Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bunlar of luysa ben of lu değilim !!!
    u will need justice at the end..

Yorum

• Bazı insanların değeri, bazılarının fiyatı vardır. Fiyatı olanlar bugün satın alınmıştı.

Yorum

• Meltem Tv ' yi açın.

Halil Şanlı

- Çek artık elini Trabzonspor'un elinden

Trabzonspor olmasa Faruk Özak yoktu
        En son bordo61 tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 00:12.
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• TG benim gözümde tek kelimeyle söylüyorum: BİTMİŞTİR.

Polisi oraya dizipte Trabzonsporluları içeri almayanlarında özgürlükten nasibini almadıklarını biliyorduk zaten ama çok pis sövüyorum içimden şu an.
          En son mda61 tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 00:19.
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• hakkariden trabzondaki hemşerilerimin bugünkü davranışlarına şaşıyorum bu kadar mı olur

Yorum

• İlk olarak viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hakkariden trabzondaki hemşerilerimin bugünkü davranışlarına şaşıyorum bu kadar mı olur
              ne varmış davranışlarımızda ?? hakkımızı aradık diyemi ?
              u will need justice at the end..

Yorum

• Trabzonspor İstanbul'a böyle mi kafa tutacak?Biz bir daha şampiyon olamayız çünkü bariz bir haksızlığı başka olası ufak çıkarlar için sineye çekiyoruz. işin özeti bu maalesef.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne varmış davranışlarımızda ?? hakkımızı aradık diyemi ?
                  ben adam akıllı bir protesto beklerdim doğrusu bu ne bölünmüşlük anlam veremiyorum böyle mi sevdik biz bu takımı bugün olanları okuduktan sonra maalesef biz bu şampiyonluğu taraftar olarak haketmmemişiz

Yorum

• Demiştim ben hiçbişe olmaz diye..3 milletvekilini alır,stadyumu da diğer seçime malzeme kullanır..İyi UYKULAR TRABZON!
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Bakın arkadaşlar,

Tek konumuz var o da Trabzonspor'un uğratıldığı zarardır. Bu zararın bir boyutunda da bir kaç siyasi isim yer alıyor.

Bu yüzden de bir partinin ülke politikalarının ve söylemlerinin eleştirileceği yer Trabzonspor forumu değildir.

Sadece ve sadece lütfen bakanımız Özak'ın bu süreçte Trabzonspor'a sahip çıkmayışının değerlendirilmesine ilişkin yorumlarda bulunun.
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tarih; cebini, şehrine ve rengine tercih edenlerden de hesap soracak..
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tarih; cebini, şehrine ve rengine tercih edenlerden de hesap soracak..
                          Tarihi onlar yazdığı müddetçe zor dostum...

Yorum

• Bunlara verilecek cevabın yeri bellidir.

Yorum

• Trabzonspor a verdikleri zarar bir yana, şu ülkeyi ne hale getirdiler. Ülke parçalanmanın eşiğinde hala bu adamlara oy vermekten bahsediliyor...

Yorum

• 31 Mayıs 2010 : Üzerimde Trabzonspor forması var diye miting alanına alınmadım! Diğer Trabzonsporlular'la beraber çevrem polislerle sarıldı. Özgür olduğum ülkede protesto yapıyorum diye jop yedim, gözaltına alındım...
                                Bu günü daha da unutmam...
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X