...

Benim partim herseyim TRABZONSPOR'dur...!
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yönlendirme gayet başarılı..

Tebrikler herkese.

Kimse kimseyi kandırmasın ve bu tarz manipülasyonların içine sokmasın lütfen.

Kendi renktaşımız dediğimiz insanlar birbirleri ile kavga ediyor bu ve bunun gibi başlıklarda.

Bunu neresi birleştiricilik.

Konu tamamen amacından sapmıştır.

Yönetim olarak lütfen sizler gerekli sağduyu yu gösteriniz ve her yönde yapılabilecek, siyasi yönlendirmelere izin vermeyiniz.

Bu ve bunun gibi başlıklar ya tek başlıkta birleştiriniz.O başlıkta herşey serbest gibi bir ibareniz olabilir..Ki rengi belli olan bu başlığa isteyen girer isteyen girmez... Ya da bu başlıklar altındaki kavgaların önüne geçiniz. Zira her başlığın altında muhakkak A yada B tarafa bir siyasi manipülasyon var...

İntikam dediğimiz 2012 yılında, birbirleri ile küsmüş taraftar topluluğu ile mi yola çıkmayı düşünüyor(sun)uz.

Yorum

• Siyaseti futbola karıştırmayın arkadaşlar lütfen diyorum...
                Lütfen.
                Taraftarlarımız gidip takım için yürüyüş yapıyor başbakana "haklı veya haksız " bi takım eleştirel pankartlar açılıyor amenna ama kurt işareti yapıp sloganlar atmak işi başka yere taşıyor.
                Takımı partiye çevirmeyelim lütfen bu takımı her partiden her kesimden insan destekliyor kimsenin
                tekelinde değildir.
                Şampiyon TRABZONSPOR

Yorum

• Davut Özdemir bu numaralar yemiyor canım.

Yorum

• İlk olarak Davut Özdemir tarafından gönderildi
                    Başlığın adı 12 haziran seçimlerinde hangi partiye / bağımsız adaya oy vereceksin olarak değiştirilsin istiyorum....

Yani iş artık oraya gelmiş millet takımı bi kenara bırakmış parti konuşuyor yazik...
                    Şampiyon TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonluların %90 ının tuttuğu 2. takım gs dir diyen Trabzon a akp den milletvekili adayı bir şahıs.

trabzonludur ancak gs lidir bunuda ekleyeyim zaten biliyor burdaki çoğu kişi... yani bize göre çıkış hatalı çürük bir 61 dir kendisi.

ben trabzonuma güveniyorum, Trabzonspor u ezip ikinci plana atmayacaktır benim insanım... ak partiye o gün tokadı indirecek, çakma trabzonluları milletvekilliğine getirmeyecektir ve bu hareketiyle tüm ülkeye mesaj verecektir. bu insanları o koltuğa getirip bizi ikinci kere rezil etmeyin ülkeye, başkada birşey demiyorum.
                      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 18:19.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Davut Özdemir bu numaralar yemiyor canım.

Açalım lütfen..

Yorum

• - İşine gelmeyenler belli oluyor , içimizdeki Erdoğan Bayraktarları gördükçe miğdem bulanıyor kusura bakmayın...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• benim tahminim yüzde 1 bile etkilemez bu devran böyle sürer gider,
                            Trabzon eski Trabzon değil...
                            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonluların %80 inin tuttuğu 2. takım gs dir diyen Trabzon a akp den milletvekili adayı bir şahıs.

trabzonludur ancak gs lidir bunuda ekleyeyim zaten biliyor burdaki çoğu kişi... yani bize göre çıkış hatalı çürük bir 61 dir kendisi.

ben trabzonuma güveniyorum, Trabzonspor u ezip ikinci plana atmayacaktır benim insanım... ak partiye o gün tokadı indirecek, çakma trabzonluları milletvekilliğine getirmeyecektir ve bu hareketiyle tüm ülkeye mesaj verecektir. bu insanları o koltuğa getirip bizi ikinci kere rezil etmeyin ülkeye, başkada birşey demiyorum.

%90 demisti...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bizim mesajlara ne oldu Adem..?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X