İlk olarak logitech tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Önce Trabzonspor'a ne verdik? soruna sadece şunu diyebilirim ki "elimde ne varsa onu vermeye çalıştım". formamı aldım, atkımı taktım, biletime para verdi. kart çıkarttı kart aldım. mesaj at dedi mesaj attım. Trabzonspor bana ne verdi peki? 28 yaşındayım. Şampiyonluk veremedi ama canı sağolsun. Bir şey beklentim yok Trabzonsporumdan. Çünkü temiz sevdim. Sadece onu sevdim. Onun üzerinden başka hesaplara girerek beklentiye girmedim.
ve soruyorum. Trabzonspor'un mu bakanımız Özak'a katkısı çok? Özak'ın mı Trabzonspor'a? Kusura kimse kalmasın ama bunun bence tek cevabı var. O da Trabzonspor'un Bakan Özak'a ve diğer tüm yöneticilere a'dan z'ye katkısı çok olmuştur. Trabzonsporum ise çoğu zaman oyunlara ve hesaplara kurban edilmiştir.Trabzonspor, bir gün mutlaka!
Yorum
-
İşte benim için gerçek taraftar profilleri
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKapatılan başlıklarda Trabzon'a yüklenilmiş,burda taraftar protestosunu yaptı.Ses yansımadı çünkü arkada kaldık.Ve sesi bastırmak için ellerinden geleni yaptılar.Kaldı ki çok fazla bir saymız da yoktu.Mitingdekilerin çoğu kadınlardı,zaten futbol bilmezler.''Gönülden Trabzonsporlu'' olanlar yapması gerekeni yapmıştır.Ayrıca biz orda Trabzon takımına sahip çık diye de bağırdık.
O bordo mavi parti tişörtleri giyenlerin yakasından tutup,kaç para aldınız diye sormamak için kendimi zor tuttum bugün.Sırf takımım için,bir ses de benden çıksın diye hasta halimle 5 saat ayakta dikildim.İlk olarak Murat Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce Trabzonspor'a ne verdik? soruna sadece şunu diyebilirim ki "elimde ne varsa onu vermeye çalıştım". formamı aldım, atkımı taktım, biletime para verdi. kart çıkarttı kart aldım. mesaj at dedi mesaj attım. Trabzonspor bana ne verdi peki? 28 yaşındayım. Şampiyonluk veremedi ama canı sağolsun. Bir şey beklentim yok Trabzonsporumdan. Çünkü temiz sevdim. Sadece onu sevdim. Onun üzerinden başka hesaplara girerek beklentiye girmedim.
ve soruyorum. Trabzonspor'un mu bakanımız Özak'a katkısı çok? Özak'ın mı Trabzonspor'a? Kusura kimse kalmasın ama bunun bence tek cevabı var. O da Trabzonspor'un Bakan Özak'a ve diğer tüm yöneticilere a'dan z'ye katkısı çok olmuştur. Trabzonsporum ise çoğu zaman oyunlara ve hesaplara kurban edilmiştir.Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke herkes Faruk Özak kadar Trabzonspor'lu olsa.
TRabzon'da dikili ağaçları olmayanlar,Trabzonspor'u kullanarak oy kapmaya çalışıyolar.Ayıptır ayıp.Önce Trabzon'a TRabzonspor'a bugüne kadar ne verdiniz çıkın onu söyleyin.
Dinime küfreden müslüman olsa bari.---- HER ZAMAN HER YERDE FORZA TRABZON ----
Yorum
-
İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin yaşın kaçta benim mesajımı sorguluyosun.Hem sanane istediğimi yazarım.
Yorum
-
- Faruk Özak'ın Trabzonsporun haklarını gaspedenleri güneşin batımını izler gibi izlediğini , yıllarca hemde , göremeyenlere denilecek pekte bişey yok...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Murat Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce Trabzonspor'a ne verdik? soruna sadece şunu diyebilirim ki "elimde ne varsa onu vermeye çalıştım". formamı aldım, atkımı taktım, biletime para verdi. kart çıkarttı kart aldım. mesaj at dedi mesaj attım. Trabzonspor bana ne verdi peki? 28 yaşındayım. Şampiyonluk veremedi ama canı sağolsun. Bir şey beklentim yok Trabzonsporumdan. Çünkü temiz sevdim. Sadece onu sevdim. Onun üzerinden başka hesaplara girerek beklentiye girmedim.
ve soruyorum. Trabzonspor'un mu bakanımız Özak'a katkısı çok? Özak'ın mı Trabzonspor'a? Kusura kimse kalmasın ama bunun bence tek cevabı var. O da Trabzonspor'un Bakan Özak'a ve diğer tüm yöneticilere a'dan z'ye katkısı çok olmuştur. Trabzonsporum ise çoğu zaman oyunlara ve hesaplara kurban edilmiştir.
eleştiri böyle yapılır. dolu dolu. eline sağlık kardeşim.Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.
Yorum
-
birşey sormak istiyorum. Yalnış hatırlamıyorsam 3 sene evvel sivasta kimliğinde Trabzon yazanlar stada alınmadı. Bunlardan biriside bendim. O zamanlar bordomavi.net de dahil bütün Trabzonspor camiası bunun bir insanlık ayıbı olduğu konusunda hem fikir değil miydi? Hatta o zaman sivas deplasmanında insan olmak gibi bir başlık bile açılmıştı. Peki gelelim bugüne. Üzerinde Trabzonspor forması olanlar miting alanına alınmadı değil mi? Bu olaylar arasında ki farkı birisi bana söylesin lütfen.
bunu şu açıdan değerlendirin, protesto için falan değil. Ben sağlam bir Trabzonspor taraftarıyım. Oyumu vereceğim parti konusunda hala daha kararsızım. Ve memleketime gelen her lideri dinleyerek karar vermeye çalışıyorum. Bütün mitinglere forma ile gittim ama bugün gidemedim. Bu benim özgürlüğüme bir engel değil midir?
Saygılar..Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirşey sormak istiyorum. Yalnış hatırlamıyorsam 3 sene evvel sivasta kimliğinde Trabzon yazanlar stada alınmadı. Bunlardan biriside bendim. O zamanlar bordomavi.net de dahil bütün Trabzonspor camiası bunun bir insanlık ayıbı olduğu konusunda hem fikir değil miydi? Hatta o zaman sivas deplasmanında insan olmak gibi bir başlık bile açılmıştı. Peki gelelim bugüne. Üzerinde Trabzonspor forması olanlar miting alanına alınmadı değil mi? Bu olaylar arasında ki farkı birisi bana söylesin lütfen.
bunu şu açıdan değerlendirin, protesto için falan değil. Ben sağlam bir Trabzonspor taraftarıyım. Oyumu vereceğim parti konusunda hala daha kararsızım. Ve memleketime gelen her lideri dinleyerek karar vermeye çalışıyorum. Bütün mitinglere forma ile gittim ama bugün gidemedim. Bu benim özgürlüğüme bir engel değil midir?
Saygılar..
Altına imza,mühür,parmak izi ne varsa atıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke herkes Faruk Özak kadar Trabzonspor'lu olsa.
TRabzon'da dikili ağaçları olmayanlar,Trabzonspor'u kullanarak oy kapmaya çalışıyolar.Ayıptır ayıp.Önce Trabzon'a TRabzonspor'a bugüne kadar ne verdiniz çıkın onu söyleyin.
Dinime küfreden müslüman olsa bari.
Ayrıca Erdoğan BAYRAKTAR'ın %1 etkiler bu olay sözüyle ilgli açmış olunan başlıkta da belirttiğim gibi, daha önceki birçok tecrübe gösteriyor ki AK Parti en az %45 oy alır Trabzon'dan.
Bir başka noktada bayan sayısının miting meydanında fazla olmasına yönelik yapılan tespittir. Bu gerçek, sadece Trabzon'a özgü bir olay değildir. Dikkatli takip eden arkadaşlar bayanların AK Parti mitinglerinde hep fazla olduğunu göreceklerdir. Parti en büyük farkıda bu noktadan sağlamaktadır zaten.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
siyasetten anlamam ondan dolayı millettle laf dalaşına girmem ben trabzonsporluyum.ben bekliyordum ki taraftarlarımız demokratikce eylemlerini yapsınlar ama oda ne çevik kuvveti salmışlar ortraya çatlak ses istemiyor.sadece trabzonspor adına birşeyler yapmak isteyen elinden sadece protesto yapmak gelen taraftarlara birilerinin maşası dedi sn başbakan.
malesef beklentilerim hayal kırıklığına uğratıldı başbakan taraından.kısacası trabzonda dağ fare doğurdu.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirşey sormak istiyorum. Yalnış hatırlamıyorsam 3 sene evvel sivasta kimliğinde Trabzon yazanlar stada alınmadı. Bunlardan biriside bendim. O zamanlar bordomavi.net de dahil bütün Trabzonspor camiası bunun bir insanlık ayıbı olduğu konusunda hem fikir değil miydi? Hatta o zaman sivas deplasmanında insan olmak gibi bir başlık bile açılmıştı. Peki gelelim bugüne. Üzerinde Trabzonspor forması olanlar miting alanına alınmadı değil mi? Bu olaylar arasında ki farkı birisi bana söylesin lütfen.
Saygılar..Ben gayette formamla içeri de girdim dışarı da çıktım.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün formayla orda olan kişiler vardı?Ben gayette formamla içeri de girdim dışarı da çıktım.
Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum