Batum'a yerleşeceğini söylüyordu beyefendi. Şimdi hedefte büyütmüş demek. Önce yardım çuvallarını açıklasın. 12 haziranda şamarı yiyince diğer konuyu da açıklar.Beyefendi GS li olduğu için Trabzonspor'un ne kadar kutsal olduğunu bilmiyor herhalde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasil mudahale etti basbakan ben gercekten bilmiyorum
bi anlatin
aydinlatin bizi
Hem sen 2005 ide hatırlamıyorsun sanırım ? Özkan Sümer'in neden istifa ettiğinide hatırlamıyorsun ?
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanzanya'dan bağlanıyorsun galiba olaylardan bihabersin
tahmin varsayim parti kimligi ile deil
asil hedef bizim samplugumuzu calanla olmalidir
onlarin ekmegine yag surmek degilceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
basbakan savunuculariyla polemige, olaylarin ötesinde polemige giren arkadaslar, yanlis yapiyorsunuz!..
bakin siz tartisirken olayin kendisi kayboldu neredeyse... sakin amacta bu olmasin?
adam bize resmen mal muamelesi cekmis ula varmi daha ötesi!... basbakanin yedigi naneyi bu sözüyle itiraf etmis....hemide cinconlu...beklenen gün gelecekse eger cekilen cile kutsaldir...
Yorum
-
Bu aciklamanin alt metninde tamamen psikolojik bir korku hakim. Su anda Trabzon'da buyuk bir infial var. Bu infial kimilerini direkt olarak etkisi altina almisken kimileri de kararsiz. Siyasi olarak cok sevdikleri insanlara oy verip vermeme noktasinda bocaliyorlar, cunku isin bir ucunda da Trabzonspor var.
Iste bu aciklama o insanlari hedeflemekte. Erdogan Bayraktar'in agzindan cikan bu sozleri bazi kesimler resmi, arastirilmis rakam olarak algiliyor. "Yahu, bekledigimiz tepki verilmiyormus zaten, baksana %0.5 oynayacak diyor sayin Bayraktar, demek ki benden baska kimse Trabzonspor'u dusunmuyor, ben mi dusunecegim?" algisi yaratip karasiz insanlarin oylarini kapmak derdindeler.
Bu insanlar guzel konusuyorlar ama neticeye bir bakalim.
Turk futbolunun lokomotif sehri Trabzon'dur. Buna ragmen modern stadyumlar konusunda en geride birakilan sehirlerden biri Trabzon olmustur. Kayseri'ye, Rizeye stadyum yapan zihniyet, Trabzon'da bu stadyum isini hep secim sonralarina birakmaktadir. Neden? Kayseri'de, Rize'de, İstanbul'da bu stadyumlar yapilirken, Trabzon'da bilincli olarak surekli ertelenebilecek, uzerine spekulasyon yapilabilecek bir arazi ve proje belirliyorlar. Sonuc ortada.
Trabzon halki bir tehditle karsi karsiyadir. Trabzon'dan AKP'ye oy atmayacak arkadaslarin korkmasina gerek yok, cunki AKP zaten iktidar olacak. Buradan milletvekili gitmis, gitmemis bir sey degismez. Buradan 6 vekil de gondersek AKP'ye, 4 yil boyunca bir daha hatirlanmayacagiz.
Bir Ak Partili.En son unbounded tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 17:39.
Yorum
-
İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir AK partili olarak bu kadar küçük insanların (kendini akıllı sanan zavallıların bulunduğu) bir yerde artık daha fazla bulunmak istemiyorum ve şu andan itibaren bu insanlarla aynı ortamda bulunmamak adına forum üyeliğimden istifa ediyorum.size küçük dünyanızda bol muhalefetli günler.burda ne kadar fazla kalırsam bana o kadar fazla yazık.yöneticiler gereğini yapın lütfen !
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemekikeye oynama diyen
ankaragucunu arayan
buca baskani ile devre arasinda anlasan para veren eskisehirdeki gollerimizi iptal eden alexe kasitli tekme atan kaleciye baski yapan da ak parti veya basbakan mi?
adam dogal ozu sozu bir
fenerbahceliyim diyor
bundan oy devsirmeye kalkmak yanlis
memurlari etkileyen basbakan deil futbol mafyasi aziz ergenekon vb olusumlardir
hedef saptirmayin
gozunuzu acin
bu yorumlar futbol mafyasinin isine gelir
Biz Yattara'yı 6 senede ancak Türk yapmışken Alex nasıl oluyorda şampiyonluk yarışının kızıştığı son 5 hafta'da birden bire Türk oluveriyor. Ama Allahı var Alex'in şampiyonluk kupasını havaya kaldırırken başbakanımıza sırtına astığı Brezilya bayrağı ile güzel bir mesaj verdi doğrusu...
Adam'ın fenerbahçeliliğine kimsenin bir şey dediği yok ki!!! Biz diyoruzki bunu bilmek zorunda değiliz, bu işlere fazla bulaşmayacak ülkenin başbakanı.Çünkü yarışın en önemli safhasında kendi olaya bilerek müdahele etmese bile verdiği o fotoğraftan TFF,MHK herkes üzerine düşen mesajı almıştır. Bunu görmek bu kadar zor mu? İddia ediyorum eğer başbakanımız Aziz Yıldıvım'a ve Alex'e alet olmasaydı şampiyon olamazlardı.
Bizim isyanımız buna... Birde şahsi olarak Erdoğan Bayraktar'a... Galatasaraylıyım diyen, 2.'lik başarıdır diyen bir adamın ben Trabzon'dan milletvekili olmasını istemiyorum.Gitsin İstanbul 3.bölgeden seçilsin.Daha anlamlı olur...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesomut ve faydali seyler uzerinde konusalim
tahmin varsayim parti kimligi ile deil
asil hedef bizim samplugumuzu calanla olmalidir
onlarin ekmegine yag surmek degil
Siyasetin aşağılık bir kurum olduğunu her zaman söyleyen birisi olarak söylüyorum bunları
Şampiyonluğu kaybettiğimiz süreci değerlendirmek lazım doğru analiz yapabilmek için
Her şey başbakanın olmaması gereken bir zamanda yaptığı çıkışlarla başladı
Yurt dışından fb başkanına kalem göndermek bunların ilkiydi
Masumane bir şey olsa bu basına yansımazdı. Basına yansıdı çünkü bir TFF'ye ve MHK'ye mesaj gönderildi
Fb başkanı ve Alex ile yapılan görüşme ve o görüşmede alenen söylenen aksilik olmaz ayarlarız ifadesi ise taraf olmaması gereken başbakanı taraf yapmakla kalmadı daha öteye giderek taraftar yaptı
Bu sürecin akabinde başladı fb maçlarındaki hakem hataları
Ayrıca bu görüşme sonrasında Aziz Yıldırım'ın cezasının indirilmesi bu yorumumuzun ne kadar doğru olduğunu gösteren bir delil niteliğindedir.
Gelelim bize. Yönetimimiz sessiz kaldı bunu bende dile getiriyorum ama karşında böyle bir organizasyon varken ne yaparsan yap şampiyonluğu elinden alırdılar.
Biz puanı Eskişehir maçında kaybetmezsek başka maçta yine kaybedecektik çünkü ortada çok büyük bir tezgah var.
Başbakan ilk defa kazık atmıyor bizim camiamıza bunu da irdelemek gerekir.
Şimdi gelelim size. Partizan gözlükle baktığınız için doğru değerlendirmeler yapamıyorsunuz. Benim partim de tuttuğum takım da Trabzonspor. Yanlış yapana hesap sorarım. Seçimde ailemden bir kişi AKP'ye oy vermeyecek. Ayrıca tüm tanıdıklarımı da bu yönde oy kullanması için teşvik ediyorum. AKP'nin iktidar olup olmaması umrumda değil benim ve burada yazan bir çok arkadaşımızın tek derdi Trabzonspor.
Yorum
-
İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir AK partili olarak bu kadar küçük insanların (kendini akıllı sanan zavallıların) bulunduğu bir yerde artık daha fazla bulunmak istemiyorum ve şu andan itibaren bu insanlarla aynı ortamda bulunmamak adına forum üyeliğimden istifa ediyorum.size küçük dünyanızda bol muhalefetli günler.burda ne kadar fazla kalırsam bana o kadar fazla yazık.yöneticiler gereğini yapın lütfen !---- HER ZAMAN HER YERDE FORZA TRABZON ----
Yorum
-
Trabzonsporlu AKP li CHP li MHP li İşçi Parti li bile vardır.
RTE yi seven de vardır, sevmeyeden de.
Neden bu kadar uç yorumlar yapılıyor, bazıları fırsattan istifade edip geneli kapsayarak hakeret bile ediyor.
herkez eleştiri yapmalı ama farklı görüşteki arakadaşları da düşünmek gerekiyor.
Yorum
-
...
İlk olarak engsah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporlu AKP li CHP li MHP li İşçi Parti li bile vardır.
Neden bu kadar uç yorumlar yapılıyor, bazıları fırsattan istifade edip geneli kapsayarak hakeret bile ediyor.
herkez eleştiri yapmalı ama farklı görüşteki arakadaşları da düşünmek gerekiyor.
siyasi görüşüm var dünya görüşüm ve yaşam hedeflerimde var
hani bilsem ki benim oyumla benim düşüncem iktidar olacak
ama o iktidarın bir kısımı Trabzonspor!a karşı olacak
yakarım okuyum
bakarım işimeBMN KOCAELİ
Yorum
-
İlk olarak engsah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporlu AKP li CHP li MHP li İşçi Parti li bile vardır.
Farklı görüşe gerek yok
Yorum
-
....
İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaalesef bazı arkadaşlarımız tuttukları partiyi trabzonsporun üzerinde görmekte. benim için ve bir çok trabzonsporlu için trabzonspor asıldır x,y partisi önemli değildir. önemli olan trabzonspora yapılan bir haksızlık var ve bu haksızlığa tepkidir. burada kimse x,y z partilerini savunmamaktadır. savunmamalıdırda. insanlar bir karar vermeli trabzonspor mu? partispormu?
önce
TrabzonsporBMN KOCAELİ
Yorum
-
Kimse kimseyi kandırmasın...
Sanırım malzemesi bol bir yönlendirme yapılıyor.
Bu ve bunun gibi gereksiz başlıkların kapatılması taraftarıyım.
Olmadı hangi partiye oy vereceksiniz diye bir başlıkta açılsın... Yakışmıyor bize
Bu ve bunun gibi konuları tartışacağımız birden fazla başlık var zaten.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum