Hiç bir şey. Millet bir şey olacak zannediyor ama yine eskisi gibi olacak miting yeri. Kalabalık olacaklar seçimde %80 1. parti olacaklar hatta %99.
Ben hatirliyorum eskiden Trabzonspor konu oldugu zaman insanlar parti falan dinlemezdi. Bundan nemalanan siyasileri hepimiz biliyoruz.
Eger gercekten kayde deger bir sekilde Akp nin oyu dusmezse, "Sampiyonlugun kutlanmadigi tel il" yalan olacak. Gecen sene geldigimde, meydanda bir berbere girdim, muhabbet esnasinda sehirde bir cok istanbul takimini tutan oldugunu soylemisti, su an tirsiyor olabilirler ama onlarda Trabzonspor 2 sene basa guresmesin ortaya cikarlar merak etmeyin.
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Sayın bakan başbakanın bizi ne kadar çok sevdiğini anlatabilmek için taa 1993 yılına kadar girmiş.
Bunlara inanan diyecek ki Trabzonspor yok oluyormuş da bunlar kurtarmış.
Sadece şu şampiyonluğun çalınmasının bedeli Trabzonspor için 50 milyon Euro (Şampiyonluk primi,şampiyonlar ligi,reklam,stad geliri). Giden oyuncuların yerine alınacak yeni oyunculara ödenecek bonservis ücretlerini hiç saymıyorum.(şampiyon olsaydık eminim hiç kimse gitmezdi)
Mahkemenin verdiği son kararla belki de baştan beri hayali bir proje olan Akyazı'dan bahsediyor.
Hiç yüzü kızarmadan hala verilecek 6 milyon TLnin hesabını yapıyor.Sağol sayın balkan ne büyük para veriyorsun.
En son winner tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 09:25.
ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Sayın Bakan ve partisini anüs korkusu sarmış; Hacısalihoğlu ve muhalefet de Sayan Bakan ve zihniyetinin ihanetinden nemalanmaya çalışıyor. Ne büyüksün Trabzonspor!
Benden hiçbirinize ne oy ne de teveccüh! Hepinizin canı Trabzon'un en pis foseptik çukuruna.
dün beşikdüzüne gelmişti. gitmedim ama bugün bir baktım Şenol Hocayı manşet yapmayan milliyet bakanı manşet yapmış. trabzona neler neler yapmış böyle. istanbul takımlarına yaptıklarınından bahsetmiyorlar hiç.
Foruma siyaset bulaştırmak çok doğru değil. Kaçan şampiyonluğu AK PARYİ'ye bağlamak yanlışın en başında gelir. bu mantalite ile hareket etmek Trabzonspora daha çok zarar verir. Trabzonspor bir spor klubüdür. AK PARTİ bir siyasi partidir. arkadaşlar yazmışlar AK PARTİ Trabzonspordan önce gelmemeli. bu ne demek ya. TRABZONSPOR Gönlümüzde taç olmuştur. şampiyonluk kaçmıştır. Ancak yönetimin basiretsizliğini başka yere bağlamak doğru değildir. Nitekim Şenol hoca bu takıma hayat vermiştir. Bu yadsınamaz ancak hiçbir zaman krizleri yönetemedi maalesef finallerde başarılı olamadı. canımız dediğimizin güneşimiz. İnşallah Şampiyonlar liginde başarılı olsun bu takım o zaman zirve yapacaktır. Fenerbostan Şampiyon olmuştur. ama unutmayalım bu fenerbostan Şampiyonlar liginde hiçbir şey yapamaz işte orda başarıyı yakalarsan gerçek şampiyonluk ortaya çıkacaktır. kaybeden inşallah önümüzdeki yılda koltuğunu garanti altına alan aykut beceriksizi ve bostan olacaktır. yeterki biz sahip çıkalım ve zarar vermeyelim.
Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Foruma siyaset bulaştırmak çok doğru değil. Kaçan şampiyonluğu AK PARYİ'ye bağlamak yanlışın en başında gelir. bu mantalite ile hareket etmek Trabzonspora daha çok zarar verir. Trabzonspor bir spor klubüdür. AK PARTİ bir siyasi partidir. arkadaşlar yazmışlar AK PARTİ Trabzonspordan önce gelmemeli. bu ne demek ya. TRABZONSPOR Gönlümüzde taç olmuştur. şampiyonluk kaçmıştır. Ancak yönetimin basiretsizliğini başka yere bağlamak doğru değildir. Nitekim Şenol hoca bu takıma hayat vermiştir. Bu yadsınamaz ancak hiçbir zaman krizleri yönetemedi maalesef finallerde başarılı olamadı. canımız dediğimizin güneşimiz. İnşallah Şampiyonlar liginde başarılı olsun bu takım o zaman zirve yapacaktır. Fenerbostan Şampiyon olmuştur. ama unutmayalım bu fenerbostan Şampiyonlar liginde hiçbir şey yapamaz işte orda başarıyı yakalarsan gerçek şampiyonluk ortaya çıkacaktır. kaybeden inşallah önümüzdeki yılda koltuğunu garanti altına alan aykut beceriksizi ve bostan olacaktır. yeterki biz sahip çıkalım ve zarar vermeyelim.
Katilmiyorum, Spora siyaset karismissa ve biz bu siyasete bir cevap veremezsek, o zaman ilerde forumda gercekten siyaset konusmak zorunda kaliriz. Yonetim su partili denir ve Trabzonspor ikinci plana duser.
Bunu yaparsak zarar gorecegimiz fikrinize ise katiliyorum, cunku iktidar partisi kendisini ezmeye kalkan bir spor klubunu kume dusurmeye kadar giden bir ceza vermeye calisacaktir. Bunu yapabilir mi? evet yapabilir, bankalar bir talimati ile butun kredileri bir gunde geri isterler, yeni kredi vermezler, futbolcular gidemezsiniz oraya diyebilirler vs vs...
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Siz bu sözlerinizi gidip
Alex ve Azizi çağıran başbakana
Bordo kravatla dolaşan başbakana
Şampiyonluğumuzun çalınmasını seyrettikten sonra, mitingde olay çıkmasın diye durmadan konuşan Faruk Özak a
yani
Spora siyaseti bulaştıranlara
söyleyin lütfen.
Trabzonspor da bir spor kulübüdür ama ne hikmetse sizin savunduğunuz insanlar, şampiyonluk yarışının en kritik anlarında FB yi yanına çağırıp "Buca da aksilik çıkmaz dimi" diyebilecek kadar siyaseti spora bulaştırdılar.
Peşine de lig bittikten sonra TRABZONSPOR TARAFTARI İLE DALGA GEÇİYORLAR !
Siz neyi kime anlatıyorsunuz? Elbetteki siyaseten baş sorumluları onlar.
Şu an yönetimde oldukları için onlar, burada kimse bir partiyi diğerinden ayırıp siyaset yapmıyor.
Trabzonspor un şampiyonluğu çalınmış mıdır? EVET
Şu an yönetimde olan kimler? Ak Parti (Başka parti olsa idi o X, Y, Z, kimsenin derdi Ak Parti değil. Sorumlu kişi ve temsil ettikleri kurumlar o kadar)
Seçimde içi FB dışı kravat olanlarla, mitingi kurtarmak için bize hakaret eden, sürekli paralardan bahseden bakanlarla görüşeceğim ben kendi adıma.
En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 09:51.
Yorum