Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Batum'a yerleşeceğini söylüyordu beyefendi. Şimdi hedefte büyütmüş demek. Önce yardım çuvallarını açıklasın. 12 haziranda şamarı yiyince diğer konuyu da açıklar.Beyefendi GS li olduğu için Trabzonspor'un ne kadar kutsal olduğunu bilmiyor herhalde.
    FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nasil mudahale etti basbakan ben gercekten bilmiyorum
      bi anlatin
      aydinlatin bizi
      Daha nasıl müdahale edecekti. Aziz sahaya inerse bende inerim ne demek. Azize fenerbahçe kalemi göndermek ne demek. Azizle alexle fotoğraflar vermek ne demek ? Bu fotoğraflar bile devlet memuru hakemlerin düzgün karar verememesine vesile olabilir.
      Hem sen 2005 ide hatırlamıyorsun sanırım ? Özkan Sümer'in neden istifa ettiğinide hatırlamıyorsun ?

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tanzanya'dan bağlanıyorsun galiba olaylardan bihabersin
        somut ve faydali seyler uzerinde konusalim
        tahmin varsayim parti kimligi ile deil
        asil hedef bizim samplugumuzu calanla olmalidir
        onlarin ekmegine yag surmek degil
        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Klasik taktik.

Ulufe dağıtarak oy toplama.
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• basbakan savunuculariyla polemige, olaylarin ötesinde polemige giren arkadaslar, yanlis yapiyorsunuz!..
            bakin siz tartisirken olayin kendisi kayboldu neredeyse... sakin amacta bu olmasin?

adam bize resmen mal muamelesi cekmis ula varmi daha ötesi!... basbakanin yedigi naneyi bu sözüyle itiraf etmis....hemide cinconlu...
            beklenen gün gelecekse eger cekilen cile kutsaldir...

Yorum

• Bu aciklamanin alt metninde tamamen psikolojik bir korku hakim. Su anda Trabzon'da buyuk bir infial var. Bu infial kimilerini direkt olarak etkisi altina almisken kimileri de kararsiz. Siyasi olarak cok sevdikleri insanlara oy verip vermeme noktasinda bocaliyorlar, cunku isin bir ucunda da Trabzonspor var.

Iste bu aciklama o insanlari hedeflemekte. Erdogan Bayraktar'in agzindan cikan bu sozleri bazi kesimler resmi, arastirilmis rakam olarak algiliyor. "Yahu, bekledigimiz tepki verilmiyormus zaten, baksana %0.5 oynayacak diyor sayin Bayraktar, demek ki benden baska kimse Trabzonspor'u dusunmuyor, ben mi dusunecegim?" algisi yaratip karasiz insanlarin oylarini kapmak derdindeler.

Bu insanlar guzel konusuyorlar ama neticeye bir bakalim.

Turk futbolunun lokomotif sehri Trabzon'dur. Buna ragmen modern stadyumlar konusunda en geride birakilan sehirlerden biri Trabzon olmustur. Kayseri'ye, Rizeye stadyum yapan zihniyet, Trabzon'da bu stadyum isini hep secim sonralarina birakmaktadir. Neden? Kayseri'de, Rize'de, İstanbul'da bu stadyumlar yapilirken, Trabzon'da bilincli olarak surekli ertelenebilecek, uzerine spekulasyon yapilabilecek bir arazi ve proje belirliyorlar. Sonuc ortada.

Trabzon halki bir tehditle karsi karsiyadir. Trabzon'dan AKP'ye oy atmayacak arkadaslarin korkmasina gerek yok, cunki AKP zaten iktidar olacak. Buradan milletvekili gitmis, gitmemis bir sey degismez. Buradan 6 vekil de gondersek AKP'ye, 4 yil boyunca bir daha hatirlanmayacagiz.

Bir Ak Partili.
              En son unbounded tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 17:39.

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir AK partili olarak bu kadar küçük insanların (kendini akıllı sanan zavallıların bulunduğu) bir yerde artık daha fazla bulunmak istemiyorum ve şu andan itibaren bu insanlarla aynı ortamda bulunmamak adına forum üyeliğimden istifa ediyorum.size küçük dünyanızda bol muhalefetli günler.burda ne kadar fazla kalırsam bana o kadar fazla yazık.yöneticiler gereğini yapın lütfen !
                Küçük de zavallı da sensin.
                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

emekikeye oynama diyen
                  ankaragucunu arayan
                  buca baskani ile devre arasinda anlasan para veren eskisehirdeki gollerimizi iptal eden alexe kasitli tekme atan kaleciye baski yapan da ak parti veya basbakan mi?
                  adam dogal ozu sozu bir
                  fenerbahceliyim diyor
                  bundan oy devsirmeye kalkmak yanlis
                  memurlari etkileyen basbakan deil futbol mafyasi aziz ergenekon vb olusumlardir
                  hedef saptirmayin
                  gozunuzu acin
                  bu yorumlar futbol mafyasinin isine gelir
                  merak etme burada herkesin gözü açık... çeteleri içeri tıkmakla gurur duyan başbakanımız bu bahsettiğiniz şikecileri içeri tıkmak için ne bekliyor? Onlarasarı-lacivert kalem hediye edeceğine, Alex'in eline 3 hafta'da Türk pasaportu vermekle övüneceklerine, Sivas maçından sonra Alex'i,Emre'yi soyunma odasında tebrik etme yarışına gireceğine önce ülkedeki şu pisliği temizlesin...

Biz Yattara'yı 6 senede ancak Türk yapmışken Alex nasıl oluyorda şampiyonluk yarışının kızıştığı son 5 hafta'da birden bire Türk oluveriyor. Ama Allahı var Alex'in şampiyonluk kupasını havaya kaldırırken başbakanımıza sırtına astığı Brezilya bayrağı ile güzel bir mesaj verdi doğrusu...

Adam'ın fenerbahçeliliğine kimsenin bir şey dediği yok ki!!! Biz diyoruzki bunu bilmek zorunda değiliz, bu işlere fazla bulaşmayacak ülkenin başbakanı.Çünkü yarışın en önemli safhasında kendi olaya bilerek müdahele etmese bile verdiği o fotoğraftan TFF,MHK herkes üzerine düşen mesajı almıştır. Bunu görmek bu kadar zor mu? İddia ediyorum eğer başbakanımız Aziz Yıldıvım'a ve Alex'e alet olmasaydı şampiyon olamazlardı.

Bizim isyanımız buna... Birde şahsi olarak Erdoğan Bayraktar'a... Galatasaraylıyım diyen, 2.'lik başarıdır diyen bir adamın ben Trabzon'dan milletvekili olmasını istemiyorum.Gitsin İstanbul 3.bölgeden seçilsin.Daha anlamlı olur...
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

somut ve faydali seyler uzerinde konusalim
                    tahmin varsayim parti kimligi ile deil
                    asil hedef bizim samplugumuzu calanla olmalidir
                    onlarin ekmegine yag surmek degil
                    Parti kimliği umurumda değil

Siyasetin aşağılık bir kurum olduğunu her zaman söyleyen birisi olarak söylüyorum bunları

Şampiyonluğu kaybettiğimiz süreci değerlendirmek lazım doğru analiz yapabilmek için

Her şey başbakanın olmaması gereken bir zamanda yaptığı çıkışlarla başladı

Yurt dışından fb başkanına kalem göndermek bunların ilkiydi

Masumane bir şey olsa bu basına yansımazdı. Basına yansıdı çünkü bir TFF'ye ve MHK'ye mesaj gönderildi

Fb başkanı ve Alex ile yapılan görüşme ve o görüşmede alenen söylenen aksilik olmaz ayarlarız ifadesi ise taraf olmaması gereken başbakanı taraf yapmakla kalmadı daha öteye giderek taraftar yaptı

Bu sürecin akabinde başladı fb maçlarındaki hakem hataları

Ayrıca bu görüşme sonrasında Aziz Yıldırım'ın cezasının indirilmesi bu yorumumuzun ne kadar doğru olduğunu gösteren bir delil niteliğindedir.

Gelelim bize. Yönetimimiz sessiz kaldı bunu bende dile getiriyorum ama karşında böyle bir organizasyon varken ne yaparsan yap şampiyonluğu elinden alırdılar.

Biz puanı Eskişehir maçında kaybetmezsek başka maçta yine kaybedecektik çünkü ortada çok büyük bir tezgah var.

Başbakan ilk defa kazık atmıyor bizim camiamıza bunu da irdelemek gerekir.

Şimdi gelelim size. Partizan gözlükle baktığınız için doğru değerlendirmeler yapamıyorsunuz. Benim partim de tuttuğum takım da Trabzonspor. Yanlış yapana hesap sorarım. Seçimde ailemden bir kişi AKP'ye oy vermeyecek. Ayrıca tüm tanıdıklarımı da bu yönde oy kullanması için teşvik ediyorum. AKP'nin iktidar olup olmaması umrumda değil benim ve burada yazan bir çok arkadaşımızın tek derdi Trabzonspor.

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir AK partili olarak bu kadar küçük insanların (kendini akıllı sanan zavallıların) bulunduğu bir yerde artık daha fazla bulunmak istemiyorum ve şu andan itibaren bu insanlarla aynı ortamda bulunmamak adına forum üyeliğimden istifa ediyorum.size küçük dünyanızda bol muhalefetli günler.burda ne kadar fazla kalırsam bana o kadar fazla yazık.yöneticiler gereğini yapın lütfen !
                      aman ne üzüldüm şimdi allah yolunu açık etsin zavallıda sensin birader partizanlık gözünü karartmış senin. aramızdaki fark ne biliyormusun sen akp ben ise trabzonspor sevdalısıyım...
                      ---- HER ZAMAN HER YERDE FORZA TRABZON ----

Yorum

• Trabzonsporlu AKP li CHP li MHP li İşçi Parti li bile vardır.
                        RTE yi seven de vardır, sevmeyeden de.
                        Neden bu kadar uç yorumlar yapılıyor, bazıları fırsattan istifade edip geneli kapsayarak hakeret bile ediyor.
                        herkez eleştiri yapmalı ama farklı görüşteki arakadaşları da düşünmek gerekiyor.

Yorum

• ...

İlk olarak engsah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonsporlu AKP li CHP li MHP li İşçi Parti li bile vardır.
                          Neden bu kadar uç yorumlar yapılıyor, bazıları fırsattan istifade edip geneli kapsayarak hakeret bile ediyor.
                          herkez eleştiri yapmalı ama farklı görüşteki arakadaşları da düşünmek gerekiyor.
                          önce trabzonspor.
                          siyasi görüşüm var dünya görüşüm ve yaşam hedeflerimde var
                          hani bilsem ki benim oyumla benim düşüncem iktidar olacak
                          ama o iktidarın bir kısımı Trabzonspor!a karşı olacak
                          yakarım okuyum
                          bakarım işime
                          BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak engsah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonsporlu AKP li CHP li MHP li İşçi Parti li bile vardır.
                            Tek görüşüm var şahsen o da Trabzonspor

Farklı görüşe gerek yok

Yorum

• ....

İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              maalesef bazı arkadaşlarımız tuttukları partiyi trabzonsporun üzerinde görmekte. benim için ve bir çok trabzonsporlu için trabzonspor asıldır x,y partisi önemli değildir. önemli olan trabzonspora yapılan bir haksızlık var ve bu haksızlığa tepkidir. burada kimse x,y z partilerini savunmamaktadır. savunmamalıdırda. insanlar bir karar vermeli trabzonspor mu? partispormu?
                              kararımız belli
                              önce
                              Trabzonspor
                              BMN KOCAELİ

Yorum

• Kimse kimseyi kandırmasın...

Sanırım malzemesi bol bir yönlendirme yapılıyor.

Bu ve bunun gibi gereksiz başlıkların kapatılması taraftarıyım.

Olmadı hangi partiye oy vereceksiniz diye bir başlıkta açılsın... Yakışmıyor bize

Bu ve bunun gibi konuları tartışacağımız birden fazla başlık var zaten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X