Bir AK partili olarak bu kadar küçük insanların (kendini akıllı sanan zavallıların) bulunduğu bir yerde artık daha fazla bulunmak istemiyorum ve şu andan itibaren bu insanlarla aynı ortamda bulunmamak adına forum üyeliğimden istifa ediyorum.size küçük dünyanızda bol muhalefetli günler.burda ne kadar fazla kalırsam bana o kadar fazla yazık.yöneticiler gereğini yapın lütfen !
Bir Trabzonsporlu olarak çok sevindiğimi belirtmeden geçemeyeceğim.Bu arada haddime değil ama forum yöneticileri isteğe bağlı üye silme işlemi yapmazlar.Sağ üstte çıkış imgesi var.
herkes sunu iyi bilsin ki trabzonspora siyaset bulaştırmayın diyenler ilk once trabzonspora siyaset bulaştırmışlardır ... bazı taraftar gruplarına iyilikler yaparak trabzonspor üzerinden prim yapmak hangi siyasetçinin ahlakına sığar soruyorum size !!!
pazar gunu herkes fikirlerini ideolojilerini bir kenara koyup sadece ve önce trabzonspor için yürüdüler !
akp istemedi diye oraya gelmeyen bir grup azınlık aldıkları paraların ne kadar helal oldugunu acıklasınlar ! vicdanları rahat mı soylesınler !
biz akp.cilik yapmıyoruz siz bunu iyi anlayın !
güçlünün yanında değil haklının yanında olan bir spordan sorumlu devlet bakanın,
bile bile kendi düştüğü tuzaktan ötürü şimdi telaş içerisinde trabzonda bir takım göz boyaması yapan başbakanın ,
bir takım gruplara maddi manevi destek ve onlara hoş görünerek trabzonsporlulardan oy koparmaya çalışan erdoğan bayraktarın hangi partiden veya düşünceden olduğu önemli olmadı hiç bir zaman !
önemli olan sadece trabzonsporun içerisine yığdıkları siyaseti bir an önce kaldırıp gitmeleridir tek isteğimiz !
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
tepki gösterenlere siyasi görüşleri için bunu yapıyor diyenler şerefsizdir!!!!
kimse buradakilerin Trabzonsporluluğunu sorgulamasın! fenerliler bile gözüme daha cok sempatik geliyor onlar hiç değilse yediği boku inkar etmiyor !!!!
Siyasetin aşağılık bir kurum olduğunu her zaman söyleyen birisi olarak söylüyorum bunları
Şampiyonluğu kaybettiğimiz süreci değerlendirmek lazım doğru analiz yapabilmek için
Her şey başbakanın olmaması gereken bir zamanda yaptığı çıkışlarla başladı
Yurt dışından fb başkanına kalem göndermek bunların ilkiydi
Masumane bir şey olsa bu basına yansımazdı. Basına yansıdı çünkü bir TFF'ye ve MHK'ye mesaj gönderildi
Fb başkanı ve Alex ile yapılan görüşme ve o görüşmede alenen söylenen aksilik olmaz ayarlarız ifadesi ise taraf olmaması gereken başbakanı taraf yapmakla kalmadı daha öteye giderek taraftar yaptı
Bu sürecin akabinde başladı fb maçlarındaki hakem hataları
Ayrıca bu görüşme sonrasında Aziz Yıldırım'ın cezasının indirilmesi bu yorumumuzun ne kadar doğru olduğunu gösteren bir delil niteliğindedir.
Gelelim bize. Yönetimimiz sessiz kaldı bunu bende dile getiriyorum ama karşında böyle bir organizasyon varken ne yaparsan yap şampiyonluğu elinden alırdılar.
Biz puanı Eskişehir maçında kaybetmezsek başka maçta yine kaybedecektik çünkü ortada çok büyük bir tezgah var.
Başbakan ilk defa kazık atmıyor bizim camiamıza bunu da irdelemek gerekir.
Şimdi gelelim size. Partizan gözlükle baktığınız için doğru değerlendirmeler yapamıyorsunuz. Benim partim de tuttuğum takım da Trabzonspor. Yanlış yapana hesap sorarım. Seçimde ailemden bir kişi AKP'ye oy vermeyecek. Ayrıca tüm tanıdıklarımı da bu yönde oy kullanması için teşvik ediyorum. AKP'nin iktidar olup olmaması umrumda değil benim ve burada yazan bir çok arkadaşımızın tek derdi Trabzonspor.
aradaki 9 puanin kapandigi ilk maclarda kimsenin diyecegi bisey yok
febeye yenildik
9 puan kaybettik
devre arasi golcu almadik
senelerdir golcu eksigi cekiyoruz - yonetim iyi bir golcu alsa bence kimse engeleyemeyecekti
yetmedi brozekleri aldik hic ise yaramadilar - egemene selcuga imza attirmayip soz verip adamlarin konsantrasyonunu dusurduler - gs ile anlasmis bi selcuk ne kadar ozverili oynadi sizce?
yonetim guclu durmadi - azizle samimiyetinden bahsetti hep
basbakan kalem verince kotu oluyor
sadri baskan en iyi dostum diyip selam yollarken tepki verdiniz mi
pisirik dururken tepki verdiniz mi
en iyi dostum unal aysal dedi sonra
simdide iliskileri dondurmus
bizim bu yonetim zaafiyetinde neler kaybettik sizce
siyasilerin bir kabahati varsa bile en son sirada gelir en buyuk kabahat yonetimdedir
ankaragucu baskani ak partilidir ama adam gibi azizin suclarini ortaya cikarmaktadir
bizim de gercek hedeflerle ugrasmamiz gerekir
hedef sasirtmamaliyiz
ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bu adamin dedigi gibi eger %1 oy kaybi yasarlarsa Trabzonda,
Bu Trabzonspor un Trabzonda bittigi andir,
Trabzonspor un 2.inci 3.uncu siraya dustugunun gostergesidir,
Trabzonspor un "Tek kutlama yapilmayan il" durumunun bittigi gundur.
Siyaset ile herseyin satin alinabileceginin kanitidir bu.
Trabzonspor u agzina alan siyasetci istemiyoruz palavralarini birakma zamani demektir.
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Forumdan giden arkadaşlar partileri uğruna Trabzonsporluluk'dan da vazgeçebilecek mi? Hadi, buradan gittiniz, gerçeklerden nasıl kaçacaksınız? Trabzonspor'un hakkının çalındığını gördüğünde "ben gerekeni yaptım ve BMN'den çıktım, daha ne yapayım mı" diyeceksiniz?
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Bir AK partili olarak bu kadar küçük insanların (kendini akıllı sanan zavallıların) bulunduğu bir yerde artık daha fazla bulunmak istemiyorum ve şu andan itibaren bu insanlarla aynı ortamda bulunmamak adına forum üyeliğimden istifa ediyorum.size küçük dünyanızda bol muhalefetli günler.burda ne kadar fazla kalırsam bana o kadar fazla yazık.yöneticiler gereğini yapın lütfen !
yolun açık olsun uğurlar ola...
Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Parti sempatizanlarini gordukce midem bulaniyor.Kendi partisine laf ediliyor diye Trabzonsporlulugunu bir kenara birakan insanlardan nefret ediyorum.Partiler,gorusler,liderler gelip gecicidir,kalici olan Trabzonspor.Parti fanatikligi yuzunden forumdan uyeligimi silin diyebilen suursuzlarin forumda bulunmamasi he ne kadar daha iyi olsada, boyle cakma Trabzonsporlularin olmasi mide bulandirici..
aradaki 9 puanin kapandigi ilk maclarda kimsenin diyecegi bisey yok
febeye yenildik
9 puan kaybettik
devre arasi golcu almadik
senelerdir golcu eksigi cekiyoruz - yonetim iyi bir golcu alsa bence kimse engeleyemeyecekti
yetmedi brozekleri aldik hic ise yaramadilar - egemene selcuga imza attirmayip soz verip adamlarin konsantrasyonunu dusurduler - gs ile anlasmis bi selcuk ne kadar ozverili oynadi sizce?
yonetim guclu durmadi - azizle samimiyetinden bahsetti hep
basbakan kalem verince kotu oluyor
sadri baskan en iyi dostum diyip selam yollarken tepki verdiniz mi
pisirik dururken tepki verdiniz mi
en iyi dostum unal aysal dedi sonra
simdide iliskileri dondurmus
bizim bu yonetim zaafiyetinde neler kaybettik sizce
siyasilerin bir kabahati varsa bile en son sirada gelir en buyuk kabahat yonetimdedir
ankaragucu baskani ak partilidir ama adam gibi azizin suclarini ortaya cikarmaktadir
bizim de gercek hedeflerle ugrasmamiz gerekir
hedef sasirtmamaliyiz
Peşin hükümle konuşuyorsunuz
Sadri Şener hakkında olumlu düşüncelerimin olmadığını bilen bilir
Bu düşünceler bu süreçten dolayı oluşmadı bende
2 yıl öncede vizyon problemi olan birisi olarak görüyordum buna dair yazılarım kişisel blogumda duruyor hala
Yalnız bahsettiğiniz konuya ben bir önceki mesajda aslında değindim
Sen ikinci yarının başında puan kaybetmemiş olsaydın, atıyorum forvet diye drogba'yı getirmiş olsaydın, yönetim olarak güçlü dursaydın dahi o şampiyonluğu elinden alacaklardı
Yahu Lugano'nun maçlarda yaptığı hareketleri görmediniz mi? Şikayetçi olunsun kasten adam öldürmeye teşebbüsten 6 yıl yatarı var o hareketlerin ama faul bile çalınmadı. Bu iş o kadar basit değil. Büyük tezgah var ortada.
- Diğer partilerede gereken dersin verilmesi gerektiğine inanıyorum , alayına gider , bizbize yeteriz...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
siyasetle hiçbir alakam yoktur ama ak partinin bizim şampiyonluğumuz üzerinde%00000000000000000000000.1 etkisi oldu ise oyumu falan ona verecek değilim diğer tarafta görüşeceğiz...
trabzonsporun hakkini aramak ak partiye sovmek degildir
sorunlar tek tek yazilir
yapilacaklar tek tek yazilir
heef belirlenir
bu ugurda siyasilerden de gerekirse istifade edilir
sovmek bagirmak bir ise yaramaz
dusman degil dost sayisi artirmaliyiz
bize yakisan budur
akilli olmak korkaklik degildir
yonetim kendi uzerindeki basarisizliklari , aziz ve taraftarlari kendi uzerlerindeki tepkileri ak partiye iyi bi manevrayla onlendiriyor
ben yuruyuslerin ve ligtv iptallerinin ak partiye degil
sike yapan yaptiran illegal calismalara tepki olarak anliyorum
benim bildigim
ne aziz
ne sansar
ne must denizli
ne markus
ne federasyon baskani
ne hakem baskani
ne gol yiyen korcanmi koyacanmi o
ne alexe tekme atan ankaragucu kalecisi
ne eskisehir macinda gollerimizi iptal eden hakem
ne de febeye 3 penalti veren hakem
akpartili degiller
futbol mafyasi da ak partili degil
ergenekon bozuntulari bunlar
ve bu firsatla ak partiye bu yolla da zarar vermeye calisiyorlar
amacimiz ak partiyi temize cikarmak degildir
gerceklerin gorulmesidir
hedef ak parti ve basbakan dersek
gercek sorumlular arada kaynayacak
madem siyasi konusuyorsunuz
ben de konusayim
mhp ve chp ergenekon savunuculugu yapiyor
onlara oy veren futbol mafyasini ve ergenekoncu azizi destekliyor demektir
en buyuk ts dusmanlari chp ve mhp ye oy verendir
dersem?
ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
Yorum