inşallah ceza almam.. yahu arkadaş senin hakkın o savunduğun akpartinin başı tarafından evire çevire şapurdata şapurdata yenmiş. hiç mi onurunuz yok burda haunları savunuyosunuz arkadaş. bugün sana yanlış yapan akparti ise ona ceza vermeyip gidip saadetemi ceza vereceğiz?.. akp+chp+mhp+ ne kadar parti var ise üstüste koyup alayının ... bugün iktidarda kim olursa olsun bu düzen içerisinde ister akp ister chp ister mhp ister bi başkası, fb ile ts böyle bi dutuma yine kalsın ve yine seçim olsun yine herkes ama herkes fenerden yana taraf olur. yani yok kimsenin kimseden bir farkı. ama bugün bana yanlışı yapan cezasını adam akıllı çekecek. onun içinde barajı geçebileceğini düşündüğün bir partiye basacaksın oyunu alacaksın kendince kısmi intikamını...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sizin mv adayiniz bole konusursa kusura bakmayin ben istedigim gibi konusurum. Ugun bu olaylarin bu safhaya gelmesinin ana sebebi sirma sacli bakandir trabzonsporu kendi himayesinde saniyor olmasidir ama bu halk size geeeken cevabi yerel secimlerde vermisti gene verecektir ki bende zamaninda akeepe ye oy verdim malesef
Yorum
-
bu siyaset bir yere girdimi illaki hangi camia olursa olsun üçe beşe böler. ben zaten ak partili değilim, ama bir ak partiliyle omuz omuza durabileceğim, seve seve konuşabileceğim tek şey Trabzonspor'dur. bunun kıymetini bilmem lazım, herkesin bilmesi lazım. herhangi bir partiyi burda Trabzonspor'dan çok sahiplenen kusura bakmasın ama kendinden şüphe etsin. hiç bir parti(akp,chp,mhp,saadet,dp hangi yiyiciler sürüsü ise fark etmez) TRABZONSPOR'dan sütün değil.. inşallah bir gün bu takımın başına bizim gibi düşünen birileri de geçince tek yürek olmayı becerebiliriz...Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah ceza almam.. yahu arkadaş senin hakkın o savunduğun akpartinin başı tarafından evire çevire şapurdata şapurdata yenmiş. hiç mi onurunuz yok burda haunları savunuyosunuz arkadaş. bugün sana yanlış yapan akparti ise ona ceza vermeyip gidip saadetemi ceza vereceğiz?.. akp+chp+mhp+ ne kadar parti var ise üstüste koyup alayının ... bugün iktidarda kim olursa olsun bu düzen içerisinde ister akp ister chp ister mhp ister bi başkası, fb ile ts böyle bi dutuma yine kalsın ve yine seçim olsun yine herkes ama herkes fenerden yana taraf olur. yani yok kimsenin kimseden bir farkı. ama bugün bana yanlışı yapan cezasını adam akıllı çekecek. onun içinde barajı geçebileceğini düşündüğün bir partiye basacaksın oyunu alacaksın kendince kısmi intikamını...En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 18:47.
Yorum
-
İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın mıtınge gelecek olan var mı Trabzonspor taraftarı olarak !
Lütfen ufakta olsa tepki gösterin Basbakana...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum