bunlar of luysa ben of lu değilim !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
TG benim gözümde tek kelimeyle söylüyorum: BİTMİŞTİR.
Polisi oraya dizipte Trabzonsporluları içeri almayanlarında özgürlükten nasibini almadıklarını biliyorduk zaten ama çok pis sövüyorum içimden şu an.En son mda61 tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 00:19.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakkariden trabzondaki hemşerilerimin bugünkü davranışlarına şaşıyorum bu kadar mı oluru will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene varmış davranışlarımızda ?? hakkımızı aradık diyemi ?
Yorum
-
Bakın arkadaşlar,
Tek konumuz var o da Trabzonspor'un uğratıldığı zarardır. Bu zararın bir boyutunda da bir kaç siyasi isim yer alıyor.
Bu yüzden de bir partinin ülke politikalarının ve söylemlerinin eleştirileceği yer Trabzonspor forumu değildir.
Sadece ve sadece lütfen bakanımız Özak'ın bu süreçte Trabzonspor'a sahip çıkmayışının değerlendirilmesine ilişkin yorumlarda bulunun.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarih; cebini, şehrine ve rengine tercih edenlerden de hesap soracak..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum